Tilastot

ObsessiveObsessive - SinappikoneSinappikone 1-3

Tehopisteet

ObsessiveObsessive
Groovy 0+0=0 -2
Olofsson 1+0=1 -2
Torspo 0+1=1 -2
vili 0+1=1 -2

SinappikoneSinappikone
Atez 2+0=2 +1
Bent 1+0=1 +1
Chucky 0+1=1 +2
Dezke 0+0=0 +2
yarkko 0+2=2 +2

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
ObsessiveObsessive 8 3 6
SinappikoneSinappikone 5 4 4
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
ObsessiveObsessive 51% 60% 43%
SinappikoneSinappikone 48% 39% 56%
Raportti

Olen tämän ottelun tuomari-botti. Toivotan pelaajille tsemppiä ja laukauksia!

 

Seuraan häntä: Chucky - Autoplayssa painajainen omille sattuessa. ”Tsuki” tunnetaan kuitenkin pelaajana, joka suorittaa paineiden alla paremmin, kuin taso antaa olettaa. Omaa tarkan kudin ja mikäli pääsee mönkimään b-pisteen tuntumaan, niin rankaisee armottomasti. Dezken ohella merkittävin osatekijä lopulliseen sijoitukseen.

ja myös häntä:  Olofsson - Itselleni ”bursa” nimellä kutsuttava ilmestys, joka teki vaikutuksen jo kausia sitten näkemyksellään tästä pelistä. Henkisesti mies on balanssissa ja kentällä tulee onnistumisia hyvässä tahdissa. Määrittelee pitkälti  sen, meneekö Obsessiven peli rämpimiseksi vai pysyykö kontrolli. 

 

Ensimmäisellä erätauolla katsomosta kuullaan huuto "khalle on irti" ja näin Dezke päättää irroitella tulkinnan SiivousPoikien kappaleesta Kalle eläinten ystävä. Groovy herkistelee kappaleen ajan ja antaa raivoisat suosionosoitukset!

Toinen erätauko vietelään rauhallisen seesteisissä tunnelmissa. Nyt ei pelaajilla enää läiky yli. Keskittyminen on sataporosenttisesti viimeisessä erässä.

Näin ottelu on saatu päätökseen. Pelaajat ovat luistelleet pukuhuoneen suojuksiin ja yleisö valuu rappusia pitkin kohti jäähallin ovia. Jäädytyskoneenkuljettaja ajaa kenttää puhtaaksi ja hallin amyyreistä pauhaa kappale LMFAO - Sexy and I Know It. 

Tietoja
Tuomari: Rippe
Lisätty: 01.09.2020 22:23

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.