AnonyboysAnonyboys 1 5 2
H.C.PH.C.P 6 4 4
AnonyboysAnonyboys 58% 52% 46%
H.C.PH.C.P 41% 47% 53%

2. Divarin ottelu valmiina alkamaan. Kotijoukkue Rögle BK:n avauskentällinen mirko, viktorio, Sjögren, pasi08. Vierasjoukkue H.C.P:n penkillä aloittaa Pyrkka. Avauksessa Körslieg, semu, mäyrynen sekä Darck.

Ensimmäisellä minuutilla Röglellä mahtava paikka ampua kiekko sisään aivan maalin edestä, mutta semu hoitaa homman vierasjoukkueelle pelastamalla kiekon maaliviivalta. Parin minuutin kohdilla Sjögren pääsee vapaaksi laidalta ja tällää b-pisteeltä Röglen 1-0 johtoon. Syöttäjät pasi08, mirko. Pian tämän jälkeen mirko tarjoilee kiekon pasi08:lle, joka ei erehdy. Syöttöpiste lisäksi Sjögrenille. Kotijoukkue siirtyy 2-0 johtoon. Neljän minuutin kohdalla Darck pääsee kokeilemaan vetoa b-pisteeltä, jonka kuitenkin Röglen maalivahti onnistuu juuri ja juuri torjumaan. Viidennellä minuutilla pasi08 kikkailee itsensä vapaaksi laidalta ja tarjoilee Sjögrenille vierasmaalin takatolpalle. Kotijoukkue siirtyy 3-0 johtoon. Ensimmäisen erän perusteella H.C.P altavastaajana ottelussa, vierasjoukkue ei saanut Darckin vetoa parempia paikkoja luotua.

Toiseen erään vierasjoukkue suorittaa pelaajavaihdon. Darck siirtyy vaihtoaition puolelle, päästäen Pyrkan koittamaan onneaan hyökkäyspäässä. Pian toisen erän alussa semu menettää kiekon puolustuspäässään, josta pasi08 pääsee rankaisemaan. Syöttöpiste Sjörgrenille, tilanne 4-0. Kolmannella minuutilla nähdään vierasjoukkueen ensimmäinen maalipaikka. Pyrkka pääsee laukomaan maalin edestä, mutta veto kuitenkin kilpistyy maalivahdin jalkoihin. Ajassa 04:09 mirko syöttää pasi08:n läpi, joka ei tästäkään paikasta erehdy. Hyökkääjä iskee itselleen hattutempun jo toisen erän puolella.  Rögle johtaa 5-0. Ja lisää on tulossa, Sjögren kikkailee itsensä laidalta läpi ja upottaa kiekon b-pisteeltä H.C.P:n maaliin. Syöttöpisteet mirkolle ja viktoriolle, 6-0.

Kolmas erä alkaa. H.C.P lähtee tähän erään hyökkäyspään kaksikolla Darck-Pyrkka, mäyrynen aloittaa erän penkin puolella. Röglen maalijuhlat kuitenkin jatkuvat, Sjögren laukoo kotijoukkueen 7-0 johtoon heti ensimmäisellä peliminuutilla. Syöttöpisteet pasi08:lle ja viktoriolle. Pian tämän jälkeen vierasjoukkue pääsee avaamaan maalihanansa, valitettavasti varmaankin liian myöhään. Maalintekijänä Pyrkka, syöttäjinä semu sekä Darck. Lukemat taululla 7-1. Neljännellä minuutilla H.C.P menettää kiekon puolustuspäässään. Pasi08 tällää Sjögrenin tarjoilusta kotijoukkueen kahdeksannen osuman. Vierasjoukkue onnistuu vielä viimeisillä sekunneilla kaivamaan itselleen maalin. Maalintekijänä Körslieg, syöttäjät Pyrkka ja Darck.

Peli päättyy Rögle BK:n 8-2 kotivoittoon.

MVP: pasi08