Tilastot

HC Breams - Sinappikone 1-5

Tehopisteet

HC Breams
Eazy 0+0=0 -4
Hob2 0+1=1 -4
Jusa 0+1=1 -4
Osee 1+0=1 -4

Sinappikone
Arola 2+3=5 +4
Darko 1+4=5 +4
Eepi 2+2=4 +4
Juluma 0+0=0 +4

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
HC Breams 7 4 8
Sinappikone 3 2 2
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
HC Breams 45% 43% 50%
Sinappikone 54% 56% 49%
Raportti
Kakkosdivarin runkosarja lähestyy loppuaan ja vielä otteluihin löytyy jonkinlaista panosta. Torstai-illan joukkueilla HC Breamsilla niitä ei ole ja he tulevat sijoittumaan runkosarjassa neljänneksi. Sen sijaan vierasjoukkue Sinappikone vielä tappelee sarjan voitosta. Toki Sinappien täytyy voittaa molemmat jäljellä olevat kohtaamiset sekä Oulun Kärppien tulisi hävitä viimeinen ottelu Celticsiä vastaan.

Veikkaan tästä sinappikoneen voittoa, kun taas Galileo katsomosta murjauttaa lopputuloksen olevan 5-2.

Erän alussa heti Breamsien Chronic pääsee viivalta laukomaan pelivälinettä kohti Sinappikassaria. Maalin edessä oli vielä Hob2 vaikuttamassa kiekon suuntaan hienolla ohjauspelillään mutta lukemat säilyvät kuitenkin nollassa nollassa. Vuorotellen joukkueiden hyökätessä seuraava parempi paikka irtoaa jälleen Hob2:selle joka pääsee pisteeltä kokeilemaan onneaan - tuloksetta. Sinapit avaavat peliä omalta alueelta lyhyellä Eepin kautta jolloin Darko ja Granlund pääsevät niin sanotusti täydestä vauhdista haistelemaan tyhjiä tiloja. Paljon laitojen kautta hyökkäysalueelle murtautuva Sinappikone ottaa pelin omaan hallintaansa noin erän puolessa välin ja he määräävät ottelun tahdin.

[b]03.24 0-1 Granlund (Darko)[/b] - Toisilleen erityisen tutut tekevät omaa juttuaan ja Granlund lyö pelille tahdin maalin edestä.

Maalin jälkeisessä vaihdossa Breamsilla on edelleen vaikeuksia päästä Sinappien tempoon mukaan ja he vetäytyvät vielä vähän enemmän puolustuskannalle. Kuin varkain Eepin kiekonmenetyksestä Hob2 pääsee osittain karkumatkalle mutta puolustuksen tukijalka Juluma saa sen verran häirittyä, että Hob2 ei saa kuljetettua kiekkoa ohi hölmistyneen Sinappikassarin. Breams osoitti erän loppuun vielä heräämisen merkkejä mutta erätauko tuli heidän kohdalla lievästi liian aikaisin.

Toiseen erään lähdetään Granlundin 100-0 aloitusvoitolla Osechiknista. Breams karvaa kiekon nopeasti pois omilleen ja erän ensimmäinen maalipaikka siunaantuu Jusalle yläpisteen tuntumaan. Maalivahdin rutiinitorjunta pitää lukemat edelleen samoina. Juluma avaa tästä kiekon suht nopeasti ylöspäin viillettävälle Granlundille joka löytää keskisektoriin madelleen Eepin. Hänen suoraan lähtevä kuti lähtee kohti etukulmaa ja vain vaivoin Breams-maalivahti saa tämän kopattua. Toinen erä on jatkunut samanlaisena mitä edeltävä kuusiminuuttinen. Mitään silmiinpistävää muutoksia kummankaan joukkueen pelityylissä ei ole tapahtunut erien välissä. Breamsin hyvän alun jälkeen jälleen Sinappikone onnistuu nappaamaan kiekonhallinnan selkeästi itselleen ja kurinalaisesti puolustava HC Breams pelaa omaa aluettaan kärsivällisesti pakottaen Sinappien pelaajia Darkoa ja Eepiä hakemaan jopa epätoivoista kiekkoa maalilla kyttäävälle Granlundille. Ajassa 09.47 kuitenkin Granlundille tulee karmaiseva hassi keskialueella, jonka Breams kääntää heti 2vs1 hyökkäykseksi Julumaa vastaa ja Juluma joutuu ensikertaa testiin tässä ottelussa. Kiekko pelattiin Hob2:selle pisteelle ja kuti menee ohi maalista.

