KuolemaKuolema 1 3 4
Lyhdynkeittäjät 6 3 9
KuolemaKuolema 54% 51% 50%
Lyhdynkeittäjät 45% 48% 49%
Sunnuntai-illan kruununa puolivälieräsarjaa Kuoleman ja Lyhdynkeittäjien välillä. Kuolema lähtee melko odotetusti hyökkäysparilla Falco-perälä Djangon ja Nicon luutiessa alhaalla. Lyhdynkeittäjät näyttää myös jatkavan nelikolla jolla pelasi suurimman osan säälikierroksen peleistä.

1.erä
Falco nousee kulmasta maalille, meks tönii kuitenkin mieheltä vauhdin pois
1:47 offside by Kuolema
Falco syötellään kauniisti vetopaikkaan b:n kaarelle, veskari torjuu kiekon ohi maalin
perälä liimailee, saipa peittää kuitenkin vedon
ORGASMI pyssyttää, vaarallinen pomppu mutta LYN ei pääse kiekkoon
perälä tsippaa Nicon vapaaksi keskelle, viiksiltä veto etusivuverkkoon, jatkosta vanhhuri veskan patjoihin
Falco hakee etukulmakuljetusta, mutta maalivahti ei väistä
Lyhdyillä suuria vaikeuksia päästä hyökkäämään, Kuoleman keskialueen sumppuun jää jokainen nousu
perälä pisteeltä, veskari patjalla kiekkoa kulmaan
5:37 icing by Lyhdyt
Lyhdyt pitkästä aikaa hyökkäysalueella kiekon kanssa, saipa kokeilee viivasta mutta Falco peittää

TÖÖÖT
54-45
1-6

Kuoleman keskialueen puolustaminen tuotti suuria vaikeuksia Lyhdynkeittäjien hyökkäyksiin nousuille pitkin erää. Erän lopussa saatiin parilla puolenvaihdolla kiekko hyökkäysalueelle ja puolittainen maalipaikkakin aikaan kuitenkin. Kuolemalla useita laatupaikkoja, mutta laukaukset ovat tähän mennessä suuntautuneet lähinnä maalivahdin patjoihin.

2.erä
0:31 1-0 perälä (Falco, Django) - Nicon avaus blokataan mutta kiekko tippuu Djangolle joka avaa Falcon ja perälän 2v1:seen, Falcolta varma vetopassi ja perälä kuskaa tyhjään.
Aloituksen jälkeen vaarallinen vetopaikka saipalla b-pisteen takaa, veskari kuitenkin venyy eteen
1:13 2-0 Falco (Nico, Django) - Falco nousee laidalta b-pisteelle ja tällää tolpankautta kiekon pussiin.
saipa kokeilee laidalta, kaksikin miestä maskissa mutta ei pompi kiekko läpi Kuoleman puolustajien
Django hassaa kiekon alakerrassa, meksin syöttö ei kuitenkaan aivan mene perille LYN:lle asti
2:42 2-1 ORGASMI (LYN, meks) - meks karvaa kiekon Nicolta hyökkäyssinisellä, pari hyvää syöttöä, meks maskissa ja ORGASMI tällää kiekon viivasta etukulmaan
saipa on päädyä duöyyämään ORGASMIlle onea, mutta Nico saa katkottua
Kuolemalle aukeaa 2v1, Falco ajaa itse pisteelle ja laukoo, veskari nappaa kiekon
meks livahtaa ORGASMIn hyvätä syötöstä yksin beelle, mutta veskari hyppää vedon eteen
5:24 3-1 Falco (Nico, perälä) - Nico pelaa ahtaasta tilasta kiekon Falcolle joka ajaa jälleen pisteelle, pysähdysharhautus ja LYN ajaa pahasti ohi, jonka jälkeen Falco laittaaa kiekon pisteeltä takanurkkaan
5:36 offside by Kuolema

TÖÖÖÖT
3-3
51-48

Ottelussa saatiin vihdoin maalejakin molempien joukkueiden puolustusten auetessa hieman ensimmäisen varovaisen erän jälkeen. Lyhdynkeittäjät pääsi huomattavasti paremmin hyökkäysalueelle ja on vielä hyvin pelissä mukana lukemista huolimatta. Lyhdynkeittäjät sai tilanteita varsinkin korkean prässinsä tuottamista kiekonriistoista.

3.erä
0:00-0:04 saipalla kaatuu ja pitkä(ä)
0:44 icing by Lyhdyt
perälä pisteeltä etukulmaan, veskari haparoi mutta ottaa kuitenkin kiekon
meks nostaa kiekkoa maalille kaukaa laidalta, veskari koppaa räpylään
Lyhdynkeittäjät saa peliä kokoajan paremmin ja paremmin hallintaansa, etenkin kova prässi omassa päässä tuntuu tuottavan Kuolemalle suuria ongelmia
Falco liimaa kiekon siniviivan miekkailusta ja laukoo, torjunta lyhtyveskarille
ÔRGASMI ja LYN 2v1, ORGASMIlta hyvä vetopassi, veskari peittää maalintekokulmat LYNiltä
4:34 lyhdyt sulkee
Hieno vetopass saipalta maalille, mutta kiekko ei pompi veskarin patjoja pidemmälle
4:41 lyhdyt sulkee

TÖÖÖÖÖT
4-9
50-49

Lyhdyt sai vikassa erässä peliä kokoajan paremmin haltuunsa, Kuoleman siirtyessä ehkä hieman jo puolustamaan johtoa. Maaleja ei kuitenkaan syntynyt ja eka peli Kuolemalle 3-1.