CaribbeanCaribbean 4 6 4
GodsentGodsent 4 2 4
CaribbeanCaribbean 47% 54% 45%
GodsentGodsent 52% 45% 54%
Peto on herätetty. Näin mainostaa Caribbeanin keulahahmo raiq. Jatkoaikavoitto Kamloops Blazerista ja heti henkselit paukkuu. Nyt he hyökkäävät Godsentin kimppuun.

[b]1. ERÄ[/b]
[b]00.30 1-0 Akon (raiq Janecky2)[/b] - Akon pyörii 10s laidan tuntumassa. Janecky tekee maskia ja lopulta Akon toimittaa kiekon maalille. Yläkulmaan suuntauneeseen vetoon Janecky pääsee sörkkimään väliin ja varmistaa, että peliväline löytää tiensä perille.
[b]00.49 1-1 Ahmed[/b] - Godsent laukoo pisteen tuntumasta ja Ahmed on seuraamassa reboundkiekkoa. Viimeistely etukulmaan.
02.16 Flock kokeilee viivalta mutta Mustafa liimaa kiekon puolimatkasta kiinni.
02.38 Ahmed haastaa itsensä vapaaksi keskustassa. Ei maalia kuitenkaan.
03.15 Caribbean vyöryy maalin edustalle mutta Godsentin kolmen miehen rivistö pitää lukemat tasoissa.
04.01 Godsent maalivahti avaa reaparille keskialueelle
04.26 Mustafa hakee viivasta maskikulmaa. Flock saa tämän.
04.33 Janecky2 vie jalkahelpolla Mustafaa mutta ei onnistu löytämään raiqa takatolpalta.
05.23 reaper kokeilee kauempaa. Marjoja.
05.43 Flock virittää onetimeriin viivasta. Tolppa kilahtaa.
05.58 reaper veivailee vielä itsensä puolittain vapaaksi mutta kongi lyö erän päättyneeksi

-

[b]2. ERÄ[/b]
06.10 raiq pelaa Akonille vapaan paikan mutta Mustafa pelastaa viime hetkellä
06.18 Kucherov laukoo pisteeltä. Maalivahti ei pomputa.
06.55 Mustafa hakee itse ratkaisua keskustasta. Yksi torjunta lisää CRB veskarille.
07.57 Ahmed haastaa pisteelle, Flock on edessä. Veto kilpistyy maalivahtiin ja Flock siivoaa tilanteen.
08.55 Ahmed tällää keskisektorilta. Maalivahti torjuu kiekon kulmaan.
09.17 Mustafa vetää viivasta. Ei vaikeuksia maalivahdille.
09.49 Ahmed tekee hyvin maskia, reaper yrittää pyöräyttää itsensä vapaaksi. Onnistuu mutta vedon blokkaa Akon.
10.00 Janeckyn haku raiqa takatolpalta epäonnistuu, kiekko maalivahdille ja violent.
11.37 Ahmed pisteellä. Maalivahti liimaa takakulmasta.

[b]3.ERÄ[/b]
Godsent vaihtaa Ahmedin pois ja Mbappe tulee tilalle.
11.04 Mbappe hakee heti maalia siniviivalta
11.10 raiq yrittää samaa.
[b]13.45 1-2 Mbappe (Kucherov reaper)[/b] - Morjes mikä pönttö! Vetopasseilla Mbappe löytyy keskustasta ja suora kuti etukulmaan.
[b]14.15 2-2 raiq (Akon Janecky2)[/b] - Akon pelaa keskustasta kiekon raiqlle pisteen tuntumaan ja raiq laukoo kiekon varman oloisesti takakulmaan.
15.00 Flock yrittää jälleen viivalta. Ei uppoa.
15.15 Kucherov haastaa itseään keskelle, Akon on tiellä.
16.27 Akon hakee viivasta maalia. Raiq on tekemässä maskia. Kiekko jää pomppimaan maalin eteen mutta ei maalia.
[b]16.39 2-3 reaper (Mbappe Kucherov)[/b] - koko pelin pimennossa ollut reaper pääsee tälläämään pisteeltä Godsentin uudemman kerran johtoon
[b]17.42 2-4 Kucherov (reaper)[/b] - reaper saa karvattua kiekon Caribbeanin pakistolta, autopass löytää Kucherovin maalin edestä ja novikulmasta sisään

- Mbappen tulo mukaan ottelun viimeiseen erään toi Godsentille aivan uutta vauhtia.