HC Big Knob TanjaHC Big Knob Tanja 2 4 2
RoyalsRoyals 47% 43% 45%
HC Big Knob TanjaHC Big Knob Tanja 52% 56% 54%
1. ERÄ

Heti ottelun alkuun kumpikaan ei saanut varsinaisesti rakennettua peliään, mutta noin minuutin kohdalla saqille pelattiin puolittainen läpiajo, josta kaveri pääsi b-pisteeltä niittaamaan byyrarin patjaan. Tämän jälkeen pelin painopiste pysyi tiiviisti farssin kenttäpuoliskolla vierasjoukkueen yrittäessä käynnistää hyökkäyksiään ja kotijoukkueen palauttaessa ne nopeasti omaan hyökkäyspäätyynsä. Noin erän puolessa välissä farssin lyhytsyöttöpeli alkoi toimimaan paremmin ja he saivatkin ajoittaisia pyörityksiä Royalsin päähän, mutta maalintekosektoreille ei ollut kuitenkaan asiaa. Royalsin peli meni kuitenkin puihin farssin hallitessa kiekkoa ja painopiste siirtyi puolestaan hyvin vahvasti kotijoukkueen puolikkaalle. Pelikello näytti tasan viittä minuuttia, kun Stenu vapautettiin puhtaaseen läpiajoon, mutta kaverin ranne kolahti kuitenkin tolppaan. Tämän jälkeen saq sai tuoutua lisää eloa Royalsin peliin ja pyöritti hyvin peliä hyökkäysalueella tehden myös ajassa 5:42 ottelun ensimmäisen maalin vahvalla nousulla ja terävällä laukauksella b-pisteeltä.

1-0 saq (Kane)

2. ERÄ

Toiseen erään farssi lähti heti tasoitus mielessään ja ajassa 0:26 Stenu vapautettiin optimaaliseen maalintekosektoriin, josta kaveri ei erehtynyt ja siirsi pelin tasoihin. Toisen erän ensimmäinen puolikas noudatti hyvin pitkälti edeltäneen erän jalanjälkiä, sillä kummallekaan ei meinannut aueta kunnon maalintekopaikkoja. Saq pääsi kuitenkin kahden minuutin kohdalla kuin varkain jälleen puolittain läpi, mutta tällä kertaa veto lähti suoraan logoon. Tämän tilanteen jälkeen Royals sai hyvän vaihteen päälle ja useampi kaveri pääsi koittamaan maalintekoa kohtuullisilta vetopaikoilta, mutta lisämaalia ei tästä pyörityksestä huolimatta nähty. Farssi lähti hakemaan erän loppua kohden suoraviivaisempia ratkaisuita ja Dawes yritti jatkuvsati puhkoa Royalsin ryhmittymää pitkillä avauksilla, mutta Royalsin puolustus pystyi olemaan näiden avausten tiellä. Erän viimeisillä minuuteilla molemmilla joukkueille aukesi hyvät ylivoimahyökkäykset, joista ei kuitenkaan maaleja seurannut. Ajassa 5:54 saq oli hereillä maalin kulmalla ja vei Royalsin johtoon koppimaalilla, jonka pääsi ohjaamaan Kanen riparista.

1-1 Stenu (Hurzi, Ralf)
2-1 saq (Kane, Kuz)

3. ERÄ

Kolmannen erän alkuun farssi sai jälleen salamastartin, kun ajassa 0:35 lähes samoilta askelmerkeiltä Stenu tarjosi vetopaikan tällä kertaa Ralfille, joka tykitti mustan sisään etukulmasta veskarin peruuttaessa pois tieltä. Minuutti tästä ja farssi haki lähes samanlaista kuviota uudestaan, mutta tällä kertaa Kane oli viimeisenä lukkona estämässä laukausta. Kanen katkon jälkeen Royals pääsi vastahyökkäykseen ja ajassa 1:56 kotijoukkue oli jälleen hereillä riparissa, tällä kertaa oli Kuzin vuoro siirtää karat sisään. Farssi sai hyvää kirintynkää aikaan, mutta kaikki oli mennä hukkaan, sillä Kuz pääsi noin neljän minuutin kohdalla poikittaissyöttöön väliin siniviivalla ja vapautti saqin läpiajoon, joka ei kuitenkaan onnistunut niittaamaan ottelulle ratkaisua. Ajassa 4:19 Kuz kuitenkin onnistui 2vs1 hyökkäyksestä siirtämään Royalsin ratkaisevan tuntuiseen kahden maalin johtoon. Farssi kuitenkin näytti selkärankaa ajassa 4:56, kun Ralf pääsi hyvän takakolmiopelaamisen avulla vapaaseen paikkaan maalin kulmalle ja siirsi siitä smootisti kiekon etukulmasta sisään. Viimeisellä minuutilla ei kuitenkaan nähty enää mitään mainitsemisen arvoista ja pisteet tästä ottelusta jäivät Royalsille.

2-2 Ralf (Stenu)
3-2 Kuz (Kane, saq)
4-2 Kuz (saq, mich)
4-3 Ralf (Hurzi, Stenu)
Tuomari: humble
Lisätty: 05.03.2019 00:03