Tulosveikkaukset yleisöltä:
<mersu_22> kamikulli tg 1

Kiitos tästä.

1. erä
0-1 Hurzi 1+0, Karvasi kiekon IHTn oman pään aloituksen jälkeen ja helppo zip maaliin.
1-1 jimi 1+0, erica keso alalaidalta maalille ja harmittavasti syöttö menee suoraan Slogin blokin mukaisesti läpi ja jimi laittaa tyhjiin.
2-1 immOt 1+0, samanlainen maali kuin edellinen, mutta passi lähti tällä kertaa lähempää siniviivaa ja syötön blokkaamisen kusi Ralf.
Eka erä aika tasaista ja varovaista pelaamista molemmilta joukkeilta. Farssilla pari huolimattomuusvirhettä omassa päässä. Aika tylsä erä.

2. erä
Farssille pari 2v1 tilannetta, mutta moke ja KAMIKULLI hoitaa.
Stuf(tai Hurzi), 2v1 tilanteen päätteeksi viiksiltä veto metrin ohi :D.
Jimi pelataan maalin eteen vapaaksi, mutta kulma liian pieni ja veto keskelle mokon logoa.
Ralf ryysii ja 3v1 tilanne IHTlle, mutta moke koppaa erican vedon viiksiltä.
Vauhdikkaampi erä, ylivoimahyökkäyksiä molempiin päihin. Farssilta parempaa peliä.

3. erä
Hurzi avaa Stufin puolittaiseen läpäriin, mutta KAMIKULLI kiitää Stufin kiinni ja tilanteesta ei seuraa mitään.
Kike pomppii ericalle maalin edessä, mutta moke näyttää ottelun parhaita otteita.
Vikalla puolella minuutilla Stuf pelataan vapaaksi hieman viiksien taakse, mutta veto logoon.
2-2 Stuf 1+0 KAKSI SEKUNTIA AIKAAAA, Stuf vetää suoraan alotuksesta PELTIIN.
Stuf jo valmiina kiittelemään pelistä publalla: <Stuf> oe

Jatkoaika
3-2 ja. erica 1+0 KAMIKULLI 0+1, kulmasta kesoa maalille ja kiekko pomppaa jostain moken selän takaa ja erica laittaa tyhjiin.