HC Big Knob TanjaHC Big Knob Tanja 5 2 4
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
DevilsDevils 56% 47% 52%
HC Big Knob TanjaHC Big Knob Tanja 43% 52% 47%

Game 5 ja Genesiksen surkea alku on kääntynyt Entvellin astuessa kentälle. Nyt on kyse enää yhdestä ottelusta, mutta momentum on ehdottomasti Genesiksen puolella. Polttavin kysymys ennen ottelun alkua onkin se, pystyykö farssi palauttamaan peli-ilon vielä viimeiseen otteluun ja nappaamaan lopulta hetken jo varmalta näkyneen mestaruuden.

1. ERÄ

Genesis oli saada otteluun unelma-alun miigan huonon avauksen jälkeen, kun pitsu pääsi nokikkain veskarin kanssa, mutta ei onnistunut siirtämään Genesistä johtoon heti ottelun alkuun. Genesis sai rakennettua ottelun alkuun vaarallisimmat maalintekopaikat, mutta ajassa 2:04 wehi räjäytti vierasfanikatsomon siirtämällä farssin tarkalla laukauksella 1-0 johtoon. Iloa ei kestänyt kuitenkaan kauaa, kun jo ajassa 2:31 Hatti pääsi tsippaamaan kiekkoa maalille vahvan maskin taakse ja maalivahti oli aseeton kiekon lipuessa maaliin tasoittaen numeroiksi 1-1. Maalien jälkeen peli palasi kyttäilyksi, eikä kumpikaan saanut luotua pidempiä hyökkäyksiä. Farssin hyökkääjät jäivät koko erän ajan hyvin yksin Genesiksen puolustuksen keskelle, eikä vapaille vetopaikoille ollut asiaa. Stenkan aikailu erän lopussa hyökkäyssinarilla oli käydä kalliiksi, sillä Genesis pääsi vastahyökkäyksestä yrittämään pariinkin otteeseen johtomaalia, mutta miig oli paikallaan blokkaamassa yrityksiä.

2. ERÄ

Toisen erän parasta antia oli seurata Virkiän yritystä päästä kotijoukkueen vaihtopenkille. Kuudennella yrittämällä Virkiä lopulta onnistui. Itse pelissä erä alkoi myös vauhdikkaasti, sillä ajassa 6:52 farssi siirsi parilla nopealla syötöllä Stenkan vapaaseen vetopaikkaan, eikä kaveri epäonnistunut maalin edestä, vaan siirsi farssin 2-1 johtoon. Ilo oli jälleen lyhyttä, sillä jo ajassa 7:21 Genesis tuli taas tasoihin Hatin syöttäessä pitsulle maalin eteen vapaan tekopaikan. Digataait liikkuivat vain reilut 10 sekuntia, kun taas verkot venyivät, ajassa 7:34 asialla oli jälleen Stenkka, joka purjehti Genesiksen puolustuksen keskustaan ja nosti kiekon hallitusti maalin takakulmaan. Maalien jälkeen pelin tempo laski jälleen puoleen ja molemmat passivoituivat selkeästi. Genesiksen paikat syntyivät roiskaisuista maalille ja farssi puolestaan pystyi lähinää wehin haastojen kautta luomaan puolittaisia tilanteita hyökkäysalueella.

3. ERÄ

Kolmannen erän alkuun wehillä oli jo avaimet käsissään siirtää farssi ratkaisevan tuntuiseen kahden maalin johtoon, mutta vapaasti maalin edestä lähtenyt laukaus suuntautui liikaa maalivahtia päin ja olin näin helppo koppo kotijoukkueen gosselle. Ajassa 13:15 Ralph otti viittaa harteilleen ja siirsi tulisella kudilla farssin kahden maalin karkumatkalle numeroin 4-2. Farssi aloitti vimmatun kirin ja etenkin Entvellin kautta koitettiin hakea välieräsarjan kaltaisia ratkaisuja kovan maskipelaamisen kautta. Ajassa 15:25 oli kuitenkin jälleen farssin nopean hyökkäyksen vuoro ja wehi pääsi tälläämään b-pisteeltä varman kudin takakulmaan ja muutti numerot näin 5-2. Genesis yritti maalin jälkeen lähteä hakemaan kavennusta ilman maalivahtia, mutta se kostautui jo ajassa 16:00 Raplhin siirtäessä keskialueelta kiekon tyhjään maaliin ja numeroiksi jo ratkaisevat 6-2. Ottelun lopussa farssi pääsi hyökkäämän jatkuvasti ylivoimaisena ja maaleja tuli 7-2, 8-2 ja 8-3 helvetin nopee putkee. Sloggii ja Virkiä vaihettiin kentälle ja tän raportin tekeminen enää iha mahotonta. Onnittelut 1. divarin mestaruudesta farssi!

Tuomari: humble
Lisätty: 26.05.2020 20:46