SikalaumaSikalauma 4 2 4
RenegadesRenegades 1 2 2
SikalaumaSikalauma 55% 49% 47%
RenegadesRenegades 44% 50% 52%

Game4 alkamassa, Sikalaumalle mestaruus katkolla. Uskon kuitenkin, että game femma tullaan näkemään!

Pelin kriittisin match-up: jese vs Pissis. Kakkosdirren parhaimman puolustajan täytyy pystyä nollaamaan Pissis tässä kuoleman pelissä.

1st period:

01:22 MoiMoi siirtää reboundista Granadesit johtoon! Pelin ensimmäinen maali, jonka merkitys on kieltämättä todella suuri.

02:09 JONSKULI laittaa virittää bauer vapor 65 flexinsä mutkalle ja antaa laulaa beeltä. Veskari kuitenkin selvittää tilanteen.

02:55 Pissis läpiajossa, lievää tärinää havaittavissa ja veto logoon.

03:50 Todella kaunis Renejen puolustuksen sahaus Japen toimesta ja Pissis pääsee kiskaisemaan maalin edestä. Logo.

4:42 JONSKULI rytmittää hyökkäyksen sinisellä, siirtää kiekon MoiMoille keskelle, joka kiskaisee maalia kohden. Veskari selvittää

5:30 Kumpikaan ei oikein pääse alueelle, finumaista puolustusta kummaltakin!

Erän MVP: MoiMoi. Tärkeä ensimmäinen maali. Muutenkin varmaa ja virheetöntä peliä.

2nd period:

0:22 Renet aloittaa vahvasti ja pääsee mylläämään alueelle.

0:35 Iker tasoittaa pelin beeltä. Kaunis esityö Pissikseltä

0:58 Iker toistaa äskeisen. Vahva erän alku ja Sikalauma kiinni mestaruudessa lukemin 2-1

1:50 Turhaa puskemista Reneiltä. Nyt ei saa turhautua.

2:20 Jape pelaa suurella riskillä hyökkisinisellä, pääsee kuitenkin luikertelemaan hyvin puolustuksen ohi, jese selvittää. Iso pelastus tärkeään kohtaan peliä.

04:06 Pissis voittaa maalineduskamppailun ja siirtää possut 3-1 johtoon.

05:00 Ikerillä puolittainen läpiajo, näkee parhaakseen vetää ränniin.

05:40 Renet osoittaa turhautumisen merkkejä. Nyt pää kasaan ja kolmoseen asenteella ineen!

Erän MVP: Pissis. Järjesteli paikkoja liukuhihnalta Renegadesien ihmetellessä vierestä.

3rd period:

0:00 sarjan kuumin pelaaja JONSKULI pihalle, taksikuljettaja Komea kylmiltään sisään. Riski veto.

0:32 MoiMoi kaventaa Ååålin syötöstä tilanteeksi 3-2. CLUTCHERINO

02:15 Renegades vaikuttaa pääsevän alueelle hyvin tämän tästä

02:30 4-2 Iker paukuttaa hatut.

03:05 4-3 MoiMoi paukuttaa kostoksi hatut. Hyviä hyökkäyksiä Ranuilta.

03:45 Renet katkoo Sikalauman hyökkäyksen. Ote vierasjoukkueella, aika käy vähiin.

04:38 4-4 KOMEA. MOIMOI VETÄÄ ULKOKAARELTA REBOUNDIN JA KOMEA TASOITTAAA PELIN NELJÄÄÄÄÄÄÄÄÄN NELJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄN

04:53 5-4 Jape. Huhhuh, iso maali. Nyt on mestaruus todella lähellä.

05:59 Sikalauma on mestari!!

Erän MVP: Jape, ei enempää eikä vähempää kun mestaruuden ratkaissut maali!

Loistavaa viihdettä, vaikkei game vitoseen asti päästy. Suuret onnittelut Sikalaumalle, hieno ja ansaittu mestaruus! Hieno kausi myös Reneiltä, ensimmäisellä kaudella heti hopealle!