Tilastot

Elmira Jackals - The Unit 4-5 ja.

Tehopisteet

Elmira Jackals
bartowski 1+0=1 -1
Hurz 0+2=2 -1
joq 1+1=2 ±0
Scroll 2+2=4 -1

The Unit
Deal 2+1=3 +1
Jumbezz 1+1=2 +1
kopu 0+1=1 ±0
migos 1+4=5 +1

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
Elmira Jackals 3 4 10
The Unit 5 4 2
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Elmira Jackals 53% 45% 45%
The Unit 46% 54% 54%
Raportti

Ja tervetuloa jälleen pitkästä aikaan otteluselostukseen jonka allekirjoittanut vapisevin sormin ja hikeä otsalta pyyhkien teille tänään tarjoaa. On se kivaa pitkästä aikaa kirjoitella raportteja kuin tetsata armeijan harmaissa RK kädessä. Mutta se on asia erikseen, mennääs itse pääateriaan. Herkkupalana tänään Elmira Jackals vastaan divarin kenties suurin mestarisuosikki, The Unit. Eiköhän lähtä perkaamaan tätä otteluparia hieman tarkemmin.

 

The Unit - Voitolla vankistetaan asemaa kohti divarin runkosarjan sinettipaikkaa? Erittäin hyvän kauden pelannut poppoo joka perusvarmalla pelillä kaaraa pisteet vähintään keskitason jengeistä divarissa. Genesis, ainoa piikkipaikan ja mestaruuden uhkaaja (ent. Devils/Pirut) kaatui komeasti tylyin 5-0 lukumin ja toimii oikeana myrskyvaroituksena Elmiran poppoolle. Vain takkiauki formaus on ainoa syy millä Unit tämän pelin voisi hävitä. Tavoiteltavaa ainakin heiltä löytyy. 

 

 

Elmira Jackals - Kiivaasti taistellen vielä playoffpaikkaa varten? Taitava porukka jota vastaan allekirjoittanut on pelannut useita kymmeniä pelejä vastaan ja tietää tämän joukkueen potentiaalin. joq, taitava käsihyrrä joka pystyy yllättävistä paikoista iskemään lanttua niin sanotusti kenkälaatikkoon jos tilaisuus aukeaa. Joukkueella on kauheasti potentiaalia päästä playoff joukkueeksi ja tästä otteluparista kaipaa kipeästi kolme pistettä jos vielä hamuaa kevät kiekkoa pelata.

 

 

Allekirjoittanut veikkaa runsasmaalista peliä joka kuitenkin kallistuu vierasjoukkueen ylijuoksuun.

 

3-7

 

1. erä

 

00:23 1-0 by scroll (1+0), Hurz (0+1) Ensimmäinen paikka, hieno laukaus ja verkot tötterölle. Loistava startti ja osoitus, että vastahyökkäyksistä uppoaa limppua maaliin.

 

00:48 2-0 by scroll (2+0(, Hurz (0+2) Toinen paikka, toinen maali. Vielä parempi startti vieraspoppoolle. Nopea hyökkys ja sama mies iskee varmasti kiekon ohi Unit kipparin.  Unit on lyöty nopeasti kanveesiin salamastartin avulla, kestääkö pojilla pää?

 

01:47 2-1 by migos (1+0) Hieno yksilösuoritus ja kaventaa ottelua 2-1. Vain kolmeen minuuttiin jo nähty kolmisen kaappia niinkuin otteluennakoissa hieman ennakoinkin. 

 

03:01 2-2 by Deal (1+0), migos (1+1), kopu (0+1) Ja sieltä joukkueen päävastuuhenkilö pistää pelin tasoihin. Hieno osoitus yhteispelistä ja kemiasta mitä joukkueen alla on. 

 

 

1. erä yhteenveto.

 

Peli hieman kallistunut enemmän molempien joukkueiden puolustukseen nopeiden maalien ansiosta. Pelistä huomasti molempien hyökkäävän ja puolustuksen jäävän hieman toissijaiseksi asiaksi. Nyt 2-2 tilanteessa on molemmat ottanut enemmän varovaisuutta ja hieman laskenut pelipakkaa alaspäin välttääkseen maalit. Hieno nousu Unitilta kuitenkin tasoihin vaikka Elmiralla oli myös paikkoja iskee lisää maaleja ja lisää johtoaan.

 

2. erä

 

00:12 joqilla heti erän alkuun onen paikka mutta ei saanut aivan syöttöä kohdistettua maalin edessä häärineelle Scrollille. Upea paikka iskeä Elmira takaisin johtoon mutta epäonnistui.

 

01:26 migos stoppareilla avaa tilaa kopulle joka yrittää längien alta taivutella kiekkoa mutta bartowski hoitaa tilanteen hyvin ja blokkaa laukauksen joka lähti -b viiksiltä.

 

02:30 Peli edelleen enemmän puolustamista kuin hyökkäystä. Molemmat pitävät vetopaikat tiukasti kiinni ja haluavat saada seuraavan maalin.

 

02:47 TOLPPA! joq oli todella lähellä viedä Elmiran 3-2 johtoon mutta epäonnekseen kiekko kilahtaa tolppaan ja samalla antaa kovuutta Unit kipparille. Deal ei tästä tykännyt ja kävi takatukka hulmuten antamassa vähän palautetta joqille. Tiedä sitten mitä sanoi.

 

03:11 TOINEN TOLPPA! Tällä kertaa oli Scrollin vuoro kolisutella tolppia hienolla laukauksilla -b viivalta. Kyllä nyt on lähellä ja maali suorastaan roikkuu ilmassa Elmiralle. Palkitaanko kova työ maalilla?

