IHT GuerrillasIHT Guerrillas 4 3 8
Kamloops BlazersKamloops Blazers 4 1 1
IHT GuerrillasIHT Guerrillas 44% 48% 47%
Kamloops BlazersKamloops Blazers 55% 51% 52%
Ensimmäinen ottelu meni pitkälti Kamloopsin hallinnassa, mutta nyt on viimeinen hetki Guerrilasin herätä näin lyhyessä ottelusarjassa. Ratkaisuottelua leimaa Fettiksen jännityksestä sinertävät rystyset, kun johto pyysi häntä pukemaan heti ensimmäisiin playoff-otteluihin, vaikka timbestä puhuttiin ennakossa. Let's see mennäänkö #3:seen.

1. ERÄ

Toisen matsin ensimmäinen erä meni lähes täysin Kamloopsin hallinnassa ja ajassa 1:08 Jamo niittasi b-pisteeltä Kamloopsin heti karkumatkalle. Guerrilas ei joutunut tästä kuitenkaan kanveesiin, sillä heti perään niin jimille kuin mersullekin aukesi loistavat paikat tasoitusmaaliin, mutta vierasjengin kassari oli kuitenkin heti ottelun alkuun hereillä. Guerrilas tuli toiseen matsiin paljon paremmalla ilmeellä ja sai luotua erän puolenvälin aikana muutamia vaarallisia tilanteita, mutta viimehetkillä oli kuitenkin aina Kamloops lapa edessä. Sama tilanne oli myös kotijoukkueen päässä, sillä Kamloops sai toimitettua kiekkoa jatkuvasti dirrelätyillä takikselle, mutta niin Vanil kuin Jamokin epäonnistuivat siirtämään mustan reppuun. Viimeisen minuutin aikana Doctorillekin aukesi paikka kääntää kiekko maaliin aivan maalin edestä, mutta seläntakaa lähtenyt rannari oli aivan liia löysä yllättääkseen Guerrilasin kassaria. Doctor on ollut jimin ohella tämän otteluparin aktiivisin kaveri hyökkäyspäässä, mutta kumpikaan ei ole onnistunut vielä maalinteossa.

0-1 Jamo (Vanil)

2. ERÄ

Heti toisen erän alkuun ajassa 00:17 immOt teki Guerrilasin pleijareiden ensimmäisen byyrin laukomalla kiekon lähes sinarilta takakulmaan. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun immOt yritti maalia samoilta askelmerkeiltä, mutta sai nyt toisen erän alkuun palkinnon siitä. Kovaa laitakahinaa on ollut läpi ottelusarjan ja leimaavaa olikin, kun Jamo rämppäsi itsensä erän alussa vaihtopenkille. Ajassa 2:16 Guerrilas siirtyi jo johtoon, kun jimi laittoi mersulle eteen kilpajuoksukiekon, johon mersu pääsi ensimmäisenä ja sai vielä aivan maalin edestä veivattua sen byyrarin ohi. Melkein tasan minuutin päästä tästä, ajassa 3:18, Doctor onnistui viimein maalinteossa ja siirsi ottelun taas tasoihin. Tulinen lämäri lähti melko kaukaa, mutta meni vastustamattomasti tolpan kautta ohi hanskakäden. Maalin jälkeen Kamloops otti pelin hallinnan itselleen Guerrilasin hyvän jakson jälkeen ja ajassa 4:42 Vanil siirsi Kamloopsin vastahyökkäyksestä johtoon. Toiseen erään pelin tempo nousi huomattavasti ja välillä mentiinkin jo päästä päähän. Guerrilaskin sai suoraviivaistettua peliään ja tehtyä ottelusarjan ensimmäiset maalinsa, mutta Kamloops pystyi kuittaamaan nämä erittäin nopeasti.

1-1 immOt (jimi, jemiboi)
2-1 mesru_22 (jimi, immOt)
2-2 TheDoctor (Vanil, Fettis)
2-3 Vanil (The Doctor, Jamo)

3. ERÄ

Kolmas erä alkoi Kamloopsin pitkällä kiekolla, josta seurasi kuitenkin aloituksen jälkeen välitön vastahyökkäys ja ajassa 00:12 Vanil laukoi byyrarin längestä Kamloopsin kahden maalin karkumatkalle. Viimeistää erää oli pelattu noin minuutti, kun jimi sai laitettua ovelan syötön mersulle maalin eteen ja kavennus oli äärimmäisen lähellä, mutta tilanne ajautui liian lähelle veskaria, joka pääsi koppaamaan kiekon alleen mersun lavasta. Guerrilas jatkoi punnertamista Kamloopsin alueella ja ajassa 2.27 jimi pelasi jälleen kiekon mersulle takikselle, joka ei tällä kertaa voinut erehtyä ja iski kavennuksen. Kylmää suihkua tuli kuitenkin jo 10:nen sekunnin päästä, sillä ajassa 2:37 Doctor pääsri seuraamaan omaa ripariaan ja siirsi ranteella Kamloopsin johdon jälleen kahteen. Viimeisen erän loppuun Guerrilasin pakka aukesi täysin ja Kamloops pääsi jatkuvasti ylivoimahyökkäyksiin sekä vaarallisille maalintekopaikoille. Ajassa 5:03 Doctor pääsi siirtämään kolmannen maalinsa onesta ja löi viimeisen naulan Guerrilasin arkkuun. Aivan viimehetkillä ajassa 5:57 Jamo kaunisteli vielä tulosta ja päätti Guerrilasin kauden ensimmäiselle kierrokselle.

2-4 Vanil (Jamo)
3-4 mersu_22 (jimi, jemiboi)
3-5 TheDoctor (Fettis, Vanil)
3-6 TheDoctor (Vanil, Fettis)