Bull's HitBull's Hit 2 1 4
KnightclubKnightclub 49% 50% 49%
Bull's HitBull's Hit 50% 49% 50%
Edellinen kohtaaminen: Bulls Hit - Knightclub 4-3 ja.

Kauden toistaiseksi suurin yllättäjä Knightclub isännöi torstai-illassa Härän Paskaa. Tämän hetkisessä sarjataulukossa Knightclub löytyy sijalta viisi ja vastustaja pari pykälää ylempää. Joukkueiden välinen piste-ero on 7 pistettä mutta huomion arvoisena asiana Ritarikerho on pelannut seitsemän peliä vähemmän. Tämän kautinen divisioona on tasaisin varmaan kiekon historiassa, joten luonnollisesti molemmille joukkueille täydet kolme pistettä kelvanneen.

Seurantaan otetaan molempien joukkueiden kokoonpanosta yksi pelaaja:

Fraid - Edellisen kerran aktiivisesti pelannut viimeksi Eliittiliigassa. Tuolloin Bulls Hitin (ent. Kisastudio) kärkihyökkääjä oli tasaisen tappava 30 maalin mies, eikä vauhti ole hiipunut myöskään tälle kaudelle miehen kerätessä 13 peliin kiitettävät 23 kihausta.

ajokoira - Pitkän linjan general manager on ottanut itselleen tälle kaudelle peliaikaa. Pakin tontilta tältä kaudelta löytynyt ajokoira on antanut epäilijöiden jäädä epäilemään ja lyhyessä ajassa kerennyt kirjauttaa jo yhden nollapelinkin.

1.erä

00.56 1-0 Fraid (Sheldon Failt)
01.31 1-1 Muzzin (Jaska ajokoira)

KC sai upean startin matsiin Fraidin onnistuessa jo heti ensimmäisellä vedolla. Lisää kylmää kylpyä oli Bshitille tulossa, kun Fraid pääsi uudelleen yrittämään maalia tällä kertaa vähän kauempaa. Maalivahdin torjuessa Muzzin sai avattua pitkällä kiekon ylös hyökkäysalueelle ja lähti seuraamaan tilannetta. Kiekko pelattiin Muzzinille ja ottelu olikin tasoissa jo, kun pelikellossa oli 1:30. Anton sai pari paikkaa yläpisteeltä mahdollisuuden lisätä Bulls Hitin johtoa tässä kuitenkaan onnistumatta. Erän loppupuolella Muzzin koki kauhun hetkiä, kun Sheldon karvasi suoraan maalivahdin syötön pois puolustajan lavasta. Viimeistely kuitenkin ontui ja kiekko jäi sivuverkkoon. Ensimmäisessä erässä Knightclub haki nopeita avauksia ja pyrki niillä pääsemään maalipaikoille, kun taas Bulls Hit haki usealla lyhyellä syötöllä keskialueelta tilaa tulla isommalla joukolla alueelle.

2.erä

10.32 1-2 Jaska

Erän alussa Bulls Hit otti heti komennon pelistä Knightclubin aloitusvoitosta huolimatta. Reilu ensimmäinen minuutti pelattiin täysin KC päädyssä ja Muzzin oli lähellä nakuttaa lähietäisyydeltä jo illan toisensa. Lurtsin oikeaoppinen sijoittuminen kuitenkin pelasti tilanteen. Noin 90s kohdalla oli Ritareiden vuoro ottaa peliväline hallintaansa mutta hyökkäyksestä ei tullut oikein mitään aikaiseksi. Erän edetessä Bulls Hit löi vähän isompaa vaihdetta silmään ja nostivat karvausta onnistuneesti. Korkea karvaus sai Knightclub puolustuksen haparoimaan ja lyhyidenkin syöttöjen kanssa oli todella isoja vaikeuksia. Kova työ lopulta palkitsi Bulls Hitin ja Jaska pääsi riistämään puolustajalta kiekon aivan maalivahdin edessä ja viemään joukkueensa ottelussa johtoon. Näytti siltä, että Knightclubilta Failt oli ainoa, joka sai vähän vastustajan karvausta purettua ja nostamaan kiekkoa toiselle puolelle kenttää.

3.erä

17.33 1-3 Jaska (anton Muzzin)

Viimeinen kuusiminuuttinen starttaa jälleen Knightclubin aloitusvoitolla. Sheldon on puottautunut nyt hieman alaspäin tukemaan omaa puolustusta ja Fraid hakee vähän ylempää mahdollista irtaantumista. Minuutin kohdalla KC kääntää loistavasti paineen omasta päästä laadukkaaseen hyökkäykseen, josta vapaa tila avautuu Sheldonille keskustasta. Maalivahdin upea torjunta piti kuitenkin lukemat vielä 1-2 tilanteessa. Bullssit vähän puottivat toisen erän karvaustaan ja Lurtsi pääsee nyt tuomaan vaivatta kiekkoa yli oman puolustussinisen mutta pelaajilta loppuukin tila sitten keskialueella Shitin träppiin. Puolustetaan johtoa taktiikka antoi ajokoiralle oivan tilaisuuden lisätä joukkueensa johtoa Jaskan hyvän riiston ansiosta omalla siniviivalla. Laadukas laukaus kuitenkaan ei löytänyt etukulmaa. Erän edetessä Knightclubin hyökkäysalueelle murtautuminen on käynyt entistä haastavammaksi sillä puolessa väliin erää he ovat kirjauttaneet jo 3 paitsiota. Kello tikittää kovaa vauhtia ottelun loppua ja ottelulle tulee ratkaisu ajassa 17.33, kun Jaska pääsee maalinedustalta puttaamaan antonin keskityksen sisään.
Tuomari: Spears
Lisätty: 19.09.2019 20:18