ObsessiveObsessive 44% 48% 45%
Kauniit ja RohkeatKauniit ja Rohkeat 55% 51% 54%

Suurennuslasin alla Obsessivesta jepe ja Kaunareista Tunde.

1. ERÄ

Ottelun alu lähti hyvin pitkälti Kaunareiden komennossa ja ensimmäinen minuutti pyörittiin kotijoukkueen alueella. Obsessiven puolustus pysyi kuitenkin tiiviinä edessä, eikä zälän yritykset muodostelman sisään murtautumiseksi onnistuneet. Obsessive pääsi ensimmäistä kertaa kunnon hyökkäykseen erän puolenvälin tienoilla, mutta mitään valmista näistä hyökkäyksistä ei syntynyt. Molemmilla joukkueilla oli vaikeuksia saada tilaa hyökkäysalueella, eikä avoimia vetopaikkoja saatu luotua. Erän loppuun Kaunarit saivat pyöritettyä hyökkäystään hieman pidemmän kautta ja ajassa 4:31 stefanolle pelattiin täysin vapaa vetopaikka b-pisteeltä, eikä kaveri jättänyt tätä käyttämättä, vaan siirsi vierasjoukkueen 1-0 johtoon. Maalin jälkeen Obsessive sisuuntui ja sai käännettyä painopistettä kohti hyökkäysaluetta, mutta vetopaikkoja ei siunaantunut kuin sektorin ulkopuolelta.

Ensimmäisessä erässä molemmat joukkueiden alemmista puolustajista suoriutuivat ihan hyvin. Tunde oli näkyvämmässä roolissa ja osallistui aktiivisemmin joukkueensa kiekolliseen peliin, mutta suurempia virheitä tai onnistumisia ei kummaltakaan nähty.

0-1 stefano (murr, zälä)

2. ERÄ

Kaunarit saivat jälleen erän alkuun hyvän lähdön ja zälä oli jo lähellä tuplata Kaunareiden johtoa, mutta kotijoukkueen gosse onnistui vaivoin pitämään logoon suuntautuneen vedon maaliviivan paremmalla puolella. Kaunarit jatkoivat hyvää paineistustaan ja ajassa 8:16 Tunde antoi komposiitin taipua viivasta, eikä Obsessiven maalivahdilla ollut mitään tehtävissä kiekon torjumiseksi ja siirsi näin vierasjoukkueen 2-0 johtoon. Obsessive sisuuntui jälleen hieman takaiskun jälkeen ja sai vietyä painopistettä Kaunareiden alueelle, mutta ihan kohtalaisista maalintekopaikoista huolimatta kavennusmaalia ei kuitenkaan saatu aikaiseksi. Stefano oli heittämässä erän puolessa välissä jo kylmää vettä niskaan karkaamalla läpiajoon, mutta viimeistely jäi tällä kertaa piippuun. Obsessive hyödynsi tämän mahdollisuuden ja kliseisesti kävi melkein heti perään niittaamassa kavennuksen, kun ajassa 10:20 Olofssonille aukesi vapaa vetopaikka maalin edestä, eikä kaveri jättänyt tätä käyttämättä. Ja vielä aivan erän loppuun aikaan 11:54 moron tasoitti ottelun varsinaisella koppimaalilla melkein samoilta askelmerkeiltä edellisen maalin kanssa komealla vedolla.

Tunde oli ottamassa niskalenkkiä puolustajien vertailussa niittaamalla komean viivamaalin, mutta erän lopussa Obsessive pääsi luvattoman vapaasti yrittämään maalintekoa. Jepellä erä meni puolestaan hieman ohipelinä, karvaajat onnistuivat jatkuvasti lyömään kovaa painetta jepelle, eikä kiekollinen peli näyttänyt vakuuttavalta. Puolustussuuntaan jepe kuitenkin selviytyi ihan kohtalaisesti, eikä radikaaleja virheitä nähty.

0-2 Tunde (zälä, murr)

1-2 Olofsson (moron, Groovy)

2-2 moron (Groovy)

3. ERÄ

Päätöserän alku lähti vauhdikkaasti liikkeelle, kun ottelun painopisteet vaihtelivat jatkuvasti, eikä kumpikaan joukkue saanut otetta pelistä. Kiekon menetyksiä tuli jatkuvasti ja hyökkäykset tyssäsivät lyhyeen. Erän puolessa välissä Tundella oli jälleen hyvä paikka laittaa kaikki taakse ja silmät kiinni toivoa johtomaalia, mutta viime hetkillä tuomari vihelsi pilliin nähdessään stefanon kohdelleen maalivahtia kaltoin. Ottelun loppuvaiheilla Kaunarit näyttivät haluavan enemmän suoraa voittoa ja saivatkin hyvää pyöritystä aikaan hyökkäysalueellaan, mutta Obsessiven puolustus säilytti hienosti muotonsa ja etenkin jepe otti muutaman tärkeän katkon. Viimeisellä minuutilla ottelu jäädytettiin keskialueella pyörittämiseen ja selkeästi alettiin odottamaan jo jatkoaikaa. Kumpikaan joukkue ei saanut rakennettua kolmannessa erässä oikeastaan mitään vaarallista, joten ratkaisua haettiin jatkojen kautta.

Päätöserässä molemmat puolustajat esiintyivät edukseen, mutta etenkin jepen preesens oli Obsessiven puolustuksessa olennainen, jotta jatkoajalle asti päästiin.

JA

Jatkoajan alkuun Groovy nosti eniten päätään esille ja yritti ensimmäiseen minuuttiin hakea sankarinviittaa väkisin, mutta ratkaisut jäivät vaisuiksi. 3vs3-pelimuoto suosi selkeästi enemmän Obsessivea, sillä kotijoukkue sai pidettyä jatkuvaa painetta hyökkäysalueellaan, mutta Kaunarit jaksoivat puolustaa hyvin, eikä Obsessive päässyt murtautumaan puolustuksen keskustaan. Vasta erän puolessa välissä Kaunarit saivat juonesta kiinni ja pääsi kääntämään hyökkäyksiään paremmin Obsessiven alueelle. Tulosta ei kuitenkaan tullut, vaikka Tunde pääsikin jälleen virittämään viivasta, mutta kiekko ei pomppinut vierasjoukkueelle edullisesti. Groovy jatkoi koko jatkoerän ajan aktiivisesti maalin hakemista ja laukauksia kertyi erään lähemmäs kymmenen. Tulosta näistä ei kuitenkaan syntynyt ja lopputuloksena edes 24 minuuttia ei tuonut ratkaisua.

Yhteenvetona suurennuslasin alla pelanneista puolustajista voidaan vetää molemmilla puhtaat paperit. Tunde oli näkyvämpi kentällä ja oli rakentamassa sekä päättämässä Kaunareiden hyökkäyksiä. Jepelle toinen erä oli hankala, mutta muuten kaveri onnistui peruspelissään mallikkaasti, eikä suuria virheitä tullut otteluun.