Tilastot

Kuolema - HPK 4-1

Tehopisteet

Kuolema
Falco 2+2=4 +3
Insomnium 0+2=2 +3
perälä 2+1=3 +3
TOTORO 0+2=2 +3

HPK
jehunho 1+0=1 -3
Jrn 0+0=0 -3
Septic 0+0=0 -3
zälä 0+0=0 -3

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
Kuolema 4 4 5
HPK 3 4 2
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Kuolema 46% 45% 51%
HPK 53% 54% 48%
Raportti

Liigakarsinnat 1.3.2020

 

Mielenkiintoinen pariskunta kohtaa loskaisena sunnuntai-iltana. Kivikovan Kuoleman kotihalliin vierailijaksi saapuu aina yllätysvalmis HPK.

 

Kuolema pelannut kolme peliä, joista yksi jatkoaikavoitto sekä kaksi suoraa, mutta niukkaa tappiota, HPK puolestaan aloittaa liigakarsintataipaleensa tämän ottelun myötä. Veikkauksen kertoimien perusteella tasavahva ottelu tulossa, ja tällä kertaa kertoimiin voinee luottaa.

 

I erä

 

Pojat kauhoo kovaa. Falco hoitaa. Perde kokeilee heti, mutta ohi. 10sec myöhemmin sama mies kokeilee pisteen juurelta, ja kiekko livahtaa maaliin.

 

1-0 perälä (Falco)

2-0 Falco (TOTORO, Wile)

 

En nähnyt edes toista maalia... joka tapauksessa Kuolema kahden maalin johdossa ennen minuutinkaan täyttymistä, HPKlla pitkä taival edessä. jehunholta pari maukasta pistevetoa, mutta Dominik pomputellu nämä yritykset turvallisille sektoreilla Kuoleman kannalta. Kaksi ja puoli minuuttia pelailtu, kun perälä jakaa ja Falco pääsee kokeilemaan pisteeltä, marjoja veskalle. Loistelias avaus Septiciltä reippaan neljän minuutin pelin jälkeen, mutta jehunhon vedon Kuolema-veska ottaa kiinni. Aivan viimeisillä sekunneilla Kuolema karkaa 3v1 hyökkäykseen, ja Falcon pisteveto pomppii perälän ulottuville, mutta summeri pärähtää ja HPK välttyy takaiskulta.

 

II erä

 

Jees, homot alottelee ilman meikäläisen merkkiä, joten maali jää taas näkemättä.

 

3-0 Falco (perälä, Wile)

 

Falcolla pari muutakin tonttia alle minuuttiin, mutta vedot eivät suuntaudu optimaaliseen sijaintiin. Nyt on kyllä HPKlla pitkä matka pisteille. Kellot seisahtuvat aikaan 1.54. jehunho riistää hirvittävällä hillokuorrutetulla munkilla kiekon ja iskee läpäristä kliinisen kavennuksen, HPK on jälleen mukana.

 

3-1 jehunho

 

Puolimatkan krouvissa jehunho riistää kiekon omalla alueella ja pistää hyvän avauksen, jonka johdosta Jrn pääsee pisteelle, mutta lapa edessä ja ei maalia. 5min erää takana, kun Septicille pelataan viivaan vetopaikka, veto suuntautuu kohti tyhjänä ammottavaa Kuolema -maalia, mutta TOTORO käyttää fyysisyyttään hyväkseen ja blokkaa tämän vedon.

 

III erä

 

Aijai, perälä pelataan puolen minan jälkeen pisteelle, ja tämä mies ei näistä paikoista erehdy.

 

4-1 perälä (Falco, TOTORO)

 

Minuuttia myöhemmin HPK-veska on aivan karkkikaupassa, mutta kombinaatio zälä-Septic-jehunho siivoaa kiekon veskarin patjojen takaa. Vaikealta näyttää HPKn tekeminen, mittarissa painanee semirankasti yhteisten pelivuosien puute. Kuolema on vankasti kuskin paikalla, HPKlla armonaikaa pari minuuttia, kolme maalia pitäisi värkätä. Kiekko melkein saadaankin maaliin asti, mutta Kuoleman pulustuslinja tarjoaa keppiä niin perkeleesti, että zälän zippi ei lähde, ja tuloksena on väkivaltaisuus veskaa kohtaan. Kuolema selvästi lähtenyt puolustamaan johtoaan, kun saavutaan varsinaisen peliajan viimeiselle minuutille. Kiekko koko ajan HPKlla, ja vetopaikka avautuu Jrn:lle b-pisteelle, mutta tällä kertaa maalivahti koppaa.

 

Kuolemalta melko vahva peli, HPK ei löytänyt enää aseita nousta peliin mukaan. Ansaitusti pisteet matkaavat kotijoukkueen mukaan.

Tietoja
Tuomari: error
Lisätty: 01.03.2020 22:02

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.