HC Big Knob TanjaHC Big Knob Tanja 2 3 1
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
DevilsDevils 44% 49% 46%
HC Big Knob TanjaHC Big Knob Tanja 56% 50% 53%

Game 3 ja farssilla ensimmäinen paikka laittaa finaalisarja pakettiin. Kaikki mahdollisuudet pelata playoffit läpi puhtaalla 9-0 saldolla. Genesikselle jäi varmasti jossiteltavaa edellisen ottelun loppuhetkistä, mutta miten se näkyy tässä kolmannessa ja jo mahdollisesti ratkaisevassa ottelussa. Farssi oli viimeksi dominoiva vieraskaukalossa, mutta Genesiksellä on vielä yksi ässä hihassa, sillä ennen ottelun alkua myös Entvell on pukenut päälle. Tämä tarkoittaa sitä, että Spears jätetään penkin puolelle.

1. ERÄ

Ottelun alkuun kokoonpanomuutos ei näyttele suurta roolia suuntaan tai toiseen. Ensimmäiset tahdit mentiin melko sekalaisesti vuoronperään molempien kontrolloidessa kiekkoa. Ensimmäiseen kahteen minuuttiin kumpikaan joukkue ei ollut saanut vetoja maalille asti, mutta farssi oli pystynyt luomaan ehkä kuitenkin hieman vaarallisempaa aihiota. Erän puolessa välissä Entvelin kiekon menetyksen jälkeen aukesi Stenkalle toistaiseksi vaarallisin maalintekopaikka, kun kaveri pääsi nousemaan maalille ja yrittämään kahdesti Genesiksen maalivahdin ohittamista. Ajassa 4:06 oli puolestaan Stenkan vuoro laittaa mallu palaamaan ja menettää kiekko kohtalokkaasti maalin edessä, jossa pitsu nappasi tikkarin ja siirsi Genesiksen 1-0 johtoon. Tästä mentiin vain sekunteja eteenpäin ja Stenkka haki kämminsä takaisin ajassa 4:14 purjehtien aloituksen jälkeen Genesiksen puolustuksen läpi ja niitaten ottelun jälleen tasoihin 1-1. Erän loppu mentiin jälleen tunnustellen, eikä kumpikaan saanut luotua enää laadukkaita maalipaikkoja.

2. ERÄ

Toisen erän alkuun Genesis lähti vyöryttämään peliä keskialueenkontrollilla kohti hyökkäyspäätyään ja saikin erän alkuun rakenneltua puolittaisia tekopaikkoja, mutta viimeiset ratkaisuit jäivät pienien marginaalien verran vajaiksi, jotta johtomaalia oltaisiin pystytty tekemään. Farssilla oli puolestaan vaikeuksia saada omaa vastahyökkäyspeliään rullaamaan. Riistoja kyllä saatiin, mutta hyökkäykset pysähtyivät kerta toisensa jälkeen Genesiksen siniviivalle. Montaa yritystä farssi ei kuitenkaan tarvinnut, sillä ajassa 9:24 wehi pelasi Ralphille vetopaikan b-pisteelle ja kveri tälläsi laukauksensa melko keskelle maalia, mutta tälläkin kertaa Genesiksen maalivahti päätti väistää laukausta ja farssi siirtyi näin 2-1 johtoon. Ei tarvinnut taaskaan pitkään odottaa tasoitusmaalia, sillä ajassa 10:04 pitsu pelattiin vuorostaan vapaaseen vetopaikaan b-pisteelle ja pitsu onnistui siirtämään Genesiksen jälleen ottelussa tasoihin numeroihin 2-2. Maalien jälkeen ottelu seisahtui jälleen hetkeksi, mutta kuin varkain Hatilla aukesi vielä toisen erän loppuun maukas vetopaikka, kun Entvell hetken laidassa pyörimisen jälkeen sai pelattua kiekon paineettomalle puolelle, mutta Hatin veto suuntautui suoraan veskarin syliin.

3. ERÄ

Heti kolmannen erän alkuun Stenkalle oltiin jälleen asettelemassa sankarin viittaa harteille, kun kaveri pääsi lataamaan viiksien välistä vapaasti kohti maalia, mutta veto jäi jostain syystä pyörimään lavan päälle ja lähti lepakkona suoraan veskarin syliin. Genesis siirtyi ottelussa jälleen kuskin paikalle ajassa 14:26, kun Stenkka lähti lukemaan Hatin liikkeittä ja päätyi tekemään käännöstä valtamerilaivan säteellä jäi pitsu yksin b-pisteen tuntumaan, eikä epäröinyt viimeistellä hattutemppuaan siirtämällä samalla Genesiksen 3-2 johtoon. Maalin jälkiesessä vaihdossa wehillä oli tuhannen taalan paikka siirtää ottelu jälleen tasoihin, mutta sai kuljetettua keskityksen ainoastaan maalin tolppaan. Kolpat kolisivat tämän jälkeen myös farssin puolustuspäässää, kun pitsulle pedettiin jo ottelun neljättä maalia, mutta ratkaisevan tuntuista osumaa ei tästä hyökkäyksestä nähty. Pelikelossa oli aikaa enää reilu minuutti ja Stenkka jätettiin yksin b-pisteen kohdalle laukomaan. Stenkka sai laadukkaan laukauksen aikaa, josta gosse tarjosi riparin suoraan vastapallona lapaan, mutta puolittaiseen tyhjään maaliin Stenkka ei onnistunut tasoitusmaalia viimeistelemään. Ajassa 5:52 Entvell löi ottelun ratkaisun, kun farssi pelasi ilman maalivatia ja sivalsi ottelun loppunumeroiksi 4-2 kotijoukkueelle.

Tuomari: humble
Lisätty: 26.05.2020 19:42