ManhattanManhattan 1 1 3
DevilsDevils 48% 36% 45%
ManhattanManhattan 51% 63% 54%

Devils - Manhattan

>>Molemmilla joukkueilla 1 ottelu takana ennen tätä iltaa, Manhalla voitto ja Devilsillä tappio alla. Kumpikaan joukkue ei lähde aivan ykkösnipulla mittelöön, kun Devilsin puolelta puuttuu Pisu ja Manhattanilta Yan.

Joukkueiden kokoonpanot, laguppställningar:

Devils: Muzzin, Nipsu, Entvell, Juhani

Manhattan: veikka, Xrem, Trn, zuper

1.Erä:

-02:05, Manhattan iskee heti 0-1, zuper, Trn, Xrem tuossa järjestyksessä maalisarakkeessa.

-Nipsu tulee keskisektoriin, Trn ottaa fyysisyydellä kiekon irti.

-03:09 Devils tasoittaa 1-1, Nipsu tekijänä, Entvell ja Juhani saavat syöttöpisteet.

-03:28 Juhani zippaa maalin kulmalta tyhjään rysään, Entvell ja Muzzin syötöillä, 2-1.

-*** HyväKovuus by veikka

-Trn vetää b-kaarelta, Devils-kassari nappaa patjalla.

1.Erä stats:

2-1, poss 48-51, saves 3-1

>>Manhattanin alun hallinnan jälkeen Devils tuli hyvin peliin mukaan ja kahden, kuin varkain tehdyn, maalin jälkeen saivat hallinnan takaisin kohti 50-50, ihailtavan suoraviivaista hyökkäyspeliä paholaisilta.

2. Erä:

-Xrem kiskasee keskeltä, maalivahti liimaa.

-Muzzin ottaa hyvin riiston zuperilta ja estää 2v1 tilanteen.

-zuper pääsee yläpisteeltä Trn:n hienosta avauksesta, 2-2 tasoitus syntyy ajassa 02:39.

-Trn paiskaa kiekon maalille ja Muzzin saa veivattua kiekon omiin, kellossa ~04:50 ja peli 2-3. veikka saa jotenkin huudettua itselleen pasuunan.

-Heti seuraavasta hyökkäyksestä Trn lataa alapointilta 2-4, 05:08, syöttäjät veikka ja zuper, ja Manhattan ottaa pelin hallintaansa.

-05:27, Trn läpärissä ja hatut keräykseen, Devilsin selkärangasta kuuluu ikäviä ääniä. Xremille ainoa syöttö.

2. Erä stats:

2-5, poss 36-63, saves 4-1

>>Devils pysyi kärryillä aina 5 minuutin krouviin asti, kunnes Manhalta rutiininomaiset kolme kassia, ja Devilsin saumat näyttävät aika ohuilta kolmanteen erään mentäessä.

3.Erä:

-zuperin vetopassi menee veikasta läpi, selkeä maalipaikka heti erän alkuun.

-Nipsu lataalataaanynynynynyt, mutta NOIN! jää puuttumaan.

-Muzzin selvittää puolittaisen 3v1 tilanteen.

-Trn yrittää ujuttaa kesoa maalille, Entvell lapoineen välissä.

-02:24, Trn kudista rippileiri maalin eteen, ja zuper saa lapansa väliin ennen Muzzinia - ei syöttäjiä - 2-6.

-03:13 ja Entvell pysäyttää kellot, peli kaventuu 3-6:n ja Juhani sekä Nipsu parantelevat tilastojaan.

-bigone ja Archuleta pelaavat venäläistä rulettia ja saavat pikavoiton.