juusotjuusot 1 3 0
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Kiekon VastaisuusKiekon Vastaisuus 46% 42% 50%
juusotjuusot 53% 57% 50%
Joukkueiden aiempi kohtaaminen päättyi juusoille lukemin 7-5. Jää nähtäväksi kumpi korjaa tällä kertaa potin?

[b]1.ERÄ[/b]

0-[b]1[/b] Amy (Kovuus) - 2 minuuttia ekaa erää pelattu ja verkko soi ensimmäisen kerran. Kiekko ei tartu maalivahdin räpylään ja Amy seuraa laukauksensa perään ja vie kiekon varmasti mööpeliin.

0-[b]2[/b] Kyle (Amy, Kovuus) - KiVa sai hyvän paikan toisessa päässä ensin ja peli kääntyi nopeasti taas toiseen suuntaan. Vastahyökkäyksestä Kyle pisti tarkan laukauksen maaliin pisteen tuntumasta.

0-[b]3[/b] Kyle (Amy) - Kyle rokotti salaman nopeasti jälleen.

0-[b]4[/b] tauno59 - Kotijoukkueen hyökkäykseenlähtö epäonnistui totaalisesti ja riistokiekolla tauno pääsi laukomaan vapaasta paikasta neljännen osuman joukkueelleen.

0-[b]5[/b] Amy (tauno59, Kovuus) - Jokainen kuti menee tällä hetkellä kotijoukkueen verkkoon. Pienoinen pyöritys hyökkäysalueella ja Amy laukoo pippurisen pamauksen ohi voimattoman veskarin.

Peli on täysin vierasjoukkueen hallussa. 9-1 torjunnat ja 0-5 tilanne tulostaululla kertoo oleellisen erän kulusta.

[b]2.ERÄ[/b]

0-[b]6[/b] tauno59 (Amy) - Kiekonriisto keskikentällä ja siitä nopeasti hyökkäysalueelle, josta tauno rankaisee jälleen.

0-[b]7[/b] tauno59 (Amy, Kyle) - Vierasjoukkue pääsi muutamalla syötöllä oneen ja ratkaisu oli varma.

[b]1[/b]-7 Jermqus (Klop, Hoc) - Kotijoukkue otti mallia ja pääsi oneen heti perään.

1-[b]8[/b] tauno59 (Amy, Kyle) - Maaleja tulee siihen tahtiin, ettei kukaan pysy perässä enään.

Sama näytelmä jatkuu. Jää nähtäväksi kestääkö peli täyden ajan.

[b]3.ERÄ[/b]

1-[b]9[/b] Kyle (Amy) - Peli pakettiin ja tööt.

1-9 loppulukemat eivät jätä hirveästi arvailujen varaan, että miten peli meni. Tasoero oli tällä kertaa aikamoinen.
Tuomari: Ortuzar
Lisätty: 09.10.2019 22:31