Jefgenin Sukat OYJefgenin Sukat OY 1 2 2
KuolemaKuolema 6 4 8
Jefgenin Sukat OYJefgenin Sukat OY 53% 50% 55%
KuolemaKuolema 46% 49% 44%

Liigakarsinnoissa kohtaavat viiden pisteen vierasjoukkue Kuolema, sekä kolmen pisteen Jefgenin Sukat OY, kumpikin joukkue pelannut neljä peliä ja joukkueet löytyvät karsintojen sarjataulukon sijoilta 4 ja 6. Kyseessä ns. kuuden pinnan matsi.

I erä

Äijät liukuu aloitukseen, kiekosta kamppailevat Joanne ja Falco, ensin mainittu vie 100-0. Ja sukat aloittavat heti pyörityksen, joka päättyy laukaukseen. Tämä blokataan. Reilu mina pelattu, jefgenit 2v1 hyökkäykseen, monsteri laukoo pisteeltä, moke pomputtelee ja irtokiekosta sukat pääsevät kokeilemaan kohti tyhjää maalia, mutta Django ottaa mustelman. Ensimmäinen puolikas erästä pelattu sukkien hallinnassa ja vetoja on sadellut, mutta Kuoleman puolustus kerännyt hyviä blokkeja. Kunnes sitten Joanne pelataan paikkaan ja enää ei ehdi Kuoleman äijät eteen. Sukat johtoon.

1-0 Joanne (pilu, monsteri)

Vaikean näköistä kyllä Kuoleman kannalta, kiekkoja ei saada omille, ja sukat pääsevät laukomaan koko ajan. Reilu neljä ja puoli minuuttia pelattu avauserää, kun Wilen autopassi osuu Djangon selkään ja monsteri pääsee kokeilemaan etukulmakuljetusta, veskari pitää oven kiinni. Vastahyökkäyksestä Wile pääsee kokeilemaan pisteen kieppeiltä, mutta Jefgenimoke hoitaa.

II erä

dakson - Django aloituksessa, dakson yrittää zipata väliin, mutta Darts pitää oman miehensä ja Kuolemalla kiekko ilmaiseksi, kohta Falco pääsee laukomaan kohtuu kaukaa, mutta moke ottaa. Vastahyökkäyksestä pilu tuo kaikkien Kuoleman ukkojen ohi kiekon, ja Joanne tulittaa tämän lavasta sukat 2-0 -johtoon. Heti perään kypärätemppu kasaan, kun käytännössä identtinen maali 1-0 -häkin kanssa muuttaa lukemat.

2-0 Joanne (pilu, monsteri)

3-0 Joanne (monsteri, pilu)

Kuolemalla kyllä järkyttävä määrä harhasyöttöjä ja muita kiekonmenetyksiä. Vajaa neljä pelattu toista erää, kun pilu kilauttaa tolppaan, mutta Django siivoaa. Puoli minaa myöhemmin Dartsin maukas autopassi löytää Falcon läpiajosta, ja tekijämies kaventaa pelin. Kuolema mukaan peliin?

3-1 Falco (Darts, Django)

monsterin vetopassi on löytää pilun, mutta Django on fyysinen. Kiekko pelataan Dartsille, joka punnertaa pisteelle, mutta sukkaveska kestää. Vain viisi sekuntia jää jäljelle toista erää, kun Darts saa kiekon samaiselle tontille, ja tällä kertaa sukkaveska on voimaton.

3-2 Darts (Wile, Falco)

III erä

monsteri ja Falco aloituksessa, kiekko päätyy jefgenille. Minuutti ehtii juuri täyttyä, kun ottelun ykköspyssy Joanne saa kiekon viiksien tuntumaan, ja tulikuuma lapa laulaa neljännen kerran tässä ottelussa.

4-2 Joanne (dakson, monsteri)

Minuuttia myöhemmin Falco pääsee laukomaan hyvännäköiseltä tontilta, mutta kiekko ei löydä tietään etukulmasta sisään, heti perään pilu pisteelle ja maalivahti pomputtelee kiekon väljemmille vesille. Toisessa päässä Wileltä hyvä manuaalipassi, mutta Jefgenipuolustus pitää Kuoleman ukot poissa vaaran vyöhykkeeltä. Ties kuinka mones kiekonmenetys Kuolemalle ja pilu pelaa monsterin läpäriin, josta varma maali. Heti perään sukat iskevät jälleen, Joannen vedon maalivahti pomputtaa monsterin ulottuville, ja peli 6-2.

5-2 monsteri (pilu)

6-2 monsteri (Joanne, pilu)

Reilu minuutti varsinaista peliaikaa jäljellä, kun Falco kaventaa novilla maalivahdin kautta.

6-3 Falco (Darts, Django)

Hetkeä myöhemmin pilulla kaikki maailman aika 3v2 -hyökkäyksessä, mutta veto kilahtaa tolppaan. 5.30 taulussa ja sukilla 3v1 -hyökkäys, mutta Djangon fyysinen preesens pakottaa sukkapelaajan huonoon syöttöön. Jefgenit ottavat selvän voiton.

Ottelun arvokkain pelaaja: pilu

- Iso kasa kiekonriistoja ja vahvaa hyökkäämistä läpi ottelun. Tehopisteet tänään 0+5, eli klassisen taitosentterin laskutoimitus. Toki mies pyssytti lisäksi kahdesti tolppaan.

Tuomari: Falco
Lisätty: 04.03.2020 21:25
joukkueet tulos tuomari aika
Jefgenin Sukat OYJefgenin Sukat OY vs. KuolemaKuolema 6 - 3 Falco 04.03.2020 21:25