Kiekon TulevaisuusKiekon Tulevaisuus - Admiral VladivostokAdmiral Vladivostok 2-5

Admiral VladivostokAdmiral Vladivostok 54% 52% 50%

Se on revanssin paikka. Äsköinen kohtaaminen päättyi Admiralin voittoon lukemin 4-0. Miten käy tässä ottelussa? Keitl aloittelee vierasjoukkueen penkillä.

1.ERÄ

1-0 Jynde (Qbackes, Lajunen) - Lajunen avasi hienosti Qbackesin läpiajoon, josta seurasi seuraavat tapahtumat: Qbackes antoi kiekolle hieman vauhtia ja ajoi vastustajan takana pyristelevän puolustajan täysin levyksi. Sen jälkeen Jynde oli ehtinyt liukua myöskin paikalle ja onesta pamautettiin KiTun tämän kauden ensimmäinen maali.

1-1 Furka (koppelo, Riuku) - Kotijoukkueen juhliessa vielä äsköistä maalia, valuu vierasjoukkue jo tasoihin seuraavan aloituksen päätteeksi.

Ensimmäinen erä oli tasaista kamppailua, kuten oli myös äsköisessäkin osaottelussa.

2.ERÄ

1-2 Furka - Amiraalit karvaavat kiekon pois kotijoukkueen siniviivan tuntumassa ja sitä seurasi nopea vastahyökkäys, jonka päätteeksi Furka pommitti kiekon uuniin.

1-3 Keitl - Kuten myös äsköisessä ottelussa, niin tässäkin Keitlin saapuessa kentälle hänen joukkueensa saa ison harppauksen pelaamiseensa. Tähän mennessä ehdottomasti näiden 5 erän perusteella MVP.

1-4 Furka (koppelo) - Pitkän pyörityksen päätteeksi Furka heittää kypärätempun.

Vierasjoukkue otti vastustajansa kuritusotteeseen jälleen toisessa erässä. Kiekonhallinta on melkoisen tasaista, mutta Amiraalit pääsevät helpommin maalipaikoille, kuin KiTu.

3.ERÄ

1-5 Keitl (Riuku) - Läpiajon päätteeksi tämä kevään pelaaja ei erehdy.

2-5 Qbackes (Laitu) - Qbackes kaunistelee lukemia kauniilla maalilla puolta minuuttia ennen summerin soimista.

Ottelu päättyy lukemiin 2-5.

Tuomari: Ortuzar2
Lisätty: 26.11.2019 23:15