HC Big Knob TanjaHC Big Knob Tanja 4 2 1
DevilsDevils 2 1 4
HC Big Knob TanjaHC Big Knob Tanja 38% 49% 42%
DevilsDevils 61% 50% 57%

Game 4 ja Genesis onnistui välttämään ensimmäisen katkaisun. Entvellin vaihto kentälle oli ainakin numeroiden valossa onnistunut ratkaisu ja neljännellä ottelulla on momentumin kannalta erittäin merkittävä rooli. Tästä vielä Genesikselle voitto, niin viidennessä ottelussa kaikki on mahdollista, mutta farssin leirissä ollaan varmasti valmiita päättämään tämä finaalisarja jo tähän neljänteen otteluun.

1. ERÄ

Neljäs ottelu lähti vauhdikkaasti liikkelle, sillä digitaalit ehtivät vain aikaan 0:11 ja Ralph siirsi kauniilla b-pisteen kaarelta lähteneellä laukauksella farssin 1-0 johtoon. Ottelun ensimmäiset vaiheet mentiin erittäin vauhdikkaasti ja molemilla joukkueilla oli heti alkuun mahdollisuutensa lyödä mustaa uuniin enemmän kuin kerran. Etenkin farssi lähti neljänteen otteluun huomattavasti pirteämmällä tahdilla liikkeele ja sai luotua ennen erän puoltaväliä jo puolenkymmentä vetopaikkaa. Erän loppuhetket noudattivat hyvin paljon samaa kaavaa kuin alkukin, mutta kiekkokontrolli siirtyi enemmän vierasjoukkueelle. Genesis hallitsikin erän loppuhetkiä hyökkäysalueellaan ja farssin tiivis puolustus saatiin avattua lopulta ajassa 5:18, jolloin pitsu pääsi vetämään tyhjään maaliin Hatin hyvän maskipelaamisen siivittämänä ja tasoittamaan ottelun numeroihin 1-1. Erän loppuun Ralph pääsi vielä uimaan Genesiksen puolustuksen taakse ja karkasi puolittaiseen läpiajoon, mutta joutui tekemään ratkaisunsa melko kaukaa ja veto viuhui sivuverkkoa pitkin ohi.

2. ERÄ

Mahdollisesti ratkaisevan neljännen ottelun toinen erä lähti liikkeelle hyvin varovaisin ja tunnustelevin merkein. Kumpikaan joukkue ei saanut kiekon kanssa mitään mairittelevaa aikaan, vaan peli keskittyi hyvin paljon keskialueelle. Farssi oli erän vanhetessa kuitenkin enemmän ja enemmän pelin päällä, eikä Genesis päässyt rummuttamaan omaa peliään kotijoukkueen alueelle. Erän puolivälissä ensimmäinen maalipaikka avautui kuitenkin pitsulle, joka ohjasi keskityksen tolppaan. Heti tämän jälkeen ajassa 9:10 Hatti pääsi laukomaan melko vaarattomasta paikasta, mutta veto ohjautui kuitenkin farssi puolustuksen pohkeista ohi maalivahdin ja Genesis siirtyi 2-1 johtoon. Heti seuraavassa vaihdossa pitsu pääsi polkemaan laitaa pitkin ja ajassa 9:24 laukoi pisteen tuntumasta tulisen kudin, jonka maalivahti sylki eteensä ja Entvell oli hereillä siirtämässä Genesistä jo 3-1 johtoon. Erän loppua kohden farssi pääsi taas paremmin hyökkäämään ja oli useamman kerran potentiaalisessa paikassa kaventaa ottalua, mutta jokaisella kerralla Genesiksen puolustus pääsi vielä venymään kiekon eteen.

3. ERÄ

Farssi aloitti kolmannen erän siihen, mihin toisen erän lopetti ja miigin laukoma viivakuti näytti koko lentoradan ajan menevän maaliin, mutta jostain ilmestyi vielä vierasjoukkueen maalivahti kiekon eteen ja piti tilanteen ennallaan. Erän edetessä Genesis vetäytyi enemmän ja enemmän puolustamaan ja pystyi näin pitämään farssin kaukana parhailta maalintekopaikoilta. Ajoittain farssin hyökkääjät pääsivät kuitenkin murtautumaan vetopaikkoihin, mutta erän puoliväliin mennessä tilanne oli muuttumaton. Viimeinen naula farssin aukkoon lyötiin kuitenkin ajassa 15:40 Entvellin käytännössä kävellessä kohti etukulmaa ja siirtäessä Genesiksen jo 4-1 johtoon maalivahdin kohteliaasti väistäessä pois tieltä. Tämän jälkeen ajassa 16:21 farssi heitti kiekkoa vierajoukkueen luukulle ja jollain tapaa Ralph onnistui taiselemaan vielä yhden maalin kaunistellakseen tulostaulua. Maalin jälkeen Ralph yritti kaikkensa ottaakseen farssin reppuselkään, mutta lisää maaleja ottelussa ei enää nähty ja ratkaisu siirtyi viimeiseen otteluun.

Tuomari: humble
Lisätty: 26.05.2020 20:10