H.C.PH.C.P 2 1 5
Kiekon VastaisuusKiekon Vastaisuus 5 4 5
H.C.PH.C.P 36% 46% 41%
Kiekon VastaisuusKiekon Vastaisuus 63% 53% 58%

H.C.P:n ja Kiekon Vastaisuuden kauden ensimmäinen kohtaaminen on alkamaisillaan. H.C.P löytyy runkosarjasta sijalta 8 ja Kiekon Vastaisuus taas sijalta 11.

1. ERÄ

Ensimmäinen erä oli maaliton. Erä meni KiVan hallitessa ja kotijoukkueen tehdessä vastahyökkäyksiä. H.C.P yritti tukkia keskialuetta tiukasti, ettei vierasjoukkueen puolustus saisi toimettua kiekkoa nälkäisen mailan omistajalle Diarylle.

H.C.P:n hyökkäykset olivat nopeita ja kiekkoa toimitettiin ahkerasti maalille aina, kun kiekko eksyi vieraspäätyyn. Kiekon Vastaisuus pyrki kiekonhallinnalla luomaan hyviä maalintekopaikkoja, mutta kiekko eksyi vihollisen maalinsuulle vain kahteen otteeseen.

2. ERÄ

0-1 Vahtu - Vahtu sai napattua kiekonavaustilanteessa kiekon itselleen ja pääsi laittamaan ottelun ensimmäisen limpun uuniin.

0-2 Boydee (Diary, Logos) - Diaryy taitelee kiekon kanssa kulmassa ja heittää bulgarialaisen maalille, jossa Boydee on hereillä. Samalla Logos saa ensimmäisen pisteensä hänen ensimmäisessä ottelussaan.

Ottelun toinen erä oli kiekonhallinnan suhteen tasainen, mutta maalilamput välkkyi vain kotijoukkueen maalilla. Vierasjoukkueen maalivahti on edelleen työllistetympi, mutta myöskin kiinni vielä nollapelissä.

3. ERÄ

Kolmas erä oli jälleen maaliton ja ottelu päättyi Kiekon Vastaisuuden voittoon lukemin 0-2. Viimeinen erä oli aikamoista tennistä ja kiekkoa vietiin kumpaakin päätyyn vuorotellen.

Loppupeleissä KiVa hallitsi kiekkoa enemmän ja pääsi iskemään pari hienoa maalia. H.C.P ei saanut käytettyä muutamaa paikkaansa hyödykseen tällä kertaa.

*** Logos - Puolustuksen lukkona piti joukkueensa maalin puhtaana. Lähetti myöskin upeita avauksia tänään.

** Diary - Tämä taitava hyökkääjä oli jatkuvasti uhka kotijoukkueelle.

* mäyrynen - H.C.P:n pirtein pelaaja tässä ottelussa. Pelasti vihollisen 0-3 osuman loppuunpelaamisellaan.

Tuomari: Ortuzar2
Lisätty: 09.01.2020 21:41