 

04:22 Elmira ottanut pelistä selkeän otteen ja Unit on pahoissa vaikeuksissa. 

 

 

2. erä yhteenveto

 

Aavistuksen verran peli kallistui Elmiralle ja parhaimmat paika(t) syntyivät nimenomaan kotijoukkueelle. Loppua kohden Unit tsemppasi ja sai pelin rauhoitettua mutta ei ole kaukana, että kotijoukkue varastaisi taas ottelun johdon itselleen. Hyvää peliä kuitenkin kotijoukkueelta. Seuraavan maalin merkitys on iso ottelun lopputuloksen kannalta.

 

3. erä

 

00:45 3-2 by bartowksi (1+), Scroll (2+1), joq (0+1) JA SIELTÄ MAALI JA ELMIRA NAPPAA JOHDON! Scroll tekee hienon maskityön ja bartowski tykittää kiekon siniviivan ja viiksien välistä olevasta tontista suoraan maalivahdin kautta maaliin.

 

01:11 3-3 by Deal (2+0) migos (1+2) JA UNIT TASOITTAA! Päävastuuhenkilö kuittaa heti tarkalla laukauksella pelin tasoihin. 

 

02:11 4-3 by joq (1+1) Scroll (2+2) JA ELMIRA OTTAA JOHDON TAKAISIN! Myös joq onnistuu maalinteossa Unitin puolustuksen nukahtaessa. 

 

02:30 Johan on alkanut 3. erä vilkkaasti, paikkoja ja maaleja syntyy jatkuvalla syötöllä molempiin päihin. Peli muuttui selkeästi maalintekokilpailuksi.

 

02:59 kopu kokeilee viivan tuntumalta mutta pari senttiä ohi maalin. Tasoitus kohti 4-4 oli lähellä.

 

03:11 migos painaa puolustuksen läpi mutta ampuu tolpan juureen josta syntyy jatkotilanne laidan kautta kimmoneesta kiekosta Dealille joka lähettää kiekon oitin migosille reboundiin mutta ei mene sisään. Näistä pitäiis tehdä.

 

03:55 Unit nutussa alkaa pieni turhautuminen painamaan kun kiekko ei mene sisään hienosti puolustaneen Elmira poppoon taakse.

 

04:05 4-4 by Jumbezz (1+0), migos (1+3) JA TASOITUS! Kivipuupakki Jumbezz päättää tehdä kun hyökkääjistä ei ole iskeä sisään. Tärkeä maali ja hyvään paikkaan.

 

05:00 Viimeinen minuutti käynnistyy nyt, nähdäänkö jatkoaika?

 

 

3. erä yhteenveto

 

Unit painostuksesta huolimatta peli etenee jatkoajalle ja Elmira nappaa tärkeän pisteen ainakin kotiin. Tuleeko toinen piste mukaan? Paikkoja oli Unitilla iskeä peli ohi mutta hienosti puolustettu Elmiralta ja maalivahti otti upeita koppeja pelastaen Elmiran. Katsotaan jatkuuko sama tahti jatkoajalla? Unitilla selkeä etu isommasta kentästä ja migos-Deal kaksikko pystyy tehdä tuhojaan kun on enemmän tilaa, koituuko ylihyökkäys Unitin voitoksi vai tappioksi?

 

 

Jatkoaika

 

01:11 Varovaista peliä ja molemmat tukkivat hienosti syöttölinjat pakottaen pelin aloittamaan alhaalta.

 

02:55 Jumbezz tunaroi alakerrassa ja tarjoaa paikan Elmiralle maalia mutta maalivahti ottaa hienon kopin takakulmasta

 

03:11 4-5 by migos (1+0), Deal (0+1), Jumbezz (0+1) JA SIELTÄ MAALI JA UNIT VOITTAA OTTELUN JATKOAJALLA LUKEMIN 4-5

 

 

 

Ottelun yhteenveto

 

 

Peli olisi helposti voinut kääntyä molempien voitoksi mutta niin jääkiekko on tyly laji ja vain toinen voi voittaa. Paikkoja oli molemmilla pistää peli pakettiin jos olisi iskenyt suoraan paikoista sisään. Elmiralle peukkua hienosti pelistä ja pisti mestarisuosikin ahtaalle ja varasti pisteen kotiin. 

 

 

Ottelun tähdet

 

*** Scroll (2+2), ottelun tirehtööri. Teki mitä halusi ja oli lähellä hattua. Loistava ottelu ja aiheutti harmaita hiuksia Unit puolustukselle.

 

** Deal/Migos, kaksikko oli tänään(kin) pelipäällä ja vaikka tilanne näyttikin toivottamalta tietyissä ottelupisteissä niin ei lannistunut ja pisti yhä enemmän pökkyä pesään ja ratkaisi ottelun oman joukkueen hyväksi.

 

* Molempien joukkueiden kyky luoda maalitilanteita, jos joku olisi sanonut ennen peliä että tämä olisi 0-0 nyhjäystä niin olisi lähtenyt kickbanneilla kohti ulos pelistä. Molemmat onnistuivat luomaan tilanteita ja peliä oli viihdyttävää katsoa sekä allekirjoittaneen, että katsojien mielestä.

 

 

 

 

 

Tietoja
Tuomari: sby
Lisätty: 05.05.2020 23:05
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (2)

sby, 06.05.2020 16:52

hyvä rapsa sby

Wille, 06.05.2020 20:45

Erittäin hyvä raportti! Vanhat ajat tulee mielee tämmösistä raporteista. 6/5

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.