Kamloops BlazersKamloops Blazers 0 3 3
Lyhdynkeittäjät 3 2 2
Kamloops BlazersKamloops Blazers 52% 52% 54%
Lyhdynkeittäjät 47% 47% 45%
Puolivälierien ensimmäisessä kohtaamisessa Lyhdynkeittäjät olivat jopa yllättävän vaisuja ja hävisivät matsin selkeästi 6-2. Toiseen otteluun hyökkäykseen astelee kuitenkin saq ja nähtäväksi jää, miten paljon tämä kaveri vaikuttaa joukkueensa peliin.

1. ERÄ

Heti ottelun alkuun ajassa 0:23 Mcs näyttää Lyhdynkeittäjien lähteneen tosissaan toiseen matsiin ja iski melko vaarattomasta paikasta veskarin längeistä kiekon reppuun ja siirsi näin Lyhdynkeittäjät välittömästi johtoon. Ensimmäisen parin minuutin aikana molemmat joukkueet saivat luotua satunnaisia paikkoja, mutta ajassa 2:13 Mcs näytti jälleen, miksi kaveri teki lähes 100 pistettä runkosarjassa. Melko vaarattomasta vetopaikasta syntyy jo ottelun toinen maali. Lyhdynkeittäjien siirryttyä kahden maalin johtoon, oli pelin painopiste erän loppua kohden pitkälti kotijoukkueen päädyssä. Mcs oli viimeistellä hattutempun jo reiluun kolmeen minuuttin, mutta kolisutteli sen sijaan tolppaa. Saqin rooli korostui jo heti ensimmäisessä erässä niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin, sillä Kamloopsin pyöritykset jäivät ensimmäisen erän aikana näennäisiksi ja paras paikka syntyikin aivan erän lopussa, kun Vanil ja Jamo karkasivat ylivoimahyökkäykseen, mutta Vanilin lätty ei tällä kertaa tavoittanut Jamoa takikselta.

0-1 Mcs (saipa, bönthöö)
0-2 Mcs (saipa)

2. ERÄ

Heti toisen erän alkuun Lyhdynkeittäjät olivat jälleen lähellä maalintekoa, kun saipa pelasi kiekkoa maalille, mutta saq ei ehtinyt aivan jatkamaan sitä maaliin ennen kuin byyrari koppasi sen alleen. Kamloopsin pelistä heijastuu toisessakin erässä kiire, sillä hyökkäysalueella ei lähdetä edes yrittämään pelin pyörittämistä, vaan ratkaisuja haetaan välittömästi, kun pienin vetopaikka aukeaa. Ajoittain Kamloops vetäytyi jopa omalle alueelleen asti ottamaan Lyhdynkeittäjien hyökkyäksiä vastaan, kun Lyhdynkeittäjät lähtivät nostamaan hyökkäyksiään. Toisen erän puoleen väliin mennessä Kamloopsin kuitenkin aktivoitui ja nosti karvaustaan jälleen puoleen kenttään, jolloin kiekon riistoista syntyi muutama vaarallisen näköinen pyöritys, mutta maalin edestäkään kiekkoa ei vielä saatu survottua sisään. Mitä pidemmälle toinen erä eteni, niin sitä paremmin Kamloops pääsi hallitsemaan kiekkoa, mutta tuhannen taalan maalipaikkoja ei kuitenkaan auennut ja toinen erä päättyi maalittomana.

3. ERÄ

Kolmanteen erään puolestaan Kamloops otti lentävän lähdön ja Vanil päätti tykittää kaukaa maalille, mutta byyrari sai torjuttua tämän skoden ohi maalista, vaikka kiekko näyttikin vaarallisesti putoavan kainalosta. Päätöserän ensimmäiset kaksi minuuttia kuluivat melko tarkkailevasti, eikä kummallekaan joukkueelle auennut varsinaisia maalintekopaikkoja. Niin Mcs kuin Doctorkin pääsivät yrittämään kaukolaukauksia, mutta numerot tulostaululla eivät näistä muuttuneet. Ajassa 3:51 Kamloops pääsi riistämään saqin pitkän pyörityksen jälkeen kiekon ja hyökkäämään tästä vastaan. Alueelle päästyään Jamo laittoi hieman hasardin syötön keskelle, joka kuitenkin sekoitti Mcsin pasmat ja Vanil pääsi siirtämään kiekon Doctorille etukulman tuntumaan, eikä kaveri tästä erehtynyt, vaan nosti Kamloopsin enää maalin päähän. Heti perään saq sai paikan kuitata tämän kavennuksen saatuaan hyvän syötön päätylaudan kautta, mutta byyrari veti pidemmän korren. Kamloops ei päässyt tämän jälkeen enää kunnolla hyökkäämään ja ajassa 5:42 Mcs löi hattutempullaan naulan arkkuun ja Lyhdynkeittäjät tasoitti näin ottelusarjan.

1-2 TheDoctor (Vanil, Jamo)