SinappikoneSinappikone 5 2 5
HC BreamsHC Breams 3 3 8
SinappikoneSinappikone 52% 54% 46%
HC BreamsHC Breams 47% 45% 53%
Näin keskiviikon kunniaksi lätkitään taas kakkosdivaria, kun Sinappikone ja HC Breams iskevät yhteen. Joukkueet löytyvät runkosarjan peräkkäisiltä sijoilta, neljäntenä HC Breams ja viidentenä Sinappikone. Breamseilla on 4 peliä pelattuna toki enemmän.

Saako kotijoukkue niskalenkin Breamsien hyökkääjistä, jotka ovat vallanneet pistepörssin? Vai ajavatko he panssarivaununsa läpi Sinappikoneen muurin? Se lienee lähtökohtana tämän illan peliin.

Areenalla soi Bee Gees - How Deep Is Your Love ja nakkien myynti etenee kovaa vauhtia. Peli on valmis alkamaan.

[b]1. ERÄ[/b]

0-[b]1[/b] Jusa (CAPSFAN8, Urgic) - Minuutin kohdalla Jusa laukoo lähes siniviivalta maalin ohi Sinappikoneen hölmistyneen maalivahdin. Melkoinen imaisu heti alkuun.

[b]1[/b]-1 Eepi (ansq, Favor) - The Eepi Show. Vanhan pyörän kettingit oli selvästi rasvattu, kun Eepi luikerteli ylälaitaa pitkin ensin alueelle, tarjosi vastustajan puolustajille munkkikahvit ja uitti kiekon varmasti häkkiin.

Ensimmäinen erä oli melko tasaista näytöstä. Molemmat pääsivät pari kertaa hyville tonteille, mutta kiekko tuotiin keskelle vain kahteen otteeseen. Etenkin Urgic pääsi kokeilemaan tulista laukaustaan monta kertaa tuloksetta.

[b]2. ERÄ[/b]

Toinen erä oli maaliton. Molemmissa päissä nähtiin hienoja myllyjä, mutta katsojien takamukset pysyivät visustit penkissä tämän erän ajan.

[b]3.ERÄ[/b]

1-[b]2[/b] Urgic (Jusa) - Päätöserä ehti vanhentuna 9 sekuntia, kun kiekon oma Richard Zednik pääsi b-pisteiden väliin ja tarkka kuti painui ylämummoon. Kotijoukkue sitoi vielä luistimiaan tässä aloituksessa.

1-[b]3[/b] Jusa (Mulkqjuho, CAPSFAN8) - Ensin vierasjoukkueen päädyssä oli huikea paikka, joka valui ohitse. Vastahyökkäyksessä kiekko vaihtoi omistajaansa ja maskimies löysi paikalleensa, jonka jälkeen tulinen kaukoveto pamahti pömpeliin.

[b]2[/b]-3 Eepi (ansq, Favor) - 15 sekuntia ennen eräsummeria Eepi kaventaa tilanteen vielä lukemiin 2-3. Eepi oli kotijoukkueen puolelta ehdottomasti se vaarallisin yksilö tässä ottelussa.

[b]Tööt. Ottelupäättyy lukemiin 2-3 ja pisteet matkaavat vierasjoukkueen mukana kohti tuntematonta.[/b]

Kolmannessa erässä ottelunkuva muuttui aiemmasta, kun ottelu avaantui ja paikkoja alkoi tulemaankin paljon molemmille leireille. Molemmat joukkueet pääsivät koittamaan useaan kertaa hyviltä paikoilta lisäosumia. HC Breams oli paremman viimeistelynsä ansiosta tänään yhden maalin verran parempi.

[b]3[/b] tähteä: Urgic