Kiekon TulevaisuusKiekon Tulevaisuus 9 7 3
SinappikoneSinappikone 1 4 3
Kiekon TulevaisuusKiekon Tulevaisuus 50% 47% 40%
SinappikoneSinappikone 50% 52% 59%
KiTun ja Sinappien toinen kohtaaminen tällä kaudella on alkamaisillaan. Sinapit löytyvät runkosarjasta sijalta 4 ja Kiekon Tulevaisuus sijalta 12. Aiempi kohtaaminen päättyi Kiekon Tulevaisuuden voittoon numeroin 0-1. Sinappikoneella oli tuolloin täysin sama miehistö askissa, kuin tänäänkin. KiTulla puolestaan rosteri on täysin uudessa uskossa.

[b]1.ERÄ[/b]

0-[b]1[/b] ansq (Eepi) - Kiekko pyöri kotijoukkueen päädyssä ja Eepi pääsi laukomaan hyvältä paikalta. Maalivahti sylki kiekon eteensä ja ansq oli ensimmäisenä paikalla lapioimassa mustaa pesään.

0-[b]2[/b] trek (ansq, Eepi) - Vastahyökkäyksestä trek täräyttää kovan lämärin suoraan verkkoon.

0-[b]3[/b] ansq (Eepi, trek) - Kolmas osuma syntyi niin nopeasti, ettei kirjanpitäjäkään sitä huomannut.

[b]2.ERÄ[/b]

0-[b]4[/b] trek (ansq) - Vierasjoukkue oli jälleen etevämpi, kun maalivahti pompotteli kiekkoa.

[b]1[/b]-4 puujalka (limini, QBackes) - KiTulta nopea kuitti. Josko peli aukeaisi ensimmäisestä maalista enemmän.

[b]2[/b]-4 puujalka (Caderler) - puujalka toi hyvin kiekon ylös, peippaili hetken siniviivan tuntumassa ja laukoi todella kovan mällin suoraan ohi vastustajan veskarin.

[b]3.ERÄ[/b]

[b]3[/b]-4 Caderler (puujalka, limini) - puujalka toi taas hienolla luistelullaan kiekkoa hyökkäysalueelle ja heitti todellisen keskityksen toiselle puolelle, josta Caderlerilla oli helppo paikka viedä kiekko pömpeliin. Kotijoukkue on herännyt pelaamaan todellakin pisteistä.

3-[b]5[/b] trek (ansq, Eepi) - Sama kuvio toistuu jälleen. Pieni mylly hyökkäyspäässä, kova kuti ja irtokiekosta kiekko ylämummoon. Tälläisiä häkkejä on nähty tänään jo muutama.

3-[b]6[/b] trek (Eepi) - trek sai kiekon laitaan ja pääsi liminiä vastaan 1v1 tilanteeseen. Tulinen laukaus pakin jaloista ja Khabibulin oli voimaton tolppien välissä.

3-[b]7[/b] ansq (trek, Eepi) - Vain luoja ehti näkemään tämän byyrin.

3-[b]8[/b] Eepi (ansq, trek) - onesta sisään.

Taistelu on tauonnut ja pisteet matkaavat Sinappikoneen mukana kohti auringonnousua. Ottelu on todella monivivahteinen, sillä ensimmäisessä erässä näytti jo hetken, että Sinappikone menee menojaan. Kiekonhallinta oli tasan, mutta vierasjoukkue pääsi paremmin paikoille tässä erässä.

Toisessä erässä kotijoukkue heräsi mukaan peliin ja pääsi tekemään muutaman kavennusmaalin. Kiekonhallinta alkoi siirtymään tässä vaiheessa vierasjoukkueen puolelle.

Kolmannessa erässä KiTu pääsi jo yhden maalin päähän vastustajastaan, mutta lopussa lukemat repenivät kotijoukkueen tavoiteltuaan liian uhkarohkeasti tasoitusmaalia.

Sinappikone pääsi laukomaan peräti 28 kertaa kohti maalia ja KiTulla laukauksien määrä jäi lukemaan 11. Tälläinen ero näkyy väkisikin tulostaululla ennen pitkää.

Kotijoukkueelta puujalka oli erittäin hyvällä jalalla tänään liikkeellä ja hän oli jokaisessa KiTun maalissa mukana tänään. Keltapaidoilta taasen tehot jakaantuivat moneen osoitteeseen.
Tuomari: Ortuzar
Lisätty: 08.10.2019 22:57