Kölner HaieKölner Haie 48% 44% 59%
Kauniit ja RohkeatKauniit ja Rohkeat 51% 55% 40%
2.osaottelu käynnistyy kölnerin ja hpkn välillä

1.erä:
ensimmäisen maalin tulittaa erän alkuun snoopdogg, wehin upeasta soolosta 3 pelaajan lävitse.
1-1 hpk tasoittaa, leetch avaa entille pitkällä joka haastaa käkeä 1vs1 tilanteessa, heittää b-pisteen kaarelle stopperin ja laukoo takakulmaan millin tarkan kudin.
snoopdogg heittää takapleksin kautta wehille tyhjät maalineteen, ei onnistu maalinteossa.
puolittainen 2vs1 tilanne kölnerille, snoopdogg laukoo, moke antaa riparit mutta wehi ei osu kiekkoon.
wehi tiputtaa viivalle, stenkka jatkaa alas suoraan käelle joka tulittaa, hpk kuitenkin onnistuu blokkaamaan vedon.
3vs1 tilanne josta wehi pommittaa itse, moke koppaa.
stenkka juoksee kiekon ohi, ent ja zälä 2vs1 tilanteeseen, ent syöttää zälälle tyhjän tilan b-pisteiden väliin, veto kilpistyy suoraan päin maalivahtia.
tasaista vääntöä ensimmäinen erä, kölnerillä useampi laadukas maalintekopaikka ja hpklle niitä kirjautui 1 kappale.
2.erä:
Leetch heittää paskiksen maalin kulmalle, kiekkoa ei kuitenkaan Ent saa kuljetettua sisään, lyö sivuverkkoon.
kölner siirtyy 2-1 johtoon, snoop heittää rännin johon wehi kerkeää ensimmäisen, siirto snoopille joka jatkaa stenkalle b-pisteiden väliin ja kiekko maalissa.
2vs1, snoopdog syöttää wehin puolittain läpiajoon, wehi laukoo päin mokea.
2-2 zälä kampeaa hpkn tasoihin kirjoitushetkellä.
erän loppuun Entille avautuu b-pisteen kaarelta paikka vetää, maalivahti heilauttaa räpylänsä tämän kudin tielle.
Tasaisissa merkeissä mentiin toinenkin erä, molemmille joukkueille siunaantui muutama hyvä maalintekopaikka.

3.erä:
tästä erästä voidaan odottaa puolustusvoittoinen kamppailu, seuraava maali on erittäin suuri suunnan näyttäjä tähän kamppailuun. LETS GO!
käki heittää pitkän avauksen leetchin mailan yli, wehi puolittain karkuun veto päin mokea, snoopdog lyö karat sisään.
Ent läpiajoon, ei onnistu kuitenkaan tämä ovela hyökkääjä rokottamaan paikasta.
hpk tasoittaa, zälä ampuu päin mokea ja ENT napauttaa karat sissää!
käki lahjoittaa entille tyhjän rysän, moke pelastaa paraatilla.
3-4 zälä avaa pitkällä ja ent laukoo kiekon sisään, mokella liian kovat paineet ja luukuista sisään.

HPK tasoittaa sarjan hyvällä taistelulla 1-1!!