HC BreamsHC Breams 0 5 4
Kiekon VastaisuusKiekon Vastaisuus 4 6 6
HC BreamsHC Breams 49% 55% 49%
Kiekon VastaisuusKiekon Vastaisuus 50% 44% 50%
Joukkueiden aiempi kohtaaminen päättyi KiVan voittoon lukemin 5-2. Miten mahtaa käydä tänään?

[b]1. ERÄ[/b]

[b]1[/b]-0 Jusa - Breams luo pientä painetta erän neljännellä minuutilla hyökkäyspäädyssä. Jusa saa itselleen kiekon ja hämää koko puolustusnelikon, sekä maalivahdin oveluudellaan. Hieno yksilösuoritus.

1-[b]1[/b] Hoc (Klop, Ent) - KiVa lähti vastahyökkäykseen erän lopulla ja kiekko päätyy lopulta Hocin lapaan, joka tuuttaa pisteiden välistä tulisen pamauksen vastustajan verkkoon. Se oli kokeneelle puolustajalle jo kauden neljäs häkki.

Ensimmäinen erä oli tasaista pelailua. Breams loi muutamia vaarallisia maalipaikkoja ja välillä kiekko kävi tolpassakin. KiVa oli tehokas ainoalla vedollaan, joka päätyi maaliin asti.

[b]2. ERÄ[/b]

1-[b]2[/b] Klop (mörkö, Hoc) - Klop tulitti kohti maalia ja jostain se pomppasi sisään.

Toisessa erässä peli hieman avaantui ja molemmat pääsivät paremmin vetopaikoille. Erän ainoan maalin iski kuitenkin vierasjoukkue.

[b]3. ERÄ[/b]

[b]2[/b]-2 PolarBear (Mulkqjuho, Jusa) - PolarBear seuraa riparia ja kairaa sen pömpeliin.

Erittäin vauhdikas kolmas erä, jossa ei juurikaan katkoja ollut. Kiekko meni päästä päähän ja molemmat joukkueet saivat runsaasti maalipaikkoja ja tällä kertaa kotijoukkue käytti yhden tilaisuuden hyväkseen.

Jatkoaika koittaa.

[b]JATKOAIKA[/b]

qqqq tulee lahnoille jatkoajalla kentälle. Onko siinä ottelun ratkaisija?

[b]3[/b]-2 Osechkin (Jusa, qqqq) - Jatkoaika ei kauaa ehtinyt vanheta, kun Osechkin huudattaa kotiyleisöään kaukolaukauksella, joka ratkaisee ottelun.
Tuomari: Ortuzar2
Lisätty: 25.04.2019 22:29