Admiral VladivostokAdmiral Vladivostok - Kiekon TulevaisuusKiekon Tulevaisuus 4-0

Kiekon TulevaisuusKiekon Tulevaisuus 57% 42% 42%

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen 2.divarissa kaudella 1/20 on alkamaisillaan.

1.ERÄ

Ensimmäinen erä oli maaliton. Vierasjoukkue hallitsi hieman enemmän kiekkoa, mutta muuten tasaista miekkailua.

2.ERÄ

1-0 Keitl - Keitl ehtii olemaan yhden minuutin kentällä, kunnes ottelun ensimmäinen päivä näki illan pimeyden.

2-0 Furka (koppelo, Keitl) - Vastahyökkäyksen päätteeksi kiekko löysi Furkan lapaan, josta se painautui vastustan verkkoon.

3-0 Furka (Xattar) - Ja peli välittömästi heti kolmeen nollaan.

Toinen erä oli kotijoukkueen. Riuku-Keitl pelaajavaihto virkisti kovasti Admiralin otteita. Kiekonhallinta kääntyi päälaelleen tässä erässä.

3.ERÄ

4-0 Keitl (Riuku, Xattar) - Läpiajon päätteeksi Keitl iskee varmasti sisään.

Lisää osumia ei tämä erä tarjonnut, joten ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon lukemin 4-0.

Tuomari: Ortuzar2
Lisätty: 26.11.2019 22:38