Kiekon TulevaisuusKiekon Tulevaisuus - Kiekon VastaisuusKiekon Vastaisuus 1-2 ja.

Kiekon VastaisuusKiekon Vastaisuus 48% 52% 43%
Finaalien neljäs matsi starttaa lähtökohdista KiVa 2, KiTu 1.

[b]1. ERÄ[/b]

Eka erä oli maaliton ja erittäin tasaista nuhjaamista. Nähdäänkö tässä tämän sarjan ensimmäinen jatkoaika? Se lienee vielä kaukaa haettua, kun kaksi erää on pelaamatta.

[b]2. ERÄ[/b]

1-0 Below (Bene, Flake) - Below tekee tämän ottelun ensimmäisen maalin.

Ottelu avautui aavistuksen verran toisessa erässä. Palataanko kolmannessa erässä jälleen napaus tiukempaan miekkailuun?

[b]3. ERÄ[/b]

1-[b]1[/b] Ent (Putsku, Geflado) - Keskitystä maalille ja Ent tasoittaa ottelun.

[b]1. JATKOERÄ[/b]

Finaalien neljäs ottelu saa erittäin jännittävän lopun, kun peli menee aina jatkoerään saakka. Jos KiVa tekee, niin he juhlivat mestaruutta. Jos KiTu puolestaan nappaa voiton, menee ottelusarja game 5.

1-[b]2[/b] Putsku (Geflado) - Putsku ratkaisee Kiekon Vastaisuudella kakkosdivarin mestaruuden.

Hieno kausi on nyt tullut päätökseen. Kaksi hienoa joukkuetta pelasi hienoa kiekkoa läpi kauden ja se kruununsa näissä finaaleissa. Hurraa.

Moni pelaaja pääsi kauden mittaan maistamaan voiton tuomaa glooriaa. Myös moni pääsi kokemaan harmittavia tappioita. Lopulta voimme yhdessä todeta, että jokainen meistä on sisimmässään voittaja.
Tuomari: Ortuzar
Lisätty: 19.05.2019 23:25