Mahomes Mustafa
O.Janezki nut
Vanil sex

I erä

Beans -mylly jauhaa ja jo ennen puolen minan täyttymistä KCC-tolpassa kilisee, mutta tilanne selvitetään. Puolitoista minuuttia myöhemmin myös sex kokeilee KCC-tolpan kestävyyttä, edelleen jatketaan tilanteessa muna-muna. Kansasit kyllä aivan helisemässä Caribbeanin edessä, saa nähdä löytyykö Vanilin kikkakeksipaketista vastausta, jotta pelin luonne muuttuisi. Maestro onkin laittaa upean vetopasun Mahomekselle, mutta valitettavasti kiekko ei tavoita kohdettaan. Lähellä! Ensimmäinen erä läpsytelty, selvää Caribbeanin hallintaa, kuten erätaukospecsit osoittavat; hallinta Caribbeanille 61-38, ja torjuntoja beans-veskalla 0, kun taas kansasin puolella niitä on 5 kappaletta.

II erä

Kansas siirtyy johtoon toisen erän alussa, kommenttiraitana olkoon: "PERKELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, meni ohi, sillä puhelimeen tuli tosi interesting whatsapp-juttuja..." Kuulemma b-pisteeltä Mahomes pääsi yllättämään Caribbeanin, ja ennen kaikkea heidän veskansa.

1-0 Mahomes (Vanil, O.Janezki)

Reipas 3min taulussa toista erää, kun Mahomes ja Vanil karkaavat 2v1 hyökkiin, Mahomes siirtää Vanilille, jonka vedon beans-veska torjuu kilvellä turvallisille vesille. Pelin luonne on muuttunut, enää Caribbean ei hallitse peliä miten haluaa, nyt myös Kansas pääsee tonteille, mutta vielä on reilu erä jäljellä tätä ottelua.. Aijai, kun Kansas hukkaa kivannäköisen tilanteen ylimääräisellä syötöllä, siinä olisi ollut mesta pistää taululle 2-0. Aavistuksen myöhemmin Kansas heittää pitkän, ja sex täräyttää publalle paljon kertovan lausahduksen <sex> siis vittu mitä paskaa. Toinen erä meni tilastojen merkeissä melko tasoissa, sillä hallinta on Kansasille 53-46 ja torjunnat KCC-mokella 3, Beans-veska 2.

III erä

Kolmas erä alkanut Kansas-painostuksella, ja muutama tekopaikkakin siunaantunut, mutta beans-veska on ollut hereillä. Neljä minuuttia aikaa Caribbeanilla värkätä tasoitusmaalia. Vajaa 3min jäljellä, kun Mahomes sammuu pois pelistä, nyt koetellaan Caribbeanin hermoja... paria katkoa myöhemmin Maho löytää itsensä takaisin, peli jatkukoon. Neljä minuuttia viimeistä erää pelattu, kun Vanil jakaa aivan uskomattoman hienon vetopassin takatolpalle, ja tuosta ei kukaan, saati sitten Mahomes erehdy, peli 2-0 Kansasille, ja samalla
<sex> j lopetan kike

2-0 Mahomes (Vanil, O.Janezki)

Eikä siinä vielä kaikki, <sex> tuu ite hyökkii oaao kans
sex on ilmeisesti aivan done tämän ottelun suhteen, ponneton esitys kaikin puolin, ja lisäksi hirveätä vinkumista tiimikavereidensa suuntaan. Kansas naulaa pelin parikytä sekkaa ennen loppua onetimerillä.

3-0 lmao (Mahomes)

Jees, arvokkaat pisteet Kansasille, myös sexin totaalinen lahoaminen hymyilytti.

Ottelun MVP: Vanil, riisti kiekkoja, tuki puolustusta ja hyökkäystä ja siinä sivussa hieno manuaalipassi ottelun lopullisesti ratkaisseelle 2-0 osumalle. Konkari jaksaa edelleen. Ja kuin allekirjoituksena näkemykselleni, <Doughty> vanil mvp

Tuomari: vanil
Lisätty: 10.01.2020 21:36
joukkueet tulos tuomari aika
Kansas City ChiefsKansas City Chiefs vs. CaribbeanCaribbean 3 - 0 vanil 10.01.2020 21:36