Thicc LoveThicc Love 4 1 6
BearsBears 55% 54% 49%
Thicc LoveThicc Love 44% 45% 50%
[b]1. ERÄ[/b]

Ottelun alkuun kumpikaan ei saanut aikaiseksi varsinaisia tekopaikkoja, mutta Bears lähti otteluun ehkä hieman terävämmällä jalalla. Ajassa 1:34 jopa hieman varkain Hull venytti maaliverkkoja b-pisteen kaaren tuntumasta komealla skodella ja vei Bearsin varovaisen alun jälkeen johtoon. Heti perään noin kahden minuutin kohdalla samalle kundille pelattiin 1vs1-tilanne, johon hän jäi odottamaan vielä Engineä ja pelasikin tälle vetopassilla loistavan tekopaikan, mutta kassari venyi vielä tämän eteen. Jatkotilanteesta ajassa 2:08 Hull pääsi kuitenkin nousemaan maalin takaa ja niittaamaan Bearsille salama-alun. Bearsin nopeat ja terävät avaukset ylhäällä roikkuvalle Hullille rikkoivat CSKAn puolustusta täysin ja ajassa 3:19 hattutemppu oli läpiajosta jo valmis. Heti perään aloituksesta ajassa 3:24 Engine pääsi tökkäämään Darrewin läpi ja ottelui näytti olevan paketissa jo ensimmäisen erän puolessavälissä. Bearsin meno ei hyytynyt tästä, vaan kiekkoa toimitettiin jatkuvasti CSKA:n puolustuksen selustaan. Seuraava maali syntyi kuitenkin ajassa 4:30 kiekonriiston jälkeen CSKA:lle, kun Meira pääsi vetämään vapaasti täydellisestä maalintekosektorista. Koko ensimmäinen erä oli varsinaista Hawaiji-kiekkoa ja molemilla joukkueilla oli paikkoja tehdä useampikin maali. Hull tekikin ottelun neljännen maalinsa noin viiden minuutin kohdalla, mutta se hylättiin lagimaalina,

[b]1-0 Hull (kostee, Darrew)
2-0 Hull (Engine, kostee)
3-0 Hull (kostee, Darrew)
4-0 Darrew (Engine)
4-1 Meira

2. ERÄ[/b]

Toisen erän alkuun Bears painoi painopistettä suoraan CSKAn alueelle ja heti ensimmäisten sekuntien aikana kosteelle avautui jo paikka maalintekoon, mutta kaveri epäröi tällä kertaa ja haki epätoivoista onea, jonka Meira kuitenkin katkaisi. Toisen erän kahden ensimmäisen minuutin aikana kiekkokontrolli näytteli suurempaa roolia ja molemmat joukkueet lähtivät rakentelemaan peliään enemmän rauhassa. Kasille aukesi CSKAn hyvän vaiheen myötä erän alkuun useampikin tekopaikka, mutta viimein ajassa 2:26 kaveri onnistui pujottelemaan maalin eteen ja siirtämään kiekon varmsti ranteella sisään. Heti perään ajassa 2:37 Kas avattiin tällä kertaa puolittain läpi ja vastustamaton b-piste skode toi CSKAn tosissaan peliin mukaan. Bears ei kuitenkaan lannistunut tästä vaan lähti jälleen nopeuttamaan omaa hyökkäyspelaamistaan. Nopeasti maalin jälkeen Bears saikin paineen hyökkäysalueelle ja muutamalla siirrolla Enginelle pelattiin hyvä vetopaikka, mutta kiekko löysi tiensä ainoastaan maalin kehikkoon. Toisen erän loppua kohden CSKA oli kuitenkin se joukkue, joka sai kasin kautta pelattua paremmat maalintekopaikat. Vierasjoukkueen hyvän vaiheen keskellä huono oman alueen rännikiekko ajassa 5:42 oli kuitenkin kohtalokas, sillä Darrew pääsi siihen käsiksi ja sai pelattua Enginen kautta Hullin maalineteen vapaaksi, joka siirsi Bearsin helposti taas kahden maalin johtoon.

[b]4-2 kas (burger, Meira)
4-3 kas (Meira)
5-3 Hull (Engine, Darrew)

3. erä[/b]

Kolmannen erän alkuun Bears lähti jälleen paremmalla jalalla ja Engine pelattiinkin kahteen otteeseen päätykiekkokimmotuksella maalin eteen, mutta lisäosumia näistä ei syntynyt. Vastahyökkäyksestä ajassa 1:31 puolestaan CSKA pääsi 2vs1-hyökkäykseen, josta burger niittasin suoraan syötöstä tolpan kautta vierasjoukkueen jälleen maalin päähän. Erän ensimmäisen puolikkaan aikana molempien puolustus vuosi aivan joka hyökkäyksellä ja paikkoja syntyi kummallekin joukkueelle enemmän kuin ehti kirjoittaa. Ajassa 2:54 Bears kuitenkin onnistui jälleen siirtämään kiekon maaliin Hullin mailan kautta riparista. CSKA oli saada nopesati kuitin tästä maalista, kun puolestaan kas pääsi seuraamaan omaa ripariaan, mutta onnistui laukomaan ainoastaan tolppaan, vaikka maalin etukulma olikin jo puolittain auki. Erän lopusta heijastui paljon pelailu, eikä kumpikaan saanut luotua enää sen vaarallisempia paikkoja, vaikka päästä päähän mentiinkin. Ajassa 5:14 Engine viimein onnistui siirtämään päätylaidasta tulleen kiekon sisään ja varmisti viimeistään tällä Bearsin voiton.

[b]5-4 burger (Meira)
6-4 Hull (Engine, Darrew)
7-4 Engine (Hull, Darrew)[/b]
Tuomari: humble
Lisätty: 20.03.2019 00:22