Liverpool LiverbirdsLiverpool Liverbirds - Kiekon VastaisuusKiekon Vastaisuus 3-0

Kiekon VastaisuusKiekon Vastaisuus 53% 43% 47%

Jengien toinen kohtaaminen tällä kaudella on alkamaisillaan. Aiemmassa ottelussa KiVa vei voiton lukemin 3-0.

1. ERÄ

1-0 Modric - Modric yllätti niin vierasjoukkueen, kuin tuomarinkin salamamaalillaan heti 12 sekunnin kuluttua.

Tasaista kamppailua tarjosi ottelun ensimmäinen erä. Kiekko liikkuu päästä päähän vuorotellen.

2. ERÄ

2-0 Salah (Firmino, ilma) - Kiekko pyörii KiVan maalilla ja Salah tuikkaa kiekon nopeimpana sisään.

Liverbirds otti toisen erän aavistuksen verran komentoonsa ja kasvatti johtoaan maalin verran.

3. ERÄ

Boydee vaihtopenkin puolelle ja Tipsu tulee tekemään ensiesiintymisensä KiVan paidassa.

3-0 Salah - KiVa saa vaarallisen maalintekotilanteen Liverbirdsien päähän, mutta kotijoukkue selviää tästä paikasta. Seuraavasta hyökkäyksestä Salah lähettää tulisen ja tarkan kudin ja siellä lepää.

Ottelu päättyy Liverpool Liverbirdsien voittoon lukemin 3-0. Vuoroin vieraissa, kun tosiaan aiempi kohtaaminen päättyi myös 3-0, KiValle.

*** Salah - Kaksi hienoa viimeistelyä tähän matsiin.

** ilma - Ainuttakaan maalia ei mennyt tänään omiin.

* Vahtu - Ehdottomasti vierasjoukkueen parhaimmistoa tänään. Tolpat kolisi tänään ja maali oli lähellä.

Tuomari: Ortuzar2
Lisätty: 12.01.2020 22:53