Kansas City ChiefsKansas City Chiefs - Anaheim Mihgty DucksAnaheim Mihgty Ducks 10-2

Anaheim Mihgty DucksAnaheim Mihgty Ducks 60% 37% 50%

Sunnuntai-illan trilleri Chiefs - Ducks alkamassa, tiedossa tiukka vääntö, juomari kuitenkin veikkaa, että Kansas lähtee täyden pistepotin kanssa kotiin tästä ottelusta.

Vihdoin päästään tositoimiin, heti Ossin 15min publahuutelun jälkeen.

1. erä

0:15 - 1:45 odotellaan, kun räkis hakee pitsaa alaovelta.

2:50 Mahomes laukoo, räkikseltä komea blokki!

3:35 Mahomes jälleen pahan teossa, juuri ja juuri ohi.

4:11 Vanil laukoo, veskari venyy komeaan eurosport luokan torjuntaan.

5:04 Ossilta komea keskitys maalille, lopputulos säilyy kuitenkin 0-0

TÖÖÖÖÖÖÖÖÖT

Saves: 0- 5

Poss: 39 - 60

Ensimmäinen erä tasaisissa merkeissä ohi, toki ensimmäinen kaksi minuuttia odoteltiin räkiksen ananaspitsaa. Kansas loi paremmat tekopaikat, mutta ankkojen puolustus ja maalivahti selvisivät kunnialla.

2. erä

0:37 Moscato laukoo hienon hyökkäyskuvion päätteksi, hiukan ohi tolpasta

0:40 Mahomes vie Chiefsit johtoon tarkalla sijoituksella takakulmaan! Mahomes (O.Janezki - Vanil)

1:12 Moscato pamauttaa taululle lukemat 2-0! Moscato (Vanil- O.Janezki)

2:20 Chiefs 2vs1 hyökkäykseen, laukaus ei kuitenkaan osu maalia kohti

3:35 Ossi yritetään pelata läpi, kiekko kuitenkin unohtuu matkasta, seurauksena pitkä kiekko

4:04 Ossilta hieno keskitys puolustajan mailan alta, MELGAINTG kaventaa, 2-1! MELGAINTH (Ossi - MELGAINOG)

4:52 Ossi tasoittaa pelin 2-2, tästähän saadaan vielä ottelu! Ossi (räkis - MELGAINTG)

5:14 Mahomes vie illan toisella maalillaan Kansaksen pojat 3-2 johtoon! Mahomes /Vanil - O.Janezki

5:23 MOSCATO ISKEE HETI PERÄÄN!! 4-2 Moscato (Vanil)

5:48 Mahomes lyö hatullisen täyteen, peli jo 5-2! Mahomes (Moscato - Vanil)

5:53 Koko ilta tulee, Mahomes illan neljäs. Peli 6-2! Mahomes (Vanil - Moscato)

TÖÖÖÖÖÖÖT

Tasainen erä kääntyi lopulta Chiefsin eduksi. Kestääkö ankoilla selkäranka vai onko peli pelattu?

Saves: 3-8

Poss: 62 - 37

3. erä

0:40 Moscatolle myös hatullinen täyteen, peli 7-2 (ei syöttäjää)

0:49 Moscato laittaa pelin jo 8-2, ankat vaikuittavat luovuttaneilta. (Vanil - Mahomes)

<MELGAINTG> tehkää pari ja otetaa uut

2:37 9-2, lopun alkua. Mahomes (Vanil)

3:29 Ankkojen erän ensimmäinen maalipaikka, räkis ei kuitenkaan pysty ohittamaan veskaria

3:38 Vanil laukoo pelin 10-2, tämä oli tässä (Moscato - Mahomes)

Ensimmäinen erä mentiin tasaisissa merkeissä, tämän jälkeen Kansas meni menojaan ja peli päättyi kolmannen erän puolivälissä katkaisuun 10-2.