Tilastot

HC Breams - Alkuasukkaat 2-6

Tehopisteet

HC Breams
Hob2 1+0=1 -4
Jusa 1+1=2 -4
Osee 0+2=2 -4
Ralf 0+1=1 -4

Alkuasukkaat
Fiala 4+1=5 +4
isofaija 0+1=1 +4
kihisee 0+1=1 +4
Stana 2+2=4 +4

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
HC Breams 3 6 10
Alkuasukkaat 1 1 2
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
HC Breams 41% 40% 48%
Alkuasukkaat 58% 59% 51%
Raportti

Tiistaisen myöhäisillan kruununa alkamassa erittäin mielenkiintoinen kakkosdivarin ottelu, jossa kohtaavat sarjakärki HC Breams sekä toisena oleva Alkuasukkaat. Molemmat joukkueet pelanneet kolme peliä, ja Breams klaarannut kaikki ottelut varsinaisella peliajalla, kun taas asukkaat ottaneet kaksi suoraa voittoa, ja juuri äsken naulasivat battalionin jatkoajalla, joten vastakkain kaksi tappiotonta joukkuetta.

 

I erä

 

Dramatiikkaa tarjotaan vielä juuri ennen aloitusta, kun Hob2 livahtaa offlinen puolelle, mutta saapuu nopeasti takaisin. Psykologinen sodankäynti on myöskin läsnä kuin konsanaan Kiekkoliigan kovimmissa pudotuspelisarjoissa! Aloituksessa kohtaavat kotijoukkue Breamsin Hob2 sekä vierailija-asukkaiden bigone. Sovitaan, että meni tasan. JackHerer kokeilee hieman pisteen takaa, kun rapia minuutti on taulussa, asukasveska ottaa kopin. Puolisen minuuttia myöhemmin Stana nousee hyökkäysalueen kulmasta hirvittävän fyysisen preesensin turvin pari Breams-ukkoa niskassaan, tuo väkisin veskan alueelle asti ja N.Jensen on oikea mies tikku pystyssä veskan edessä ja zippaa kiekon rysään, asukkaat johtoon.

 

0-1 N.Jensen (Stana)

 

Vaarallisilla paikoilla, tai oikeastaan paikoillakaan ei ole nautiskeltu johto-osuman jälkeen. Kelloa ruuvailtu jo pitkästi päälle neljä minuuttia, kun bigonen laukaus siniseltä lähtee vaarallisesti, mutta oma maskimies siivoilee tämän ennen kuin veska ehtii katsella missä limppu on. Hetkeä myöhemmin Alkuasukkaat nousevat jälleen tekotonteille, mutta tuomari näkee Stanan molarin alueella ja tilanne kuivuu kasaan.

 

Ensimmäinen erä paketissa ja tilastot puoltavat sarjakakkosen olleen vahvempi ottelun avauserässä.

 

II erä

 

Jusa ja N.Jensen vastakkain aloituksessa. Jusa polkee läpi kaikista ja tuo kiekon alueelle, mutta ratkaisumahdollisuudet ovat nollassa asukkaiden erinomaisen puolustussymmetrian edessä. Juuri ehtii minuutti täyttyä toisesta erästä, kun isoisä heittää hallitun stopperin hyökkäyssinisellä ja jakaa N.Jensenille pisteelle, josta tekijämies ei erehdy. Alkuasukkaat kahden maalin karkumatkalla.

 

0-2 N.Jensen (isoisä)

 

Vajaa kolmonen taulussa, kun jälleen vaarallisia tilanteita kaksikolle Stana-N.Jensen, mutta vain vaivoin Briims-veskari sekä kaksikko JackHerer-Osechkin hoitavat tilanteet. Stana pääsee puolta minaa myöhemmin pulittaisen läpäriin ja naulaa varmasti takapesään.

 

0-3 Stana

 

Ja aivan seuraavasta hyökkäyksestä sama mies on päästä takomaan lisää, mutta tolppa pelastaa. Minuuttia myöhemmin ei pelasta enää mikään, kun N.Jensen lyö yläbeeltä 3v1 hyökkäyksen päätteeks pelin jo nollaan neljään.

 

0-4 N.Jensen (Stana, bigone)

 

Hieman vaikuttaisi siltä, että Breamsien aseet on syöty, ja motivaatio hieman hakusessa, sillä jatkuvalla syötöllä HC Breamsin pelaajat ja maalivahti ottavat isoja torjuntoja. Mutta vielä on yksi erä jäljellä. Katsotaan.

 

III erä

 

Kolmoserän ennakoksi Mustafa tarjoilee Jensenin tekevän viisi häkkiä, jorti komppaa kuolemattoman laimealla kommentilla jees. Tällä kertaa aloituksessa kauhovat Jusa ja Stana. Kumpikin jättää kiekon aloituspisteelle, josta Hob2 tuo sen hyökkäysalueelle, mutta valmista ei synny, parikytä sekkaa myöhemmin JackHererin nätti, tosin yllättävä autopassi löytää Hobin maalin edestä, mutta syöttö oli sittenkin liian yllättävä, ja kuparinen ei rikkoudu. Sitten juostaan lujaa toiseen päähän, mutta veska kestää, 20 sekuntia myöhemmin Briims -veska on kopannut jo muutamankin torjunnan. Alkuasukkaat lataavat sarjatulella, ja välillä pääsee kotijoukkuekin hyökkäämään. Mutta sitten, kaksi ja puoli minuuttia pelattu päätöserää, kun N.Jensen karvaa ja jakelee onen Stanalle. Perhana, seuraavaa maalia en nähnyt..

 

0-5 Stana (N.Jensen)

0-6 N.Jensen

 

Kärkikamppailu on lässähtänyt, sillä Alkuasukkaat ovat olleet niin selkeästi edellä kaikin puolin. Voisiko kysyä, että onko tämä joukkue sijoitettu väärälle sarjatasolle? Mene ja tiedä. Viimeinen peliminuutti juuri kaartamassa käyntiin, kun Stana jakelee, mutta N.Jensenin pistekudin veska ottaa, hetkeä myöhemmin Bream pääsee pariinkin kertaan hyvännäköisesti hyökkäämään. Ensin piste ja sitten Jusalle keskelle, josta kiekko takakulmaan. Ja seuraava hyökkäys, Hob2 takakulmalla ja kiekko häkkiin.

 

1-6 Jusa (JackHerer, Osechkin)

2-6 Hob2 (Osechkin, Jusa)

 

Erän loppuun vielä muutama maukas paikka Alkuasukkailla, mutta maalivahti, puolustajien ottamat mustelmat, sekä laukausten tarkkuus pelastivat Breamsit enemmiltä takaiskuilta.

 

Ottelun arvokkain pelaaja: N.Jensen

 

- Maaliruisku, joka parilla ensimmäisellä osumallaan hyydytti kotijoukkueen motivaation, lisäksi erinomaista pelinrakentelua. Tehopisteet tänään 4+1, ja IS-raadin ansaittu ykköstähden merkintä.

Tietoja
Tuomari: error
Lisätty: 11.03.2020 00:01
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.