GodsentGodsent 7 3 8
HC TyrmäysHC Tyrmäys 3 6 4
GodsentGodsent 46% 50% 52%
HC TyrmäysHC Tyrmäys 53% 49% 47%
Suurella jännityksellä seuraamme, että milloin Milih aukaisee maalihanat. Vaatimattomat 0+12 ensimmäiseen kolmeen otteluun.

1.erä
00.35 - teippi vetää pisteeltä, rebound kimpaa suoraan Milihin lapaan. Mustafa pääsee kuitenkin estämään varmalta näyttäneen maalin.
01.20 - Milih vetää pisteeltä tolppaan
02.30 - on vain ajan kysymys milloin Tyrmäys siirtyy 0-1 johtoon. Godsentin maalivahdilla jo varmaan 6 torjuntaa, laatupaikkoja kaikki.
05.00 Godsentilla todella suuria vaikeuksia päästä kiekon kanssa edes punaviivalle.
05.35 0-1 Hjerpe (Fice Milih) - Ensimmäisen erän täydellisen dominoinnin jälkeen kova työ viimein palkitaan.

- Kentällä pääasiassa vain yksi joukkue. Alun tyrmäysdominoinnin jälkeen alkoi kuitenkin vedot jäämään Godsent pelaajien blokkeihin.

2.erä
08.28 1-1 Kucherov (Mustafa) - Mustafalta erittäin näyttävä zippi lähes viivalta takatolpalla odottavalle Kucheroville.
11.30 - Milih läpiajossa! Moke torjuu laukauksen takakulmasta ja rebound painuu tavoittamattomiin.

- Godsent pääsi vähän varkain peliin mukaan. Heidän erä jopa selkeästi.

3.erä
12.09 2-1 reaper (Kucherov Mustafa) - Kucherov vetää pisteeltä, maalivahti torjuu ja reaper siirtää irtopalan sisään.
13.31 3-1 reaper (Kucherov) - Kucherov vapauttaa reaperin läpiajoon ja rannelaukauksella sisään.
14.35 4-1 Kucherov (reaper Arca) - reaper pelaa omalta alueelta Kucherovin karkuun. Veto pisteeltä ja maalivahti ei edes yritä torjua.
14.42 4-2 teippi (Milih) - Tyrmäys ilmottautuu vielä mukaan peliin.
16.21 5-2 Arca (Mustafa) - pisteeltä.

- Ensimmäisen erän perusteella olin valmistautunut jo Tyrmäyksen 0-8 voittoon mutta mitä vielä. Godsent paransi peliä kokoajan ja teki tarvittavista paikoistaan Tyrmäyksen hakatessa päätään seinään.