Admiral VladivostokAdmiral Vladivostok 3 4 3
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
SinappikoneSinappikone 47% 37% 46%
Admiral VladivostokAdmiral Vladivostok 52% 62% 53%
Sinappiareenalla yleisö on kerääntynyt tai eksynyt väijymään Sinappikoneen ja Charlotte Checkersin välistä ensimmäistä välieräkamppailua. Sinappikone lähtee otteluun ennakkosuosikkina maalitykki trekin poissaolosta huolimatta, mutta Checkersin luottonelikko on nälkäinen ja arvaamaton.

Vierasjoukkueen viktorio saapuu viimeisenä ja siksi vähäisimpänä paikalle, joten erotuomari Nosferatun käskystä ottelu voidaan aloittaa. Ottelu alkaa komeasti yarkon katoamistempulla. Tapahtumarikkaan erän ensimmäinen katko tulee vasta 4 minuutin jälkeen Charlotten pitkästä kiekosta. Tilanne voisi ensierän jälkeen paremmalla viimeistelyllä olla esimerkiksi 3-3, mutta se on hermoiluntäyteinen 0-0. Molemmat joukkueet lienevät pettyneitä numeroihin.

*** PERIOD 1/3 OVER, score: Sinappikone 0 - 0 Charlotte
*** Sinappikone saves: 2, poss: 47%, points: none
*** Charlotte saves: 3, poss: 52%, points: none

Toisessa erässä peli jatkuu edelleen vauhdikkaana ja avoimena. Alusta asti paikalla olleen player29:n nähdään poistuvan katsomosta. Hetken päästä hän kuitenkin tekee paluun vain nähdäkseen molempien joukkueiden hassaavan lisää maalipaikkoja. Charlotte hallitsee kiekkoa mutta molemmille joukkueille siunaantuu tasaisesti paikkoja avata maalihanat.

*** PERIOD 2/3 OVER, score: Sinappikone 0 - 0 Charlotte
*** Sinappikone saves: 1, poss: 37%, points: none
*** Charlotte saves: 4, poss: 62%, points: none

Kolmas erä käynnistyy Pilsnerin riveistä tutun puolustajan semun katsomohäiriköintiyrityksillä, mutta Nosferatu pitää jämäkästi järjestystä yllä. Joukkueiden turhautuminen alkaa näkyä turhina katkoina.

03.08 1-0 by Favor (1+0) Eepi (0+1) ansq (0+1) [no stats]

1-0! Favor pääsee laittamaan Eepin roikkulämystä tulleen reboundin tyhjänä ammottavaan maaliin Checkers-mailojen haroessa tyhjää.

Lopussa Sinappikoneen vetäytyessä Charlotte nostaa riskitasoa ja pääsee kokeilemaan tasoitusta, mutta kiekko ei päädy maaliin vaan ylhäällä kärkkyneelle yarkolle, jonka läpiajoyritys niitata peli epäonnistuu. Viimeisen vastaiskun epätoivoinen laukaus Hagelinilta on helppo torjuttava maalivahdille ja sarjan avausvoitto päätyy niukasti kotijoukkueelle.

*** MATCH OVER, score: Sinappikone 1 - 0 Charlotte
*** Sinappikone saves: 3, poss: 46%, points: Favor: 1+0 ansq: 0+1 Eepi: 0+1
*** Charlotte saves: 3, poss: 53%, points: none