Matti Ja TeppoMatti Ja Teppo 63% 47% 48%

Maanantai-illan ratoksi on tarjolla kovatasoinen 2. divarimittelö, jossa vastakkain asettuvat HC Breams sekä Matti Ja Teppo.

Ei kai siinä, pidemmittä puheitta siirtykäämme avauserään.

I erä

Peli alkaa briimsin vyöryllä. Vyöry kestää 13 sekuntia, jonka jälkeen Fistin riiston myötä pelin painopiste toiseen päätyyn. Puolen minuutin paineen jälkeen briims ryöstää kiekon ja taas juostaan toiseen päätyyn pyörimään. Minuutin paikkeilla Jusa pääsee keskisektorista kokeilemaan, mutta masatepin veska poimii. Pari minuuttia pelattu ja steve avaa nätisti Fistin tekopaikkaan, ensimmäinen yritys veskalle, mutta riparista kiekko painuu maaliin asti.

0-1 Fist (steve, KaaQ)

Hetkeä myöhemmin steve avaa jälleen upeasti, tällä kertaa Fist polkaisee läpäriin, mutta veska kestää. 10 sec myöhemmin kiekko KaaQlla, jonka vetopassi takatolpalle tulee Fistille, mutta pomppaa tämän mailasta kulmaukseen. Puolet avauserää pelailtu, kun steve pääsee viivasta tulittamaan hyvään maskiin, mutta veto painuu ohi. Hetkeä myöhemmin Fist saa kiekon hyökkäysalueen keskustan tuntumassa, jakaa kiekon yläpuolelle KaaQlle, joka naulaa vierailijat kahden maalin karkumatkalle.

0-2 KaaQ (Fist)

Aivan erän lopussa Fist pääsee vielä kokeilemaan pariin otteeseen, mutta veska ja pulustajat kestävät.

II erä

Koska tuomarin readyy ei venailtu, niin ensimmäiset 2 min täysin ohi... No mut tän parin min jälkee KaaQ ryöstää kiekon hyökkäysalueella ja jakaa MMM:lle, jonka vedon ottaa kiinni veska. Hetkeä myöhemmin chill avaa miukulle, ja mies polkee pisteelle ja heittää limpun takanurkkaan.

0-3 Miumaumou (chill, steve)

Puolet varsinaista peliaikaa paketoitu juurikin, kun KaaQ jakaa chillin tekopaikkaan, mutta veskalta iso kilpitorjunta kulmaukseen, heti tämän jälkeen KaaQ jakaa MMM:lle, jonka veto kuitenkin hieman ohi. Vahvaa pelaamista masatepiltä, briims ollut pahasti puolustuskannalla lähes koko ottelun ajan. Minaa myöhemmin steve heittää hienon pikkulätyn ja KaaQ pisteelle, mutta veska kestää. Tästä aivan 15 sekuntia ja KaaQ uudestaan pisteelle ja tällä kertaa ei erehdy.

0-4 KaaQ (steve, Miumaumou)

Loppuerä mentiinkin sitten masatepin puolustusalueella, mutta vetopaikkoja ei aukea.

III erä

Puolisen minuuttia läpsytelty kolmatta erää, ja briims pääsee kokeilemaan keskisektorista, mutta masatepin veska on valppaana. Hetkeä myöhemmin Jusa ryöstää kiekon masatepin maalin takana, nousee kulmalle, mutta takakulmasijoitus painuu hieman ohi maalin. Tästä kestää puolisen minuuttia, ja nebis pääsee vuorostaan kokeilemaan. Veska vetää edelleen pidemmän korren. Näyttäisi siltä, että KaaQn penkityksen myötä pelin virtaus on hieman tasoittunut. Parisen minuuttia ennen erän päätöstä Fist pääsee kokeilemaan pisteeltä, ei tulosta. Mainion karvauspelin myötä masatepi pääsee heti välittömästi kokeilemaan uudestaa, kun Fist siirtää kiekon kolmen ämmän miehelle, mutta mog. Vastahyökkäyksestä joku bream kokeilee etukulman pitävyyttä, ja se on pitävä. Viimeinen minuutti pyörähtää käyntiin masatepin kiekkokontrollin merkeissä. Tuon kirjoitettuani briims ryöstää kiekon, nebis jakaa Jusalle ylös pisteelle, ja tarkka laukaus sujahtaa etukulmaan. Heti seuraavasta hyökkäyksestä Jusa antaa nebikselle, joka löytää tilaa masatepin maalin etunurkassa ja hetkessä tilanne on kaventunut parilla osumalla, nämä kuitenkin ovat laihoja lohtuja, sillä M&T ottaa täyden pistepotin lukemin 2-4.

1-4 Jusa (nebis, Armas)

2-4 nebis (Jusa)

Tuomari: error
Lisätty: 07.09.2020 23:14