CaribbeanCaribbean 1 1 2
Matti Ja TeppoMatti Ja Teppo 1 2 2
CaribbeanCaribbean 47% 52% 52%
Matti Ja TeppoMatti Ja Teppo 52% 47% 47%

Ja heti ottelun alussa Ibra väittää lagaavansa, oikeasti mutsi huusi alakertaan...

1.erä - Kiihkeä jännitysnäytelmä on alkanut.

1-0, raiq - Ibra, nut - Kaunis jalostus mestarilta b:n kaarien välistä.

1-1  Werenski - Jantunen2, cero - Etukulmasta b:n viereltä.

2-1 Ibra - nut, ei toista syöttäjää - Keskeltä takapörsään.

2-2 Miumaumou - ei syöttäjiä - Hirveä tuuri napsaus vastustajan lavasta ja taas soi...

2.erä - kutkuttava tunnelma, hermojen kiristymistä nähtävissä, Teppana ja Matti pelaa suht rauhallisesta kiekkoa!

Noh, erän päätyttyä ei voi muuta todeta... Aikamoista 2.divariläpsyttelyä koko erä, ihan hirveää katsoa, ei viihdettä tästä jäänyt käteen. Saattelemme erän pakettiin lauseella: "icing by Caribbean"

3.erä - laitetaas littiille pienet :D - Tunnelma on vaihtunut, KaaQ on istunut vaihtopenkille.

3-2 nut - Flock, Ibra - rehellisesti sanottuna, ei enää jaksanut katsoa intensiivisesti, vaan kirjoittelen tänne sitä sun tätä.

4-2 nut - Ibra, raiq - Siinä vietiin puolustaja kebabkiskalle, komeaa Tic-Tac-Toe liikkuttamista!

5-2 nut - raiq, Ibra - Tyhjiin... - KaaQ viidentenä

6-2 raiq - Ibra, nut - Tyhjiin....... - KaaQ viidentenä

7-2 raiq - Ibra, Flock - Veskari takaisin, mutta ei kerennyt juomapulloa edes avata kun taas tulee kutia.

Lopputiivistelmä:

1. erä oli pelin hakemista molemmilta joukkueilta.

2. erä alkoi näkymään selvästi turhautuminen, sekä huonoista paikoista laukominen lisääntyi reilusti, harkitsematonta peliä molemmilta joukkueilta.

3. erässä näimme Beansin kaapista ulostulemisen, pikkuhiljaa alkoi löytymään jonkinlainen yhteispeli, mutta todella katkonaista on yhteispeli. Matti ja Teppo-joukkueen yhteispeli on lähes olematonta ulkopuolisen silmin, toivottavasti saavat vauhdin kuntoon.

1. Leijona - raiq, mestari laittoi kroppaa likoon niinkuin vanhan tekijän pitääkin, hyvää pyöritystä, vaikka välillä vanhuksen aivot jäätyikin.

2. Leijona - nut, hyvää puolustamista, vaikka omilla alkoi jo pääkoppa sulamaan ja tapahtui rynnimisiä, tämä mies ei ole turha kentällä olla siinä vaiheessa.

3. Leijona - Flock, kivimuuri, tarvitseeko edes selittää.

Pelin kohokohta:

2.erän 3minuutin kohdalla kuulimme Ibra:n huutoa äidille, että laittaisi sen oven nyt kiinni, hermot paloi kun ei muistanut moneltako pitää mennä kouluun.

Tuomari: Errin
Lisätty: 23.08.2020 21:40