KuolemaKuolema 1 3 1
Kamloops BlazersKamloops Blazers 4 1 3
KuolemaKuolema 53% 44% 48%
Kamloops BlazersKamloops Blazers 46% 55% 51%
Finaalisarjaa käyntiin torstai-illan kunniaksi, tähän huipentuu kausi 1/19 Superliigassa, kotiedun omaa puolustustilastoja kaudesta toiseen hallinnut Kuolema, kokoonpanonaan tuttu Django-Nico-Falco-perälä. Haastamaan lähtee samasta lohkosta tiensä finaaliin raivannut Kamloops Blazers jonka kokoonpanoksi on valikoitunut Fettis-Jamo-Vanil-TheDoctor, Kamloops on selvästi hyökkäävämpi joukkue jolta löytyy melkoista maalintekovoimaa rivistöstään varsinkin TheDoctorin muodossa. Jännittävä sarja varmasti edessä, nyt kohti ekaa ottelua.

1.erä
Ja finaalisarjan ensimmäisen aloituksen kauhoo itselleen Kamloops.
Vanilin liimailu laidalla pysähtyy Falcoon
Kuolemalla erän alussa vaikeuksia päästä keskialueen yli siten että kiekko säilyisi omalla joukkueella
Nico kokeilee kaukaa laidalta, veskarille helppo
TheDoctor b-pisteellä, Django nappaa
TheDoctorilta hyvä poikkisyöttö ja Vanil aivan vapaana keskellä, veto suoraan logoon
Nico liimailee kiekkoa, irtokiekko lipuu Falcolle maalinedustalle, mutta veskari venyttää patjan vedon eteen
Varovaisen ja hermostuneen oloista peliä molemmilta joukkueilta, ensimmäiseen neljään minuuttiin käytännössä ainut maalipaikka Vanililla ja muutoin kunnollisia paikkoja ei avaudu kummassakaan päässä
Falco peippailee viivassa perälän kanssa, Kamloops karvaa mutta roikkuavauksen TheDoctorille katkaisee Django
Suurinosa erästä vietetty kahden siniviivan välissä
Hieman yllättäen Django liimailee laidalta sisään ja pelaa kiekkoa perälälle joka pääsee maalinedustalle, vaarallisia pomppuja maalilla perälän ja Falcon yrittäessä runnoa kiekkoa sisään, mutta veskarin patjaa ja siitä pomppua maalin taa lähemmäs ei päästä

TÖÖÖT
1-4
53-46

Äärimmäisen tasainen ja varovainen erä, josta kertoo myös nolla pelikatkoa ja käytännössä yksi vaarallinen paikka molemmissa päissä, toisiko toinen erä vauhtia?

2.erä
Jälleen aloitus loopsille
Jamo on päästä vetämään pisteeltä, mutta perälä takakarvaa vedon pois
Falco liimailee viivassa, Fettis vie namun lavasta
TheDoctor koittaa vetoa maskiin, sekä Django että Nico edessä
1:20 0-1 Vanil (Fettis, TheDoctor) - Vanil pääsee ala b-pisteelle ja kiekko pöllähtää takakulmaan
perälä b:ltä, Fettis blokkaa
Jamo liimailee vaarallisesti keskustassa, mutta loppuenlopuksi Kuolema saa peitettyä vetopaikat
TheDoctor sooloilee keskellä, Django istuu vedon edessä
5:01 0-2 TheDoctor () - TheDoctor pääsee kuin varkain keskeltä puolittain läpi, ja tuikkaa kiekon ohi hölmistyneen veskarin
5:08 offisde by Kamloops
5:10 icing by Kuolema

TÖÖÖÖT
3-1
44-55

Edelleen tarkkaa peliä molemmilta jengeiltä, mutta Kamloops hyödynsi harvat paikkansa ja esti Kuolemaa pääsemästä kunnollisille tekopaikoille hyvin, saa nähdä löytääkö Kuolema mitään asetta Kamloopsin horjuttamiseen.

3.erä
TheDoctor peippailee keskellä, Django pääsee eteen
Kuoleman hyökkäykset pysähtyvät jatkuvasti siniviivaan
3:18 icing by Kamloops
4:12 icing by Kuolema
Puolitoista minuuttia jäljellä kun Kuolema saa pyörityksen puolikkaan ylhäällä
4:46 0-3 TheDoctor () - Ja pyöritys katkaistaan viivassa, TheDoctor puolittain läpi ja kaukaa pisteen kaarelta kiekko takakulmaan
Kuolemalle 2v1:nen, perälälle pelataan vetopaikka pisteelle, ei maalia