Kamloops BlazersKamloops Blazers 1 1 5
IHT GuerrillasIHT Guerrillas 4 5 1
Kamloops BlazersKamloops Blazers 52% 60% 51%
IHT GuerrillasIHT Guerrillas 47% 39% 48%
Ensimmäisen rundin otteluparissa Kamloops ja Guerrilas ottavat yhteen tiistai-illan trillerissä. Kahdesta voitosta poikki ja noin tunnin parin päästä nähdään, oliko Djangon 2-1 veikkaus Kamloopsille edes siellä päin.

1. ERÄ

Erän alkuun Guerrilas otti nopeasti kiekonhallinnan ja ensimmäisen roikkukiekon maalille iski immOt, mutta jimi ei päässyt tästä kuitenkaan jatkamaan. Nopeasti Kamloopskin pääsi otteluun mukaan ja otteluparin ensimmäinen veto lähti b-pisteeltä Doctorin lavasta, mutta se oli juuri ensimmäisen pleijarivedon näköinen. Erän toinen peliminuutti oli pitkälti Kamloopsin hallintaa hyökkäyspäässä, eikä Guerrilas päässyt kertaakaan yli keskialueen. Kamloopsille ei kuitenkaan hyvästä hallinnasta huolimatta auennut yhtään maalintekopaikkaa erän puoleen väliin mennessä, jonka jälkeen Guerrilaskin pääsi peliin taas paremmin mukaan. Ensimmäinen erä pelattiin lähes katkoitta, kunnes ajassa 4:40 Vanilin autopassi lipsahti pitkäksi. Ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla Vanilille pelattiin vielä hieman yllättäen mahtava paikka maalineteen, mutta kaveri taisi itsekin hieman yllättyä ja veto suuntautui suoraan byyrarin patjaan. Ensimmäistä erää leimasi takkuisuus, sillä kumpikaan ei esittänyt mitään sankaritekoja, mutta Kamloops sai kuitenkin luotua laadukkaampia tekopaikkoja.

2. ERÄ

Heti toisen erän alkuun ajassa 00:21 Jamolle pelataan hyvä vetopaikka b-pisteen tuntumaan, mutta veskari ylipelasi tilanteen torjuen kiekon patjan kautta etutolppaan, josta irtokaran Vanil siirsi varmasti sisään ja teki näin otteluparin ensimmäisen maalin. Maalin jälkeen Guerrilas heräsi aktiivisemmin hyökkäämään ja sai vietyä kiekko paremmin Kamloopsin alueelle. Viimeisen kolmanneksen peli ei kuitenkaan tuottanut tulosta vielä toisen erän puoleen väliin mennessä, sillä hallintaa he saivat aikaan lähinnä kulmissa. Maalin jälkeen erän paras tekopaikka aukesi Fettikselle, kun Vanil laittoi byyrarin polvilleen ja siirsi kiekon Fettikselle viivan tuntumaan, mutta mersu ehti juuri ja juuri blokkaamaan tämän vedon. Toista erää oli pelattu tarkalleen neljä minuuttia, kun jimille aukesi Guerrilasin tähän asti paras maalintekopaikka väkisin puskemalla vetopaikkaa maalineteen, mutta tällä kertaa veto suuntautui hieman takatolpasta ohi. Erän loppuun Kamloops haki vielä aktiivisesti hyökkäysparin veiveillä lisämaalia, mutta vetojen laatu ei ollut kohdillaan. Toisessa erässä jatkui sama kaava, sillä Kamloops pääsi huomattavasti paremmin maalintekosektoreille ja piti peliä hallinnassa. Guerrilas on kuitenkin hyvin mukana ja heillekin aukeaa varmasti tarvittavat paikat viimeisessä erässä.

1-0 Vanil (Jamo, Fettis)

3. ERÄ

Viimeisen erän alkuun Kamloops otti jälleen pelin vahvasti haltuun, mutta erän ensimmäinen veto lähti immOtin lavasta, kuitenkin kaukaa sektorista. Guerrilasilla jatkui viimeisenkin erän alkuun samat ongelmat päästä pyörittämään peliä hyökkäyspäädyssä, sillä Kamloopsin nelikko on ollut äärimmäisen tiiviinä omalla puolustusalueella. Joko Kamloops luopui tarkoituksella kiekonhallinnasta tai sitten Guerrilas nosti vaihdetta, sillä päätöserän ensimmäinen puolikas kääntyi jatkuvasti yhä enemmän heidän hallinnakseen. Hallinta ei kuitenkaan kääntynyt maalintekopaikoiksi ja ajassa 3:59 Vanil siirsi ratkaisevan tuntuisesti Kamloopsin 2-0 johtoon. Jamo pelasi huikean poikkisyötön Vanilille, joka nosti ahtaasta kulmasta kiekon varmasti takakulmaan, huutopassi jälleen Fettikselle. Ajassa 4:47 Vanil viimeisteli ottelun kolmannen ja viimeistään ratkaisen maalin Doctorin esityöstä. Kolmannen maalin jälkeen ottelussa ei tapahtunut enää mitään maininnan arvoista ja Kamloops nappasi ensimmäisen kiinnityksen puolivälieräpaikkaan.

2-0 Vanil (Jamo, Fettis)
3-0 Vanil (TheDoctor, Jamo)
Tuomari: humble
Lisätty: 22.01.2019 21:53