Kauniit ja RohkeatKauniit ja Rohkeat 2 5 3
KnightclubKnightclub 4 4 5
Kauniit ja RohkeatKauniit ja Rohkeat 54% 57% 54%
KnightclubKnightclub 45% 42% 45%
HPK - Knightclub. Kerho löytyy runkosarjan sijalta neljä ja Ritarit tällä hetkellä yhdeksäntenä muutaman ottelun vähemmän pelanneena. Molemmilta joukkueilta löytyy kausidebyyttinsä tekevät pelaajat, HPK:lta adihasla ja Knightclubilta Migo. KC voitti edellisen kohtaamisen 7-1, saa nähdä, miten tänään käy

1. erä.
03:01 1-0 Ent pelaa viivaan kiekon ja adihasla pommittaa kiekon maskin ohi etukulmaan.
03:45 2-0 Ent kynää Ritareiden veskarin ja siirtää kiekon tyhjiin.
05:59 Leetch pääsee keskeltä laukomaan kiekon kohti maalia, mutta summeri ehtii soida ja Ritarit säästyvät mahdolliselta kolmannelta takaiskulta.

Ensimmäinen erä melko tasainen, Ritareilta muutama karkea virhe, joista Kerho rankaisi.

2. erä.
04:06 2-1 KC sai melkoista painetta Kerhon alueelle ja lopulta Sheldon onnistuu prässäämään adihaslalta maalin edestä kiekon ja niittaamaan lukemat 2-1.
04:30 Leetch pääsee yksin läpi vs, mutta laittaa ranteella sivuverkkoon jo vietyään veskarin täysin kahville.

Molemmilla joukkueilla muutamat hyvät maalintekotilanteet, mutta veskarit pelastavat kerta toisensa jälkeen. KC kavensi pelin, joten viimeiseen erään lähdetään tiukoista asetelmista.

3. erä.
01:36 Ent katkoo KC:n poikkisyötön hyökkäysalueella ja kilauttaa ranteella tolppaan.
02:09 2-2 Fraid kesottaa takatolpalle ja Sheldon runnoo kiekon tyhjiin.
02:30 KC pääsee 2vs1-tilanteeseen, mutta Sheldonin veto jää veskarin suojuksiin.
04:27 Fraid riistää adihaslalta kiekon, mutta veskari torjuu pistevedon sekä reboundin.
05:14 2-3 Fraid saa kiekon kuin varkain ja laukoo kiekon keskeltä takakulmaan
05:53 2-4 Sheldon syöttää Fraidin yksin läpi ja Fraid tällää sydämensä kyllyydestä kiekon ohi Kerhon veskarin ja game over.

Tiukka matsi, jossa Ritarit käytti paikkansa tehokkaammin hyväksi. Paikkoja oli useampaankin maaliin molempiin suuntiin ja tolpatkin kilisivät useaan otteeseen.

Illan tähdistö:
3 tähteä: Sheldon - Toi joukkueen mukaan peliin kahdella maalilla, kun joukkue sitä tarvitsi.
2 tähteä: Fraid - Voittomaali ja naula arkkuun.
1 tähti: Ent - Selkeästi joukkueensa vaarallisin pelaaja tänä.
Tuomari: Spectre
Lisätty: 26.09.2019 21:26