KuolemaKuolema 3 4 4
Lyhdynkeittäjät 4 11 9
KuolemaKuolema 60% 47% 55%
Lyhdynkeittäjät 39% 52% 44%
Sarjan kolmanteen peliin jatketaan 1-1 lukemista ORGASMIn jatkoaikamaalin jälkeen. Molempien pelien alussa toinen joukkue on noin puolentoista erän verran ollut aivan pihalla pelistä, ja noussut sitten taistelemaan, saa nähdä saadaanko nyt molemmilta kokonainen peli hyvää kiekkoa.

1.erä
0:35 1-0 perälä (Django, Nico) - perälä keskittää laidalta ja kiekko pomppaa Falcon kautta maalin perukoille
Falco liimailee keskellä ja on päästä syöttämään perälän vapaaksi, mutta Lyhtypuolustus hoitaa
2:31 icing by Lyhdyt
2:51 icing by Kuolema
perälän veto kaukaa viivasta lipsahtaa veskarin patjan ali, kimpoaa kuitenkin tolpasta takaisin veskarin patjoihin
4:02 2-0 Nico (Falco, perälä) - Falco laukoo kaukaa ja Lyhtyveskari antaa pahan pomppukiekon maalille jonka Nico tsippaa etukulmaan
meks pääsee laukomaan kaarelta, ei uppoa ja ripariin ei ehdi omia pelaajia
meks taas vaarallisesti maalinedessä, ei kuitenkaan maalia
4:37 3-0 Falco (Django, goalkeeper) - Falco pääsee vapasti laukomaan pisteeltä, ja Lyhtyveskari joutuu taas kaivamaan kiekkoa verkoista.
5:20 4-0 perälä (Falco, Nico) - perälän löysän näköinen maskiton veto kaukaa viivan läheisyydestä uppoaa veskarin kainalosta takakulmaan

TÖÖÖT
3-4
60-39

Ensimmäinen erä oli suurilta osin Kuoleman hallintaa, mutta Lyhdynkeittäjilläkin oli maalipaikkansa. Kuolemalla tuntuu nyt jokaisesta paikanpuolikkaastakin kiekko löytävänsä tiensä verkon perukoille.

2.erä
0:12 5-0 Falco (perälä, Nico) - Falco pelataan vapaaksi b-pisteelle, ja kiekko jälleen maalissa
0:21 6-0 Falco (Nico) - Falco jälleen kerran b:llä, kiekko jälleen kerran Lyhtyjen maalissa
Lyhdyt paikassa laidalla, ei maalia
0:47 violent behavior by meks
1:22 offside by Kuolema
Nico purjehtii aloituksen jälkeen keskeltä viiksille laukomaan, veskari torjuu kiekon kulmaan josta perälä laukoo, veskarin hanskaan
Lyhdyt heittää kiekkoa kulmasta maalille ja LYN yrittää hakata sitä pussiin, jääden jumiin
1:49 violent behavior by LYN
1:55 offside by Lyhdyt
perälä pisteeltä, tolpassa kolisee
2:15 Lyhdyt sulkee
Django puolittain läpi, mutta veskari torjuu keskelle jääneen vedon
Falco viivan tuntumasta, marjoja Lyhtymokelle joka on vihdoin herännyt uniltaan
LYN suoraan syötöstä, hiukan ohi takatolpan, saipa ajaa laidalta maalille mutta Kuolema puolustaa kiekon pois
perälä hakee kaukolaukausta, ei maalia
Falco ja perälä 2v1:sessä, Falco peippailee ja vetää pisteen tuntumasta, huono veto suoraan veskarin syliin
Falco Nicon komeasta vetopassista hyvässä paikassa, harhauttaa vielä puolustajan ja laukoo, mutta veskari venyttää patjan vedon eteen
Molemmissa päissä jatkuvalla syötöllä hyviä paikkoja
Kuolema 3v1, Falco pelataan yksin maalivahdin kanssa mutta etukulmaklujetus epäonnistuu
5:56 7-0 Nico (Falco, Django) - Falco laukoo jälleen kaukaa, ja Nico käy kauhomassa reboundin verkon perukoille

TÖÖÖÖT
4-11
47-52

Jos tämä ottelu ei ollut ohi ensimmäisen erän jälkeen niin toisen erän ensimmäisen puoliminuuttisen jälkeen kumpikin joukkue lopetti parhaan pelaamisensa, ja paikkoja aukenee molempiin päihin jatkuvalla syötöllä.

3.erä
perälä kaukaa, veksari torjuu kulmaan
perälä koittaa karvata ORGASMIlta maalinedessä, mutta ei saa kiekkoa maaliin
perälä tsippaa Nicolle maalineteen, mutta kiekko pomppii Nicon lavan yli
saipa pääsee laukomaan pisteeltä, tolppa ja vaarallinen irtokiekko mutta ei maalia
perälä laukoo pisteeltä, ei maalia, saa itse reboundin, mutta ei siitäkään maalia
Kuolemalla 3v1, saipa katkoo Djangon syötön
2:35 7-1 saipa (ORGASMI, LYN) - saipa pääsee laukomaan laidalta loistavaan meksin tekemään maskiin ja avaa Lyhtyjen maalitilin tähän otteluun
LYNiltä kaunis tsippi maalille, mutta meks ei aivan ehdi kiekkoon ennen maalivahtia ja jumittuu
3:08 violent behavior by meks
Falco pisteen tuntumasta, kiekko jää pomppimaan maalineteen mutta LYN hoitaa
3:48 8-1 Falco (Django, Nico) - Kiekko jälleen kerran Falcolle pisteelle, ja maalistahan se löytyy
Falco keskellä vapaana, veto etukulmaan jää kuitenkin veskari patjaan
4:23 icing by Kuolema
meks keskittää laidalta, Django blokkii kuitenkin LYNin pois edustalta
ORGASMI vetää, veskari torjuu, ORGASMI itse irtokiekossa mutta ei saa kiekkoa jäissä olevan veskarin ohi
4:46 Lyhdyt sulkee
saipa vetopaikoilla, ei maalia
Falco läpi, laukaus veskarin syliin
Falco ja perälä 2v1, perälän veto syöttöjen jälkeen veskarin syliin
5:38 9-1 Falco () - Falco läpiajossa, laukoo kiekon ohi takakulmasta ja käy tykittämässä paluukiekon tyhjään

TÖÖÖÖÖT, ottelu katkeaa ajassa 5:38 kolmannessa erässä 8 maalin erolla Kuoleman hyväksi