Kamloops BlazersKamloops Blazers 0 4 3
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Skavaböle B.K.Skavaböle B.K. 41% 36% 46%
Kamloops BlazersKamloops Blazers 58% 63% 53%
Skavaböle ja Kamloops Blazers pelasivat toisen ottelunsa maanantai-illan kaudenavauksessa putkeen. Ensimmäinen osa päättyi Kamloopsin 8-3 voittoon.

Ottelun alku noudatti pitkälti edellisen käsikirjoitusta ja pelin painopiste siirtyi nopeasti kotijoukkueen päätyyn, mutta hieman yllättäen maalinteon aloitti Skavaböle, kun Laussi vapautettiin vastahyökkäyksestä puolittaiseen läpiajoon, eikä kaveri erehtynyt tarkalla takanurkkaskodellaan. Skavabölen johto ei kuitenkaan kauaa kestänyt, sillä ennen kuin kellosa oli kahta minuuttia, Kamloopsin sampo siirsi Fettiksen riparin siään ja tasoitti pelin. Tämän jälkeen Kamloopsin ruuti olikin kuivempaa ja Vanil siirsi heti putkeen Kamloopsin jo maalin johtoon. Erän jälkimmäinen puolisko pelattiin pitkälti Skavabölen päässä, mutta tiivis joukkuepuolustaminen edesauttoi siinä, että ensimmäiselle erätauolle mentiin Kamloopsien, jopa vain, 2-1 johdossa. Toki Kamloopsien oikeastaan jokainen pelaaja pääsi koittamaan huippupaikasata maalintekoa erän aikana useammin kuin kerran, mutta kotijoukkueen byyrarikin oli huippuvireessa. Erityismaininta Jamon vedon torjunnasta, jossa puoli maalia oli jo tyhjänä.

1-0 Laussi (Zinovjevi, Saari)
1-1 sampo (Fettis)
1-2 Vanil

Toinen erä alkoi samoilla askelmerkeillä kuin ensimmäinenkin, sillä Skavaböle sai jälleen salama-alun ja Gilardino siirsi ottelun tasoihin napakalla laukauksella b-pisteen kaarelta. Toista erää oli pelattu noin pari minuuttia, kun Skavabölen hyvä vire ja ylipelaaminen kostautui, sillä Vanil karkasi läpiajoon ja siirsi Kamloopsin jälleen johtoon. Tästä ei mennyt kauaakaan, kun Kamloops oli jo sampon maalilla kahden maalin karkumatkalla. Tässä kohtaa näytti hetken aikaa siltä, että Skavaböle olisi ollut hieman piristymässä ja taistelemassa vielä voitosto, mutta Kamloops aloittikin oman tykityksensä ja enää paikkoja ei tuhlailtu, vaan erän jälkimmäisen puolikkaan aikana he tykittivät vielä kuusi maalia lisää ja toiselle erätauolle siirryttiin Kamloopsin 8-2 johtoasemasta. Maali-iloittelun aikana Skavabölellekin aukesi muutamia hyviä maalintekopaikkoja, mutta viimeistely ei ollut enää yhtä tehokasta kuin erien alussa.

2-8 sampo

Kolmanteen erään Skavaböle ei saanut enää samanlaista salama-alkua, vaikka kiekkoa saatiinkin vietyä vierasjoukkueen päätyyn ja Gildorinokin vapautettiin melkein läpiajoon, mutta kiekko karkasi hieman liian kovaa eteenpäin ja päätyi Kamloopsin byyrarin syliin. Samanlainen tilanne toistui vielä noin kahden minuutin kohdalla ja tällä kertaa sama kaveri pääsi vetämään, mutta tuloksena oli vastahyökkäys omaan päähän ja Vanilin läpiajo, joka syöksi peliä lähemmäs vastustamatonta, eli ennenaikaista loppua. Skavaböle taisteli kuitenkin aivan loppuun asti ja lopulta pelikellot pysähtyivät vain noin pari minuuttia ennen varsinaista aikaa Kamloopsin voittaessa 10-2.

2-9 Vanil (Jamo)
2-10 Vanil (sampo, Jamo)
Tuomari: humble
Lisätty: 20.11.2018 00:38