Tilastot

farssi - HPK 3-2

Tehopisteet

farssi
miig 0+1=1 +1
Ralph 1+0=1 +1
Stenkka 1+1=2 +1
wehi 1+1=2 +1

HPK
Entvell 0+1=1 -1
jehunho 2+0=2 -1
murr 0+1=1 -1
zälä 0+1=1 -1

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
farssi 4 3 5
HPK 2 8 8
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
farssi 45% 44% 43%
HPK 54% 55% 56%
Raportti

RAPORTTI BY KIHO

 

Tervetuloa seuraamaan seuraamaan tätä kermaista ottelua kiekko.tk:n 1divarin puolella! Luvassa varmasti sellainen mittelö mitä rankemmankin polven penkkiurheilijat jaksavat seurata ja jännittää! Vastaan asettuvat kiekon pehmeä kätisimmät hyökkääjät omaava Farssi, vieraskamarin puolelta kentälle astelevat vastaavasti HPK jonka raudanluja tiivis nippu varmasti laittaa kovan vastuksen.

Ensimmäiseen erään!

Peli on jokseenkin sekavan oloista, kiekko menee lavasta lapaan, en tiedä onko kentällä vain yksi joukkue koska pelaajat enemmänkin syöttelevät vastustajien lapoihin molemmin puolin.
Tilanteiden rakentelu ainakin ensimmäisen kaksiminuuttisen aikana on ollut molemmilla joukkueilla yllättävän haastavan näköistä! Oletan että kunhan kemiat ja alkupaineet on siedätyshoidettu saadaan tästä tilanteitakin aikaan.

1:41 wehi veivailee kulmassa ja syöttää stenkulle viivaan joka levittää, tilanne muodostuu. laukaus kohti maalia mutta mokke nappaa ilman irtokiekkoja

2:20 HPK myllyttää farssin päädyssä ja farssi on hätää kärsimässä, syöttöpeli toimii ja 2:36 jehunho pääsee tälläämään kiekon pisteen tuntumasta ohi tuukka farssin. Tilanteeksi kirjataan 0-1, maalintekijänä jehunho syöttäjinä murr ja zälä. Kaunis osuma vaikka vastustajan puolella itse neppailenkin.

3:20, peli hieman jähmettyy HPK:n johtomaalin jälkeen. Farssilla tuntuu vieläkin olevan pelinrakentelussa pientä dilemmaa käynnissä.

4:00 HPK meinaa saada hyvät myllyt päälle mutta farssin alakerta hoitaa tilanteen moitteetta.

4:20, jehunho HPK hakee kovaa laukausta joka menee päin maalivahtia. Mokke antaa riparin mutta siitä farssin puolustus korjaa loput.

5:00, aika pitkälle mennään keskialueella ja koitetaan murtautua puolin jos toisin puolustuslinjan ohi. Tässä HPK onnistuu ja jehunho niittaa HPK:n 0-2 karkumatkalle.

Ensimmäinen erä jokseenkin haparoivan näköistä Farssin puolelta, peli on jumissa kun HPK:n puolustus pystyy delegoimaan lähestulkoon jokaisen yrityksen.
Kenties toisessa erässä näemme uudenlaisen farssin.
HPK:lta erittäin väkevää puolustamista keskialueella. Jos tähän ei farssin kopista eväitä löydy niin peli kyllä on menossa vieraiden haaviin.

Ensimmäisen erän torjunnat:
Farssi 4
HPK 2.

Kohti toista erää

2. Erä.

Toiseen erään lähdetään HPK:n johdossa ja hallinnassa.
Katsotaan mitä luoja tuo tullessaan, jos tälläiseen joku vielä pandemian aikaan uskoo.

HPK nappaa ajassa 0:23 hienon riiston josta kehkeytyy jehunholle puolittainen läpiajo. Laukaus kuitenkin vaisu.

0:50 Farssilla mylly käynnissä joka päättyy laadukkaaseen laukaukseen mutta ripareita ei saada ralphin puolelta korjattua maalinperukoille.

