RenegadesRenegades 2 3 8
HC BreamsHC Breams 6 6 7
RenegadesRenegades 63% 51% 51%
HC BreamsHC Breams 36% 48% 48%

Ensimmäinen erä alkoi Renegadesin kovalla painostuksella. Breams alkoi päästä peliin mukaan parin minuutin kohdalla, Jusa laukoi tarkasti kiekon Renegadesin verkkoon. Kotijoukkue nousi kuitenkin vielä rinnalle erän viimeisillä sekunneilla, kun choppa pääsi jesen sekä MoiMoin esityöstä pistämään kiekon sisään aivan maalin edestä.

Heti toisen erän alussa choppa pääsi toistamiseen heiluttamaan vierasjoukkueen maaliverkkoa, muistutti paljon herran ensimmäistä maalia. Syöttöpiste tästä MoiMoille. Toisen erän keskivaihe eteni tasaisesti, kunnes Renegadesin maalijuhlat saivat alkaa. MoiMoi löi kotijoukkueen kahden maalin johtoasemaan. Pian tämän jälkeen MoiMoi iski toistamiseen, lukemat toisen erän jälkeen 4-1. Syöttöpisteet choppalle, jeselle sekä Pekulle.

Kolmannessa erässä HC Breamsin selkäranka näytti katkenneen. Choppa iski heti erän alkuun läpiajoista kaksi maalia. Syöttäjinä Peku sekä MoiMoi. Erän kolmannella minuutilla Osechkin pääsee kaunistelemaan lukemia Hob2:n esityöstä. Peli päättyy lukemiin 6-2.

MVP: choppa