SC BernSC Bern 2 3 0
UnitUnit 48% 50% 63%
SC BernSC Bern 51% 50% 36%
[b]1. ERÄ[/b]

Ottelun alkuun Unit lähti paremmalla jalalla liikkeelle ja saikin heti alkuun hyvän pyörityksen aikaan Bernin alueella. Daulle ja migosille aukesi varkain jo ensimmäisen minuutin aikana 2vs1-tilanne, mutta daun syöttö pomppasi juuri migosin lavan yli, eikä kaveri päässyt näin lataamaan vetoaan. Toiselle minuutille tultaessa Bern piristyi ja sai omaakin peliään rullaamaan paremmin, ensimmäisen minuutin jälkeen erän puoleen väliin asti mentiin pitkälti Bernin hallinnassa ja ainakin Vaeskilla sekä Seabookille aukesivat loistavat maalintekopaikat, joista kumpikaan ei kuitenkaan saanut aikaan avausmaalia. Bernin hyvän vaiheen jälkeen Unit pääsi jälleen vähän paremmin pelin päälle, mutta varsinaista pyöritystä hei eivät saaneet oikeen missään vaiheessa käyntiin ennen kuin Bern jo vyörytti peliä jälleen Unitin alueelle. Erän kääntyessä viimeiselle minuutille ottelussa oli hyvin ympäripyöreä vaihe käynnissä, sillä kumpikaan ei saanut hyökkäystään kunnolla pyörimään. Viimeisellä minuutilla Bern pääsi kuitenkin yrittämään maalintekoa tosissaan puolittain tyhjäänkin maaliin, mutta Unitin puolustus ehti ainakin vielä näiden paikkojen eteen.

[b]2. ERÄ[/b]

Toisen erän alkuun kumpikaan ei saanut avauspeliään kunnolla käyntiin, kunnes juuri ensimmäisen minuutin täyttyessä Unit pääsi murtautumaan Bernin alueelle ja daulle pelattiin hieman sektorin ulkopuolelta vetopaikka, joka meinasi kimmota miiqin blokin kautta sisään etukulmasta. Seuraavat pari minuuttia olikin pitkälti Bernin hallintaa ja he saivat useamman laadukkaan vetopaikan, mutta Unitin maalivahti on ollut tänään hyvässä vireessä ja mcrambo on ottanut myös muutaman tärkeän mustelman, sillä Bern on päässyt maskipelaamisella yrittämään useamman kerran puolittain tyhjään maaliin. Ensimmäiseen neljään minuuttiin Unit ei päässyt montaakaan kertaa hyökkäysalueelle muuten kuin lyömällä viivan tuntumata kiekkoa syvälle ja taistelemalla näistä irtopaloja itselleen. Bernin puolustus oli kuitenkin päätykiekoissa hyvin hereillä ja pääsivät kääntämään näistä nopeasti ylöspäin, mutta maalinteko on tuottanut tänään suuria ongelmia tiivistä puolustusta vastaan. Ajassa 5:31 Unit tekee hieman yllättäen ottelun ensimmäisen maalin, kun mcrambon kautta kierrätettiin kiekko migosille, joka puolestaan sai pelattua maalin eteen Dealille ja tällä oli helppo työ siirtää kiekko maaliin. Heti perään ajassa 5:44 nähtiin kuitenkin kuitti, sillä Vaesk pelattiin nopeasti aloituksen jälkeen vapaaseen vetopaikkaan ja byyrarin vielä ylipelatessa tällä oli helppo työ siirtää ottelu taas tasoihin.

[b]1-0 Deal (migos, mcrambo)
1-1 Vaesk (Jopi, Seabook)

3. ERÄ[/b]

Päätöserän ensimmäinen paikka avautui puolen minuutin kohdalla Unitin migosille, kun kaveri pääsi miiqin huonoon avaukseen väliin, mutta veto lähti kuitenkin hieman hankalasta paikasta reilusti ohi. Ajassa 0:55 Bern siirtyi ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon hienon hyökkäysalueen kierrätyksen kautta, jossa kiekko kiersi nopeasti pisteeltä pisteelle ja avasi Jopille vapaan vetopaikan. Heti johtomaalin jälkeen Unit heräsi pelaamaan ja pääsi pyörittämään pitkään Bernin alueella. Mcrambon ensimmäisen viivayrityksen torjui vielä migos, mutta ajassa 1:40 lähti toinen yritys, joka olikin vastustamaton ja painui maalin takanurkkaan. Unitin tasoitusmaalin jälkeen ottelussa oli jälleen hieman rauhallisempi vaihe, jossa Unit ei päässsyt enää lentäen hyökkäysalueelle ja Bernin jokainen veto napsahti kohti Unitin puolustajia. Viimeiselle minuutille lähdettäessä kumpikaan ei ollut saanut varsinaista maalintekopaikkaa johtomaaliin ja jatkoaika odottikin vääjäämättä edessä, kunnes ajassa 5:56 Seabook ajoi alueelle vielä viimeiseen hyökkäykseen ja pääsi jättämään kiekon Jopille, joka leikkasi keskelle ja laukoi hienon skoden kohti takanurkkaa varmistaen näin täyden pistepotin vierasjoukkueelle.

[b]1-2 Jopi (Vaesk, Seabook)
2-2 mcrambo (Deal, dau)
2-3 Jopi (Seabook, miiq)[/b]
Tuomari: humble
Lisätty: 18.03.2019 22:16