1:50 hienoa keskialueen rakennusta farssilta mutta tila on erittäin vähissä.

2:13 Ralph jakaa stenkulle aivan käsittämättömän tekopaikan josta stenkun kuti onjo painumassa verkkoon kunnes sieltä tulee takaräpylää HPK:n veskarin puolesta. Tilanne päättyy HPK:n tasapainoiseen ryhmittymiseen jolla tilanne rauhoittuu.

3:20 wehi lähtee veivailemaan mutta syötöt jäävät keskeneräiseksi .

3:34 RALPH iskee viivan tyngästä jäätävän pommin, maskin takaa joka kimpoaa maalin perukoille! Näin ollen Farssi kaventaa tilanteeksi 1-2

4:00 Farssi on syttynyt otteluun uudella tavalla. Puolustus on tiivistä ja jokainen pelaaja tuntuu nauttivan hyökkäämisestä. Kiekko liikkuu mutta vielä ei tasoitusosumaa tule.

zälä veivailee ja HPK saa pienen paineen päälle. tämä puretaan kuitenkin nopeasti.

5:30 HPK:n puolustusalue on AIVAN tukossa. Joukkue puolustaa erittäin kurinalaisesti farssin rakentelun, ja saa pelin haltuunsa.

Erän poiminnat: Tasapaksua puolelta toiselle menoahan tämä on. Ei oikeastaan pitempiä hyökkäysruletteja ja yksinäisiä yrityksiä puolin jos toisin. Ainakin kovaa hakemista farssilta, hienoja yrityksiä mutta maalin pitää kohtuu puhtaana HPK:n molari.

Tilanne 1-2
torjunnat: farssi 3
hpk 8
Kolmanteen erään:

Ensimmäisellä minuutilla farssi pääsee 2vs1 tilanteeseen joka päättyy wehin kauniiseen neppiin! Tilanteeksi kirjataan 2-2.

1:26 stenkku jakaa wehille jäätävän passin mutta wehin veto on löysä kuin kihon laukaukset mistä paikasta tahansa. Ei maalia.

1:45, HPK pyörittää, vetokin saatiin aikaiseksi mutta Farssin molari pitää verkot puhtaana.

2:25 Farssilta erittäin kaunista rakentelua koko nelikon voimin. tällä saatu jäätävä paine HPK:pätyyn.

2:47 FARSSI tekee johtomaalin oikeastaan ensimmäisen pitkän myllytyksen jälkeen!
Tilanteeksi 3-2. Maalintekijänä sipoon oma kultapoika Stenkka

3:23 tilanne käsinkoskelteltavissa, jännitys on päässyt farssin leiriin. Hieman haparointia syötöissä joka avaa HPK:lle paikkoja. Laukaukset kuitenkin jäävät tasolle: kiho.

4:00 takana, HPK hyökkää jonka stenkka hoitaa hienolla pelinluvulla.

4:30 pelattu: Farssin discordissa lauletaan hunajataa ja pelaajat ovat itsevarmoja voitostaan.
4:49: Samalla tässä farssin peliin tullut pieni keveys mukaan. Joukkue on järjestelmällisesti onnistunut puolustamaan hpk:n yritykset.

5:27: Alkaa farssilla puntti tutista lopun häämöttäessä, tuloksena ICING.

Viimeinen minuutti pitkälle HPK:n hienoa rakentelua hyökkäysalueella. wehi ottaa jäätävän kopin 10sekuntia ennen loppua ja hoitaa kiekon vastustajan päätyyn. Vetokin sieltä saatiin aikaiseksi ja vahingossa vielä peelosulut loppuun.

FARSSI VOITTAA 3-2

Hienosti meni äijät. Eka tämmöne vuosikausiin jee.

Saves HPK 18
SAves Farssi: 12

Tietoja
Tuomari: Stenkka
Lisätty: 12.04.2020 22:44

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.