IHT GuerrillasIHT Guerrillas 4 1 1
Kölner HaieKölner Haie 47% 57% 47%
IHT GuerrillasIHT Guerrillas 52% 42% 52%
1.erä:
hoplaa eka erä taputeltu ja mainitsemisen arvoista ainoastaan stenkan laukaus b-pisteen jälkeen tolppaan.

2.erä:
***icing by IHT Guerrillas
loistavasti rakennettu tilanne, stenkalta snoopdogille keskustaan, joka siirtää wehin vetosektorille, laukaus painuu kuitenkin ohi maalin.
kirjoittaessa tapahtuu, peli 1-0 wehin toimesta, syötöt korjaa snoopdogg sekä stenkka.
snoopdogg nakkaa kiekon ränniin, wehi ensimmäisenä kulmasta hakemaan, ja haasto suoraan maalille ja pam peli 2-0.
erän loppuhetkillä ajassa 5:57 Tun pääsee tuhannen taalan paikkaan maalin eteen, veto lähtee aivan takakulmaan, josta maalivahti tekee illan upeimman ryöstön.

3.erä
2-1 tun kaventaa perunan syötöstä, xop ja stenkka sekoilee keskenään omassa päädyssä ja vihu rokottaa armotta.
kirjoittaessa jälleen tapahtuu, kölner haie siirtyy 3-1 johtoon snoopdoggin toimesta, syötöt korjaa wehi sekä xop.
Stenkka menettää omissa, ja ei ole taas kaukana etteikö oman päädyn virheestä pääse iht rokottamaan, maalivahti venyy.
peruna antaa kovuutta mokelle.
jimi lähtee 1vs1 tilanteeseen Stenkkaa vastaan, jimi käyttää Stenkkaa pujottelukeppinä ja ajaa vapaasti vetosektorille, kuin ihmeen kaupalla stenkka nappaa ryöstön juuri kun veto lähtemässä.
4-1 wehi siirtää xopille joka painaa kulmasta keson tommin mailan läpi snoopdogille tyhjiin.
5-1 snoopdogg wehi xop