Kiekon TulevaisuusKiekon Tulevaisuus 6 2 4
HC BreamsHC Breams 0 1 3
Kiekon TulevaisuusKiekon Tulevaisuus 44% 47% 46%
HC BreamsHC Breams 55% 52% 53%
Kello lyö pian 01.00 näin tiistan ja keskiviikon välisenä yönä. Silti 2.Divarissa on kiihkeä ottelu juuri valmiina alkamaan. Tuomarin levylautesella pauhaa 101 - Aamuyö.

[b]1. ERÄ[/b]

0-[b]1[/b] [b]Saprykin (Jusa, Hob2)[/b] - Breams laittaa heti alussa taivaan paukkumaan, kun 21 sekuntia on pelikelloa mennyt ja päätypelin kautta kiekko löydetään Saprykinin lapaan maalin edustalle.

[b]1[/b]-1 [b]Bene (Below, Buusterii)[/b] - Below heittää siniviivan jälkeen huikean passin takatolpalle, missä Bene sai kaikessa rauhassa siirtää kiekon pömpeliin. BBB-kombo toimii.

1-[b]2[/b] [b]Hob2[/b] - Kotijoukkue sekoilee oman maalin takana ja vahvalla karvauksella Hob2 riistää itselleen kiekon ja kääntyy maalinedustalle ja uittaa kiekon maaliin.

Ensimmäinen erä oli hieman Breamsin hallintaa. KiTu ei maalipaikoilla juhlinut.

[b]2. ERÄ[/b]

[b]2[/b]-2 [b]Buusterii (Below)[/b] - Toinen erä vanheni vain 7 sekuntia, kun Buusterii tuo pelin tasoihin. Tällä kertaa KiTu oli räväkämpi erän alussa.

2-[b]3[/b] [b]Jusa (Hob2, Saprykin)[/b] - Hobin keskitys löytää Jusan maalin edestä ja Breams jälleen johtoon.

[b]3[/b]-3 [b]Below[/b] - KiTu taistelee hullunlailla, eikä halua olla tappioasemassa kauaa. Below karvaa kiekon vastustajan siniviivan tuntumassa itselleen ja laukoo kaarelta tulisen vedon yläpesään.

Peli tasoittuu hieman ottelutapahtumiin vedoten. Breams tuntuu luottavan paljon laitahyökkäyksiin ja keskityksiin, kun Kiekon Tulevaisuus on pyrkinyt usein keskeltä vastustajan alueelle.

Jännittävä kolmas erä odottaa ihan nurkan takana. Hob2 huutelee kärsimättömänä jo pelin jatkamista.

[b]3. ERÄ[/b]

3-[b]4 Saprykin (Jusa, Osechkin)[/b] - Saprykin aka Hani ei erehdy b-pisteeltä. Ennenkin tehnyt tältä paikalta.

3-[b]5 Saprykin (Hob2, Jusa)[/b] - Hob2 paukuttaa ensin tolppaan ja Saprykin siirtää siitä kiekon tyhjään verkkoon.

Viimeisessä erässä Breams näytti kaapin paikan ja vei voiton lukemin 3-5. Breamsien uusi hankinta Saprykin oli iso palanen vierasjoukkueen voitossa.

Kokonaiskuvassa vierasjoukkue vei ottelussa niin kiekonhallinnan, kuin maalipaikatkin ja lopulta myöskin sarjapisteet.
Tuomari: Ortuzar
Lisätty: 10.04.2019 01:30