hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Kauniit ja RohkeatKauniit ja Rohkeat 55% 38% 40%
ObsessiveObsessive 44% 61% 59%

Liigakarsinnat 1.3.2020

Hämeenlinnan Rinkelinmäellä kohtaavat karsintojen merkeissä juuri Kuolemalla lukemin 4-1 hävinnyt kotijoukkue HPK, ja Jevgenin Sukkia 10-2 kylvettänyt Obsessive. Kotijoukkue muuttaa kokoonpanoaan sen verran, että ikiHPK zälä vaihtuu nuoruuden intoon, eli Mangusti kirmaa askiin.

I erä

Tasainen aloitus, kiekko jää keskelle, josta HPK kauhoo sen haltuunsa. Mangustilta kiva passi, ja jehunho pisteellä tontilla, mutta Hedmanin lapa on liian iso. 20sec myöhemmin jehunho joutuu toteamaan uudestaan Hedmanin lavan isoksi. Puolet ensimmäistä erää takana, kun Jrn pelaa muutamalla näppärällä pyörähdyksellä itsensä vetopaikkaan, mutta maalivahti ei jaksa yllättyä. Pelin painopiste ollut käytännössä koko pelin ajan Obsessiven kenttäpuoliskolla, ettei vaan olisi äijät ajatellut helppoa hunttia? JEHUNHO. kaunis stopperi, jolla pari obsua kuistille, ja suora väylä pisteelle, josta laukaus sujahtaa takakulmaan, HPK siirtyy kuskin paikalla.

1-0 jehunho (Jrn, Septic)

Mangusti riistää upeasti, avaa jehun ja Jrn 2v1 -tilanteeseen, ja jehun kaunis lätty löytää kohteensa, joten Jrn työntää helposti HPKn kahden maalin karkumatkalle.

2-0 Jrn (jehunho)

II erä

Obsut pörräilevät vaarallisesti heti kättelyssä, mutta toistaiseksi veska, sekä pulustuslinja hoidellut leiviskänsä. Tutkapari Mangusti-Septic ottanut ensimmäisen kahden minuutin aikana enemmän mustelmia kuin normaali liigapakki kauden aikana :D. Vittu. En nähnyt, kuinka Obsut kavensivat pelin.

2-1 Groovy (Mahomes)

Vain reilu minuutti jäljellä toista erää, kun kriittisen kiekonmenetyksen johdosta Obsut pääsevät karkaamaan 3v2 hyökkäykseen, josta Groovy siirtää, siiiiiiirtää kiekon Olofssonille, joka naulaa pelin varmasti tasoihin.

2-2 Olofsson (Groovy, Mahomes)

III erä

Eisaatana kui kaunis divalätty Mahomekselta juuri ennen minan täyttymistä, Groovyllä helppo työ liukua tyhjään takakulmaan ja HPKn 2-0 johto on muuttunut tappioasemaksi.

2-3 Groovy (Mahomes, Hedman)

Kiekko polttelee HPKn äijillä, ja Obsessive saa koko ajan vetopaikkoja, joskin semikaukaa, mutta kuitenkin. Pari minuuttia jäljellä, kun Mangustin keskitys on löytää kohteensa, mutta Obsupulustus clearaa tämänkin yritelmän. Kiire tulee ky HPKlle. Viimeinen mina pyörähtää käyntiin ja kiekko hämeenlinnalaisten päässä, tuolta on vitun pitkä matka edes tasatilanteeseen. Ei riitä, Obsessive hakee pisteet lukemin 2-3.

Tuomari: error
Lisätty: 01.03.2020 22:38