Sinappien löysän hetken jälkeen peliväline alkaa kuitenkin tottelemaan taas heitä ja vastustajan seuratessa vain pelivälinettä on Darko unohtunut takatolpalle. Tutkapari Granlund huomaa tilanteen ja lopun voittekin arvata. 0-2.
[b]10.37 0-2 Darko (Granlund Eepi)[/b]
Aloituksen jälkeen Breams nukkuu ja Sinapit rokottaa jälleen!
[b]10.47 0-3 Granlund (Darko Eepi)[/b]
Ja tästä Breams ei enää toivu vaan Sinappikone lyö lisää vettä myllyyn!
[b]11.33 0-4 Eepi (Darko Granlund)[/b]

Eepi aloittaa kolmannen erän aloittamalla aloituksen siihen kuuluisaan väliin, josta Granlund lyö kiekon ränniin mutta ei tavoita omia. Minuutin kohdalla kolmatta Osechkin esittelee omia kikkojaan keskialueella ja vapauttaa Jusan laidasta mutta Sinappien kova karvaus toimii, eikä Jusa tiedä mitä tekisi kiekolla. Neljän maalin takaa-ajoasemassa Breams on nostanut miehitystään siten, että Chronic on nyt täysin yksin alakerrassa ja heidän muodostelmansa on enemmänkin 1-3 kuin 1-1-2. Tämä avaa Sinappikoneelle enemmän tilaa hyökkäyspäässä ja useamman epäonnistuneen keskityksen jälkeen Darko kuljettaa onen suoraan maalivahdille. Paljon nopeita ratkaisuja hakeva HCB ei lähde edes yrittämään Juluman ohittamista vaan nyt turvaudutaan vähän kauempaa lähteviin vetoihin. Viimeinen naula arkkuun tulee erän puolivälissä, kun Eepi pääsee puttaamaan Darkon keskityksen sisään ja katkaisee viimeistää nyt Breamsin nousuhaaveet ottelun voitosta.

[b]15.35 0-5 Eepi (Darko Granlund)[/b]

Viidennen takaiskun jälkeen Osechkin pudottautuu jälleen alaspäin Chronicin kaveriksi ja Hob2 hakee vielä enemmän ylempää mahdollisia läpiajoja. Sinappien Juluma ei näillä kilometreillä mene tuohon halpaan ja vankistaa asemansa puolessa kenttää turvaten nollapeliänsä. Granlund vetää läpärin suoraan patjoihin. Erän viimeiset 10 sekuntia käynnissä ja Sinappien muut pelaajat laskevat Breamsin käytännössä ilmaiseksi 3vs1 hyökkäykseen. Juluman nollapeli joutuu vielä tositestiin, kun kiekko pelataan Hobberille pisteelle. Hän ei lauokkaan vaan syöttää keskustaan takaisin Osechkinille, hämää syötön Jusalle ja laukookin ite hieman epäonnistuneen vedon kohti etukulmaa. Sinnehän se lirahti! Ottelun lopputulos 1-5.

[b]17.59 1-5 Osechkin (Hob2 Jusa)[/b]
Tietoja
Tuomari: Spears
Lisätty: 10.10.2019 23:42
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (2)

Samila, 10.10.2019 23:47
Täs on kyl nähty vaivaa jo! Kiitti Spears, hieno rapska -b
Rippe, 10.10.2019 23:51
No nyt on timanttinen raportti kyllä! Ehdotanki Spearsia vuoden tuomariksi! Kiitos!

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.