Samat kp:t kuin edellisessä.

1. Erä:

- RST läpi ja taas se alkaa, tsuiba syöttää 0-1.

- Hyvä pelaus Sloggilta maalin eteen, veskalta kova venytys.

- KLOPTÖÖT by RST, tsuiba ja sloggi alustaa ja tuomarin elämästä katoaa jälleen mielekkyys, 0-2.

- tsuiba nousee hyvin maalille, mutta ei selviä mailaviidakosta.

- Mahomes nousee läpi ja syöttää botille one-timerin, 1-2 hieman ennen erän loppua.

1. Erä stats:

1-2, poss 48-51, saves 2-5

>>Kölneriltä taas salama-alku, saa nähdä miten alienit vastaa ja kestääkö Kölnerien puolustus edes hieman pitempään.

2. Erä:

- ant jatkaa penkillä (<ant> homo --> <ant> tm)

- tsuiba (0+2, +1) meneekin lopulta penkille.

- Mahomes lähtee yläkulmasta.

- <Mahomes> noni sry ja jatQ.

- Loren syöttää vihulle, cursed laittaa RST:n läpi, ja taas kerätään hattuja, 1-3.

- RST meinaa laittaa tyhjiin, Loren kuitenkin hoitaa maalivahdin työt.

- *** 223 by alienit

- bot kiskasee vapaasti been tienoilta, 2-3 ja Mahomes-Lundi kartuttaa syöttösaraketta.

- J.Klopp alieneilta, en tiedä miten tai kuka.

- Spectissä kerrataan Jukka Keskisalon em-kultaa?!?

- Hailauman veska uneksii ja Mahomes tällää selän kautta etukulmaan, bot ja Loren omenassa kiinni.

2. Erä Stats:

<Mahomes> mul sit 1+2 atm...

3-3, poss 51-48, saves 1-7

>>alienit otti pelin hallintaansa ja runnoi lopussa tasoihin, mielenkiintoinen 3. erä toivottavasti luvassa.

3. Erä:

- Mahomes maalin edessä aivan yksin ja 4-3 heti erän alkuun, Loren syöttää ja bot huutopisteellä.

- Pitkä alieneilta ja Sloggil leuka lattiassa publalla (emmäkää tiedä).

- Katkoja tulee ja samal Kölnerien veska lähtee vaihtoaitioon.

- ant tuli kentälle, ja ylivoima tuottaa tulosta, kun RST latoo taas kassiin, tsuiba ainoa syöttö.

- toinen Kloppi alieneilta, vastaiskusta RST vetäisee beeltä sisään, cursed ottaa pasuunan.

- alieneilla ei pullaajaa, ja tsuiba viimeistelee lopullisesti pelin Kölnereille, RST ja Sloggi syöttäjinä.

- TYGGWP!!

3. Erä stats:

4-6, poss 60-39, saves 2-3

>>Kölneriltä hieno sisuuntuminen, hieman riski pull erän puolivälissä tuotti tasoituksen ja sen jälkeen alienit katselivat Haiden takavaloja.

Tuomaristriimeri vetäytyy nyt levolle, kiittää ja kuittaa.

Tuomari: Torspo
Lisätty: 30.08.2020 21:39