Kölner HaieKölner Haie 3 4 5
Kauniit ja RohkeatKauniit ja Rohkeat 46% 45% 56%
Kölner HaieKölner Haie 53% 54% 43%
1.erä:
hpk lähtee nopeaan hyökkäykseen, ent siirtää keskustaan leetchille joka jatkaa suoraan heksalle ensimmäisen maalipaikan, ei maalia.
tilanteesta vastahyökkäys josta wehi vapautetaan puolittain läpiajoon, moke nappaa hanskalla kudin.
1-0 heksa ent deep, juuri aikaisempaa raporttia kirjottamassa meni ohi.
snoopdog nostaa yksin jalalla hyökkäyksen, siirto toiseen aaltoon wehille joka pommittaa moken kautta tolppaan.
ja jälleen tapahtuu hpk siirtyy 2-0 johtoon, ent leetch deep, tämäkin meni ohi kirjoittaessa.
erän loppuhetkillä käki pääsee vielä tulittamaan, mutta deep blokkaa kudin ja kiekko maalivahdille.
ensimmäinen erä mentiin aika taisaisissa tunnelmissa, kölnerillä useampi paikka avata maalihanat, kuitenkin vielä jää piippuun. HPK 2 maalia tehokkaampi ensimmäisessä erässä.

2.erä:
Leetchin syöttö viivasta Entille, joka antaa heksalle vapaan paikan b-pisteen kaarelta, kuitenkin suoraan moken syliin.
3-0 heksa, jälleen jäi näkemättä, kun kirjotin...
4-0 leetch heittää pitkällä avauksella entin puolittain karkuun ja b-pisteeltä kuti takanurkkaan.
käki avaa pitkällä wehille ja snoopdogille 2vs1 tilanteen, wehi päättää laukoa itse moken syliin.
5-0 ei helvetti jälleen tulee maali kun kirjotan, heksa iskee.
snoopdogg syöttää wehin ja stenkan 2vs1, wehin syöttö stenkalle b-pisteen kaarelle veto jonka moke nappaa syliin.
jälleen paraati pelastus maalivahdilta, kun wehi siirtää stenkan tyhjään tilaan ja veto takanurkkaan.
wehi pääsee jälleen tulittamaan b-pisteeltä päin logoa.

3.erä:
kölner haie avaa maalitilinsä, stenkka siirtää kiekon wehille keskustaan joka pommittaa tolpan kautta sisään.
jälleen loistava tilanne kölneriltä, wehi riistää kiekon siirto stenkalle joka jättää toiseen aaltoon snoopdogille, maalivahdin syliin kuitenkin veto.
heksa heittää kiekon kulmassa leetchille joka ajaa maalille ja pääsee tulittamaan, moken räpylästä kiekko lipuu ohi maalin.
ent jakaa heksalle vapaata sektoria b-pisteiden väliin, veto kuitenkin suoraan logoon.
melkoista havaji kiekkoa mennään kolmanteen erään, allekirjoittanut ei pysy tilanteissa mukana, kokoajan molemminpuolin hyökätään vastaan ja saadaan hyviä maalintekopaikkoja, viimeistely kuitenkin ontuu.
stenkka riistää deepiltä kiekon ja vapauttaa keskialueelta wehin ja snoopdogin oneen, tästä ei kúitenkaan enään erehdytä, kiekko maalissa.

Tasainen vääntö kaikin puolin, molempien puolustus kyllä repeili välillä hyvinkin pahasti, odotettavissa oli maali iloittelua puolin ja toisin, kuitenkin pysyttiin maltillisissa lukemissa, HPK:n ollessa parempi lukemin 5-2.